Magsjuka var det här...

Shit vad min mage är i uppror... Lade mig tidigt igårkväll, kunde inte sova för jag mådde så illa.
Emellanåt får jag kramp i magen som vara i typ 10 sekunder = ont.

Usch, jag hatar verkligen magsjuka. Jag får se hur jag mår senare ikväll men det lutar mot att jag går vara hemma från jobb imorgon. Mår skit och vill inte smitta mina arbetskompisar.
Hoppas isåfall kunna orka lämna barnen så jag får vila i lugn och ro.

Hoppas ni mår bra!

Har hunnit med att se två filmer igår

"The other guys" med bl.a. Will Ferell och Mark "Marky Mark" Wahlberg.
Den var helt ok, mycket action och en hel del roliga scener för det är en äkta amerikansk actionkomedi.



"Red" med bl.a. Bruce Willis. Även den här är en riktig actionkomedi vilket passar Willis bra. Den var lång, ca 2 timmar men spännande och lite oförutsägbar.

Nu ska jag gå och slänga mig i soffan och kolla på fler filmer.

Alicia började också klaga på illamående för en stund sedan, hoppas jag inte smittat henne...

Ha en skön söndag gott folk


Mår dåligt...

Det var ett tag sedan jag mådde dåligt. 

                                        

Jag har ont i ryggen vilket säkerligen beror på det intensiva arbetet igår. Ont i halsen har jag också.. Plus att jag mår riktigt illa, ni vet precis som det är något dåligt i magen som vill ut. Magsjuka typ, är väl säkert det antar jag...
Men vem har smittat mig?

Nu är Alicia på Halloweenfest och vi tar det lugnt härhemma. Det blir till att ligga i soffan idag, inget mer, kan inte äta något heller p g a illamåendet.

Ni får ha en härlig lördag

Fredagen var intensiv, den kom och gick

På jobbet hade vi "implementering" av nya kamskåp. Ut med de gamla och in med de nya, fullt sjå med att ställa de i ordning m.m. Nu kommer vi jobba på ett helt annat sätt, vi står upp och sorterar posten per hushåll i flera skåp i hagar. Det år så Posten har haft det i många år. Det lär bi några tuffa månader som vi har framför oss men vi är taggade och hoppas att det kommer bli bra till slut för oss alla.

                                            
Minns ni dessa skor? Kommer inte ens ihåg vad de hette?


På kvällen blev det Idol och 90-talstema. Nu vet jag att jag börjar bli gammal hehe, när mitt tonårstionde kan vara ett tema =)
Åh, Haddaway vilken nostalgi, älskade honom. Jag brukade cykla till Möllan och köpa billiga kassetband med typ Haddaway och eurodisco, reggae m.m. De lyssnade jag på i min freestyle.

När jag var typ 12-13 år så köpte jag min första stereo, ni vet en sådan där som allt sitter ihop på. Den kostade 2000kr och jag var så stolt. Min första singel var just den låt Andreas Weise sjöng igår. "Oh, baby I love you way" Det inköptes även skivor av Inner Circle, Bob Marley och en några Absolut music skivor.

Daniel åkte ut igår och det känns ok. Tyckte Geir gjorde ett bra jobb men är trött på Elin...
Vilka är era favoriter?
Jag gillar Jay och Olle.


Fredagen är snart här, wunderbar

Måste lägga in något roligt inlägg också efter mitt deppiga och ledsamma.

Påminner er alla om att det är fredag imorgon och det tycker säkerligen alla är skönt.

Har nu sett Alicias skolfoto och även hon blev jättebra. Båda barnen blev bra, riktigt bra tycker jag. Ofta är det något "fel" men denna gång blev de perfekta =)

Imorgon kommer jag inte blogga för fredag är min ickedatordag. I helgen så har vi inga direkta planer, Alicia ska på Halloweenparty hos en klasskompis.

Vad har ni för planer i helgen? Firar ni Halloween?


Torsdag, deppigt värre

Läste precis en blogg om en liten flicka på 8 år som dog igår. Hon har varit sjuk en tid, den hemska sjukdomen är cancer...

