Fear inc.

 
Grym film, lite B-ig emellanåt men ändå min slags film med en del oväntade twister

Looser

Jag känner mig som en looser när det gäller min vikt. Jag har gått upp så sjukt mycket sedan examen, jag avslöjar inte hur mycket då ni skulle tro att jag var tokig,,, Varför blir det såhär gång på gång, orkar inte hålla på med denna jojobantning.
När jag tränar och äter bra då känner jag mig oövervinnlig, mår toppen och känner att såhär vill jag leva för alltid. Sedan händer något och allt bara kastas ut genom fönstret, jag tränar inte (trots att jag gillar att träna) och äter en massa skit av bara farten. Helt plötsligt så har jag gått upp massor, inte ett par kilo alltså utan mycket mycket mer.
Jag skäms för att träffa gamla klasskamrater, gamla vänner och gamla arbetskolleger då jag blivit så tjock igen =( Jag vill helst bara krypa under täcket och inte träffa folk. En arbetskollega som inte sett mig sedan i somras sade när jag sade "jag har gått upp så mycket så nu måsta jag hålla igen med det goda" 
"Jag ville inte säga något, men du har väl gått upp ganska mycket sedan i somras?" Jag blev så ledsen men det är ju sant och allt är mitt fel!!
Jag gråter dagligen och känner mig så misslyckad! Varför kan jag inte hålla vikten?? Varför måste allt alltid gå överstyr?
 
Jaja, det är bara jag som kan göra något åt det! Vill inte ha medlidande men vill bara att folk ska veta att jag har ett matmissbruk som jag har svårt att hantera. Det är inte bara "ät inte bara" då hela kroppen och hjärnan skriker efter att äta gott. Hade jag haft ett normalt förhållande till mat så hade jag inte jojobantat utan hållit min vikt med god kost och träning.
 
Är bara så trött på det...
 
 
 
 
 
 
 

Snöovädret

Snöoväder slog till här i onsdags och lamslog hela 08-land. Alla bussar stod still i över ett dygn..., E4:an stod still i timmar. En kollega åkte från jobbet 21:00 och var hemma 04:00... Jag kunde varken ta mig till eller från jobb. F ställde upp och hämtade och körde mig som tur var. På fredagen rullade allt på som vanligt.
Folk i norr skrattar åt oss men som texten i bilden här ovanför beskriver så har vi sjukt mycket mer folk än de i norr, massvis med pendlare in och ut ur staden, inom staden m.m. Bussarna kunde inte åka p g a halkan och det var ren kaos. T-banan flöt på utan problem dock. Snön vräkte ner på bara ett par timmar dessutom... Men jag var riktigt förbannad och irriterad över att bussajävlen inte kom trots att den skulle komma enligt trafikinformationen. Men men

Trump

Är jag typ den enda som inte blev överraskad när han vann?? Jag sade det till F förra veckan, att jag tror Trump vinner.
 
Folk gråter, protesterar m.m. men hallå han vann för att folk röstade på honom. Nej, han kommer inte starta ett tredje världskrig, han kommer inte vända upp och ner på allt, kasta ut invandrare, bygga en mur till Mexico m.m. Även om han skulle vilja, eftersom precis som Obama haft motstånd av parlamentet under alla sina 8 år så kommer även Trump ha motstånd mot alla sina tokiga idéer. Skulle han bryta mot USA´s  grundläggande värderingar och lagar så blir han ju avsatt. Så vi kan vara lugna här i Sverige, jag förstår inte varför svenskarna blir så upprörda och t o m gråter. Han kommer inte påverka oss vidare mycket. Och nej jag tycker inte om honom och tycker han är en stor jättebaby som inte borde ha fått bli presidentkandidat men nu blev han det. Nu är det upp till bevis för honom att "make America great again" men jag tycker America aldrig varit great =D
 
Putin kan vi vara mer rädda för isåfall då han är nära oss och har en del galna idéer och låter inte någon stoppa honom. Men jättebaby Trump ger vi bara napp och snuttefilt så blir han lugn hahaha
 
 

Long time no see

Har helt enkelt ingen lust att blogga längre...
 
Men jag har ju mina hängivna bloggläsare som kanske vill veta vad som händer i våra liv.
 
På höstlovet åkte vi till Skåneland och hälsade på familj och vänner. Mysigt, härligt och roligt hade vi.
 
Första dagarna spenderas hos min syster Ingells i Skurup, där vi bland annat körde "Halloweenspelet" (läs julklappspelet), gick en runda i Svaneholm och gick till Vellingeblomman. Mysigt, god mat och trevlig sällskap.
 
På måndagen, var det Halloween och den firade vi hemma hos min bror Stamp-E med familj. Vi gick trick or treat och barnen håvade in en massa pengar och godis.
 
Resten av veckan träffade vi gamla vänner, familj och släkt. Vi var också en tur på Tekniska och Malmöhus slott museum med min lillebror Max m.fl.
 
Min familj är tokig, rolig och det är aldrig lugnt eller tråkigt när man hänger med dem! Saknar dem väldigt mycket, bara att gå över och umgås ett par timmar här och där. Visst kan vi flytta ner men vårt liv är häruppe så det är inte så enkelt.
När barnen är äldre blir det enklare för mig att bara åka ner själv över en helg och så.
 
Väl hemma igen så drog jobbet igång redan nästa dag. Världens bästa jobb =D
Har nu haft mitt första dödsfall och patienten somnade in snabbt och lugnt. Det gick bra men anhöriga hann inte in tyvärr då det var ett oväntat dödsfall.
 
 

RSS 2.0