Hej o hå

 
 
Igår åkte jag o Pappa F för att luncha ute och shoppa på Jysk och Ikea. Mysigt!
 
 
Ny sittbänk från Jysk. Oure heter den och jag är så nöjd 😍😍. 
 
 
Ny förvaringsmöbel till hallen! Inte ihopsatt än men imorgon om jag hinner.
 
nu ska jag strax dra till jobbet! See ya

Full rulle

senaste dagarna har vi flyttat runt saker eftersom barnen och vi bytt sovrum. Det är inte klart än utan tar lite i taget i mån av tid.
 
I fredags var jag ute ensam med Samuel, vi lekte på lekland och åt lunch ute.
 
 
 

Fixat Henrys o Samuels rum

Lamporna i Samuels rum köpte vi igår på Ikea. 

Nu buzzas det igen

Just nu buzzar jag dessa cheez sticks från glada kon. Supergoda o mycket behändiga.

Påsken

Vi blev ensamma på Påskafton och det kändes tråkigt men så är livet. Vi njöt av varandras sällskap och åt en massa god mat. 

F hämtade soffan och satte ihop den. Vi sov i den inatt men shit vad hård liggdel, som att ligga på stengolv. Hade så ont i ryggen och vaknade flera gånger. Så idag åkte F till Ikea och köpte en 8cm tjock bäddmadrass som vi ska ha ovanpå. Hoppas det blir bättre så! 
Det blev en ny tv-bänk också. Den gamla är 13år gammal och var utsliten. 

Imorgon blir det jobb igen, annandag påsk och jag jobbar kväll. Långfredag

Jag är ledig fredag-söndag så det är lide nice!
 
Hyperaktiva jag är igång igen. Som Felix sade "nu är du ledig i tre dagar istället för att ta det lugnt så måste du hitta på saker att göra hela tiden". Så idag har jag målat lite dörrar i hallen, en vägg i hallen och en tavelram. Sedan har vi varit på Trademax i Danderyd och tittat på soffor. Vi köpte en bäddsoffa och fick 20% rabatt så den kostade bara 7500kr och sedan köpte vi 4 nackkuddar till för 2000kr. Vi ska hämta den i helgen, äntligen åker den 12-år gamla utslitna och nerpissade skinnsoffan ut :D
Tanken är att bäddsoffan ska bli min och Felix säng och vi ska flytta in i vardagsrummet och ha det som vårt sovrum/vardagsrum, Samuel ska flytta in i Alicias rum och Alicia ska flytta in i vårt sovrum. På det viset får alla barnen varsitt rum och det får vara så ett par år framåt, antingen tills vi flyttar till större eller tills Alicia flyttar hemifrån.
 
Vi ska byta ut lite möbler och så pö om pö, vi har en del trasiga möbler som vi inte haft pengar till att byta ut mot nytt men nu med två inkomster blir det lite enklare.
 
På toaletterna har jag också målat för ett par veckor sedan, fönsterlister och så. Satt upp dekorationer på toaletterna och kaklet i badrummet.
 
Tog en powerwalk nu ikväll, nollgradigt och snöade men det var en härlig kvällspromenad.
 
Påskpyntat gjorde vi förra veckan och imorgon kommer Anna hit med barnen så ska vi fira påsk ihop.
 
 
Glad Påsk på er alla!!

April 2017

Har inte haft egentid med barnen på flera månader på grund av att jag helt enkelt inte haft orken. Vintern har varit tuff för mig rent mentalt, har inte mått bra och känt mig stressad både på jobb och hemma. Jag har alltid jobbat heltid men att jobba måndag-fredag dagtid som jag gjort i 16 år jämfört med hur jag jobbar idag med kvällspass, dagspass och helger är något helt annat. Det är svårt att hitta rutiner, svårt att planera och man är så mycket tröttare fysiskt och mentalt. Förr jobbade jag med post som inte gör så mycket väsen av sig och nu jobbar jag med sjuka människor och glöm inte deras oroliga anhöriga. Det är tuffare på ens psyke att jobba med människor och ge så mycket av sig själv. Ofta har jag den känslan att jag inte hunnit sitta ned och prata ordentligt med patienterna och att jag inte hunnit med allt.  Har jag glömt något? tänker jag ofta. 20 bollar i luften samtidigt och spindeln i nätet, att arbeta som sjuksköterska är inte ett lätt yrke. Men trots allt så älskar jag mitt yrke och jag har bästa arbetskamraterna.
 
I alla fall nu börjar mitt mående bli bättre och denna månad har jag redan haft mamma-Alicia dag då vi shoppade loss och åt mat ute och i tisdags var jag ute ensam med Henry. Vi köpte ett PS spel, åt mat ute och gick på bio och såg Babybossen. Vi hade det mysigt och det märks att de uppskattar ensamtid med morsan.
 
Jag ska ta ut Samuel nästa vecka och så får väl jag och Felix ha lite egentid en dag också.
 

Babybossen var helt ok, ingen fan av barnfilmer men jag somnade i alla fall inte hahaha. Mycket fantasifull film i alla fall.

Within

 

Spännande och kuslig men inget nytt. Har sett detta koncept förut men den funkar och har en del jumpscares.


Bedeviled

 

Bedeviled är en helt ok skräckis, lite b-aktig men den funkar en söndagkväll.


From a house on Willow street

 

From a house on Willow street är en helt ok film. Exorcism gone wrong, evil spirit, kidnappning gone wrong och med en hel del jumpscares.


We go on

 

We go on är en bra film, om livet efter döden, spöken och andar. Ovanlig, med twistar och jumpscares. Sevärd


The bye bye man

 
The bye bye man var faktiskt helt ok, ganska spännande och läskig! Sevärd

Frödinge

Fick chansen att buzza denna nyhet från Frödinge. Jättegod! Chocolate Crunch valde jag men det fanns två smaker till. Lagom portion för en normal person men jag slukade båda hahaha


Trevlig kväll


RSS 2.0