Det är så fruktansvärt, önskar att ingen i min närhet ska gå igenom något sådant. Det är helt ofattbart och man vill bara blunda för smärtan och allt det hemska.

Hur skulle jag kunna leva utan mina barn? De är mitt allt, meningen med livet för mig och F.

http://moahenriksson.blogg.se/ Här är länken till bloggen.


Ibland blir man så besviken

Förra veckan, två veckor innan höstlovet så frågar jag fritids om vi behöver anmäla att Alicia ska vara på fritids hela höstlovet. Oj, då hade de glömt att ge ut lappar där man ska skriva om barnen är lediga eller inte och vilka tider de ska vara där på fritids.

Nästa dag får vi föräldrarna lapparna. Jag lämnar den på fritids nästa dag. Idag, över en vecka senare så ringer fritids och frågar om Alicia ska vara på fritids på höstlovet. Nej, de hade inte fått min lapp... Så de skrev upp att hon skulle vara där.

Detta är inte första gången de gör såhär. Det är inte lönt att fylla i den där lappen... Jag kommer ihåg en gång när jag ringde två ggr på olika dagar för att säga att Alicia skulle vara där på klämdagen ändå hade de inte skrivit upp henne!

Tänk om det var något jätteviktigt man skulle ge till fritids och så försvann det. Man kan ju helt enkelt inte lita på personalen. Ok, att man missar en gång men nu är det väl tredje eller fjärde gången detta sker...

Ja, i-landsproblem jag vet.

Igår kollade jag på en film:



"The switch" tror att den heter pappa på burk eller något på svenska. Med Jennifer Aniston. Den var helt ok men känns som man sett sådana filmer förut, alltid liknande historia. det kan ju också vara bra ibland.

Fler än jag som ser framemot Saw 3D? Vill se den på bio men vem vill gå med mig? Kommer vara sjukt läskigt men åh så bra!

2 dagar till helgen, sade ju det =)


TRÖTT, trött, TrÖtT

Ja, har somnat flera ggr idag efter jobbet, vid köksbordet när Alicia gjorde läxor, några ggr i soffan... Usch vi människor borde verkligen sova mer nu när det är mörkt och kallt.
Men nej vi ska trotsa den mänskliga biologin och släpa oss upp tidigt på morgonen och ut i kylan...

                                             

Nu har Henry blivit kallad till sitt fotbollslag så vi ska testa igen. Det kommer vara inomhusträning varje söndag i Rönninge. Hoppas han kommer tycka det är kul!

Ja, det var väl det. har inget mer att säga, lite tråkigt.

Vill snusa på bebisar, någon som kan komma hit så jag får snusa lite? =)

Ha det gott kära läsare

Veckan är igång. tjoho

Idag ropar vi GRATTIS åt min systerson Oliver som hunnit bli hela 15 år. Helt sjukt, vart ta tiden vägen??

Åh, Desperate Housewives, finns det något bättre? Det första jag gör efter jobbet på måndagar är att springa till datorn, dra ner Desperate Housewives och sitta och mysa.
Idag var det så bra, det innehåller allt och älskar alla deras olika karaktärer. Jag önskar jag hade sådana grannar! Och vilken underbar vänskap de har!

Igår kollade jag faktiskt på film =)



"Killers" med Ashton Kutcher och Katherine Heigl. Den var helt ok, ganska rolig på sina ställen.

Ja, annars händer det väl inte så mycket här. Veckan är igång och det känns bra!

Ha det gott


Världens roligast skämt

Läste i Metro i veckan att 36000 läsare hade röstat fram världens roligast skämt:

En kvinna steg på bussen tillsammans med sin bebis.
Busschauförren utbryter: "Det var den fulaste bebis jag någonsin sett"
Kvinnan sätter sig arg längst bak i bussen och säger till en medpassagerare:
"Busschauffören var så oförskämd mot oss"
Då säger medpassageraren: "Gå du fram och prata med busschauffören igen så håller jag din apa"


Hahaha, rolig! Vad tycker ni?


Fortsättning...

Ja och igårkväll var det så dags för att gå på min arbetskompis T´s födelsedagsfirande. Jag tog med barnen men festade lite ändå. Drack några öl och tog några shottar och hade KUL!
Vi skrattade mycket och det var riktigt trevligt =)
Vi var hemma strax innan 00.30 så det blev inte för sent men inte så tidigt heller.

                                                 

Vår söndag hitintills:

Ja idag har jag rensat igenom vårt vardagsrum, slängt gamla cdskivor och filmer, bara skräp! Nu är där rent och snyggt. Har lite idéer på förändring hmm får se vad vi gör. Det är ju roligt att göra om och inte ha möblerna på samma ställe och sådär.

Nu står F i köket igen och bakar meatpie och sausagerolls. Gott! Perfekt som mellanmål och ta med på utflykter m.m.

Ja, och nu är helgen snart slut och det är tråkigt men som vi sagt tidigare så är det snart fredag igen =)

Nu får vi se hur länge det dröjer till nästa vabbande... Det är verkligen tråkigt, inte så mycket för pengarnas skull (fast det svider ibland) men för att jag är en sådan person som behöver paus från hem, barn m.m. och bara vara Kerstin för ett par timmar, förstår ni vad jag menar?
Då känner jag att jag blir en så bättre fru och mamma, mer positiv, mer tålamod m.m.

Ni får ha en jäkligt skön söndagkväll!!

Fullt upp även när det är helg =)

Jag hann ju inte ens blogga igår trots jag var ledig.

Kan börja med att säga att Alicia nu är bra i magen. Jag misstänker att det bara var tillfällig magont för när vi väl var hemma så var hon som vanligt. Så jobb imorgon om inget annat inträffar...

                                               

Vår fredagkväll:

Det blev ju Idol och Linda Varg fick åka hem, tråkigt! Ingen var ju egentligen dålig så det är vad tittarna röstar på som helt avgör. Men vi har ju sett sådana som åkt ut tidigt i Idol bli stjärnor. Tänker bl.a. på Måns Zelmerlöw.
Vi lade oss tidigt, F och barnen somnade vid 21-22 och jag vid 23.

Vår lördag:

Ja, först gick jag igenom hallens alla lådor och garberober. Slängde saker och organiserade, så nu ser det bra ut =)

Sedan åkte jag och Alicia till SKHLM för lite shopping (till Alicia). Hade en 30% rabattkupong på Lindex och där hittade vi ett par pösiga, svarta stentvättade jeans för 299 kr, så det blev 90kr rabatt plus att vi hittade en vit tröja med dödskalletema på rea. 
Vi fortsatte in på KappAhl där jag hade 50kr rabatt och där köpte vi ett par vanligt svarta leggings för 99kr plus att vi hittade en jättesöt rutig och färgglad längre skjorta med skärp för halva reeapriset, kostade drygt 60 kr =)
Gillar rea, och skönt att Alicia nu har några par byxor som sitter skönt.

Vi gick in på Myrorna också och det är så roligt! Vi såg ett indiantält, ett sådant vi hade när vi var små. Det var i jättefint skick och jag tror inte sådana säljs mer?! Jag köpte inte det men var sugen!
Sedan såg vi en gammal träkälke som man liksom sitter i som på en stol och så har man ryggstöd och så medar under. Jättefin och hade varit roligt att ha.
Jag hade ju med Alicia men nästa gång ska jag åka själv och verkligen titta på allt, fanns så mycket bra saker!


Fortsättning följer...


Det blev en tidig helg för mig

De ringde från Alicias skola strax efter 09.00. Alicia har magont och mår dåligt, så det var bara att stämpla ut och gå och hämta henne. Visst har hon ont i magen men annars är hon precis som vanligt. Hon sjöng på vägen hem, gick runt i snön (ja ni läste rätt) men då och då pep hon till "jag har ont i magen"

Så hon får vila i helgen, kanske något hon ätit? Hoppas inte att det är magsjuka blää

                                  

Ja, inatt har det snöat här, första snön för i år, lite väl tidigt kan man tycka. Det är inte mängder och det smälter väl undan på någon dag men ändå, snö i oktober!! =(

Ikväll blir det Idol, hörde ni att Alice hoppat av och att Minnah får komma tillbaka för en andra chans. Spännande men tråkigt tema ikväll, Beatles låtar...

Ni får ha en trevlig fredag, räkna ner nu, arbetsdagen är snart slut!

Bruno Mars, The way you are. Favvolåten just nu


Torsdag och imorgon den efterlängtade dagen fredag

Här händer det inget speciellt, har inte sett någon film på hela veckan heller. Hmm känns som jag inte har något att skriva om idag, tråkigt ju.

Har sett Henrys foton, förskolan hade redan fått dem och de blev bra. Han ser sådär naturligt leende och busig ut, precis så som han är. Jag är nöjd!

Alicias ögon är ganska bra nu, men på övre ögonvitan på högra ögat är det ganska rött fortfarande hmm, vet inte vad det beror på. Vi ska sluta skölja ögonen och även sluta ge ögondroppar och se om det ger med sig annars får hon nog träffa en läkare för en bättre bedömning.

                                         

Ja, ett kort inlägg blev det!

Vad är det som händer i Malmö? Helt sjukt ju, krypskyttar som skjuter ner invandrare, vad f-n?! I min barndomsstad, ska min man och mina barn inte kunna vara säkra där?

ha en skön fredag!!

Onsdag, 2 dagar till helgen

Ja, idag är det onsdag, redan. Vi räknar in helgen, eller hur?

Idag fyller min kära vän och arbetskamrat hela 31 år! Grattis Tessan! Hon fick sin present av mig på jobbet, ett rosa tårtfat =)
På lördag ska jag hem till henne och fira ordentligt hehe

                                             

Idag tog Alicia foto på skolan och henne ögon är mycket bättre nu, nästan helt vita. Lär väl bli helt bra imorgon hoppas jag. Men hon har klagat på halsont i flera dagar nu, men det är säkert bara något virus. Hon har ingen feber i alla fall (än...). men hon har även hosta stackaren.
Glad och pigg är hon ändå, fått det från mig kanske?!

Ja, har väl inte så fasligt mycket stt säga. Hoppas ni har det bra allihopa!

Shit vad ruggigt och kallt det blivit, och mörkt. Höstens mörka och tråkiga dagar, förberedelse för den kyliga vintern... Blää säger vi till det, bläää

ha en trevlig torsdag

Dåligt samvete...

Imorse när Alicia vaknade så var båda hennes ögon röda. Jag sköljde de och droppade ögonsalva i hennes ögon. jag frågade om hon var ok i övrigt och om hon klarade av att gå i skolan.
Visst sade hon glad =)

Igårkväll skrev jag till en sjuksköterska på www.vardguiden.se och hon sade att hon kan gå till skolan med ögoninflammation om hon mår bra i övrigt. Viktigt är dock att hon har bra handhygien och inte petar sig i ögonen.

                                             

Men mitt dåliga samvete har tärt på mig idag. Undrade om det var rätt av mig att lämna henne på skolan med dessa ögon? Undrade om hon mådde bra i övrigt m.m. Väntade mig ett samtal från fröknarna men det kom inget.
Väl hemma så var Alicia glad och sade att allt hade gått bra.
En fröken hade tagit med henne till sjuksystern som även hon hade sagt att det är viktigt att du tvättar händerna noga och ofta och inte petar i ögonen.

Ögonen är fortfarande röda och irriterade, vi sköljer och så. Det kommer ingen gegga i alla fall. Imorgon har hon fotografering, tråkigt om ögonen fortfarande är röda då...
Tur att man kan välja svartvita foton =)

Ja, annars har det väl inte hänt så mycket. Var en sväng i SKHLM och köpte en present åt kära T som fyller år imorgon =)

Nu ska jag surfar vidare, ha en underbar onsdag!

Åh, varför?!

Alicia är jätteröd och geggig i högra ögat... Alltså ärligt, jag vill inte vara hemma, jag vill jobba!!
Vi gav henne droppar och sköljde ögat men det finns en stor chans att ögat ser ännu värre ut imorgon...

Hur är det med ögoninfektion och skolan? På förskolan får ju barnen inte gå om de har ögoninfektion men får de gå till skolan? Om Alicia mår bra i övrigt, får droppar och orkar gå till skolan, får hon då gå?
Hon har fotografering på onsdag dessutom, hade varit riktigt ledsamt om hon missade det.

                                                

Jaja, vi får se hur vi gör imorgon.

Idag fyller min storebror Göran 46 år. Så hipp hipp hurra på dig!

Ja, är lite less på film för tillfället, brukar komma och gå mina  filmperioder. Idag blir det nog tv, det finns nog något program jag kan följa.

ha en skön tisdag!

Våran barnfria dag

Vi hade det mysigt jag och gubben. Vi åkte till Restaurang Flowercity i Zinkensdamm och åt helgbuffé, kinamat. Vi åt mycket haha, det var ju så gott.

Sedan åkte vi till Heron Ciity och gick på bio

"Buried" en thriller som var lite speciell... Ingen biofilm utan mer en film man ser hemma, så dåligt val av mig, trodde den skulle vara bättre.

Sedan åkte vi hem och väntade på barnen som kom vid 23.00. Trötta var de, somnade ganska omgående.

Fick ett sms av min bror M igår, det var en bild på Joel och texten "Hej faster". Det är så hjärtskärande att inte få se honom och övriga i familjen oftare, det gör ont i hela mig och jag försöker att inte tänka på det. Försöker tänka på annat, men det är svårt.
Flytta ner är ju det enda alternativet men inte just nu, ev. när vi väl börjar leta hus. Vi får se...

I helgen har vi varit nyttiga också, skurat under badkar och städat badrumsskåpet, städat hela lägenheten tillsammans, vilket gör att det går fort och smidigt.
Sedan gick vi en höstpromenad, bort till McDonalds hehe och sedan hem igen.

Nu badar barnen, gubben står i köket och gör köttpajer och jag surfar lite.

Vi ska börja lägga barnen vid 19.00 redan, tror de behöver det, de är så trött på morgonen. Måste sitta mindre vid datorn, ska försöka dra ner på det. Brukar bli 1,5-2 timmar/dag...

Blää för söndagkväll men rätt som det är så är det fredag igen, tro mig!!

ha en underbar måndag!


Helgen

Helgen är här occh jag tog datorpaus igår, så skönt!

I Idol vara alla bra och det var ett svårt val, Minnah fick åka hem och det förtjänade hon väl egentligen inte, tuff konkurrens.

                                                               

Fröken på skolan hade frågat Alicia "Är din mamma svensk?" Då svarade hon "Nej, hon är från Skåne"
Ja, hehe det är inte så lätt det där...

Idag ska jag och gubben ut själva. En kompis passar barnen och de ska på kalas. Vi ska gå och äta kinabuffé oh antagligen gå på bio. Ska kolla vilka filmer som går och välja någon. Ska bli kul!

Men vår Tv som vi har o sovrummet verkar ha gått sönder, 1,5 år gammal... Vi får väl kolla om vi kan lämna in den på lagning. Tråkigt när saker brakar ihop.

Jaja, ni får ha en härlig lördag!


Filmer



"The good guy" kärleskdramakomedi, helt ok



"Altitude"
Scifi/skräckis... Den var ok tills 10 minuter innan slutet

Vabbar, torsdag

Ja, idag blev det ju VAB. Så då slappar vi, tittar på film och myser.

Henrys ögon är mycket bättre så troligen går han till förskolan imorgon och jag tillbaka till jobbet för tredje gången denna vecka, känns lagom att arbeta varannan dag =)

Har väl inget direkt att säga, känner mig småtråkig. Just, jag hittade Alicias nya tröja idag, den som försvann i måndags. Den låg ovanpå någon annans klädlåda, bredvid Alicias...
Hon hade ingen aning hur den kom dit såklart.

Barnen sover så oroligt om nätterna, tror det mest beror på sängvätningen. De vaknar, kallar och kommer sedan över till oss... Vilket gör att vi sover dåligt, får flytta runt mellan olika sängar m.m.

Imorgon är det fredag, igen?! Alltså hur kan det gå så snabbt, helt otroligt. Lever i nuet och har kul, är det därför dagarna går så snabbt?

                                               

Två filmer jag sett



"You don´t know Jack" ett drama om en läkare som strider för människans rätt till dödshjälp. Al Pacino och Susan Sarandon är med. Den är lång, över två timmar.
Den var ok, lite långtråkig men jag var tvungen att se den, älskar Al Pacino, men oj vad han blivit gammal...

Sedan såg jag "The good man" tror jag att den hette, ett kärleksdrama med bl.a. dottern från Gilmore Girls. Hon är tillsammans med en man som är otrogen hela tiden,,,

Onsdag

Yes, idag var jag tillbaka på jobb och det var väl bra, hade mycket post och det blev en halvsen dag, 16.30.
Skulle lyssna på radio på rundan men det ju värsta dåliga sändningen så jag sket i att lyssna och körde på som vanligt.

Idag var pappa F hemma med Henry. Hans ögon är bättre, svullnaden har lagt sig men han är fortfarande lite röd och glansig i ögonen. Så jag blir hemma me dhonom imorgon och det verkar även som han börjar bli förkyld och slemmig i halsen,,, Hösten är här med andra ord...

Får se om han kan gå till förskolan på fredag, hoppas det. Jag vill ju vara barnfri på lördag buhu...

Igår såg jag en film



Resident Evil afterlife, gillar egentligen inte sådana zombiefilmer men när jag hörde att min älskling Wenthworth Miller var med så var jag bara tvungen att se den. Han såg likadan ut som i Prison Break, hoppas på att få se honom i fler filmer.

Ja, nu ska väl barnen läggas och sedan blir det mer film, det tar ju aldrig slut =)

ha en bra torsdag


When in rome



"When in rome" 2002

I love it

                                                      

Min nya, rosa, slide phone =)

Jag har radio haha, vilken nybörjare, har aldrig lyssnat på musik från mobilen förut. Det är ju helt fantastiskt =) Jag är den enda på jobbet som inte lyssnar på musik på rundan hehe men nu går jag nog över till deras sida.
Fick med ett headset också så det slipper jag köpa och det funkar. Nu kan jag äntligen prata i handsfree när jag jobbar, slippa ha ont i nacken =)

Ciao

Det luktar Köttfärspaj

Jag har precis lagat köttfärspaj. Det är ett nytt recept som jag provar, den ser god ut men den är för varm än för
att ätas.

                                                

Min nya mobil har redan kommit, ska gå och hämta den strax och samtidigt hämta Alicia som är hos en kompis och leker.

Såg en film idag "When in rome" med Olsen twins men den var ganska tråkig och dåligt skådespelande emellanåt... Skulle vara en komedi, ungsdomsfilm typ.

Ska jobba imorgon men är troligen hemma igen på torsdag, ögoninfektion kan ju ta ett par dagar att få bort men vi får se. Hoppas bara han är frisk till lördag då jag och F ska vara barnfria... Annars får vi skjuta på det till helgen efter typ.

Ha en trevlig tisdagkväll och onsdag


Hemma och vabbar

Jag och Alicia var påklädda men vi fick inte upp Henry... Han har gnällt och haft sig hela natten men vi visste inte riktigt vad det berodde på.

När han väl vaknade till så såg jag att hans ögon var röda och svullna och fulla av var... Ögoninfektion... Så det var bara att ringa jobb, det var inte lönt att lägga sig igen så vi tittade på tv. Sedan lämnade vi Alicia i skolan, gick förbi jobbet en sväng och nu är vi hemma.

Imorgon ska F vara hemma så jag kan jobba, bättre att skiftas om fast det krävs övertalning av F för att han ska vara hemma, tråkigt. Så på torsdag kanske jag får vara hemma igen, beror på Henrys ögon.

Jag är så glad att han kunde vara med på fotograferingen igår i alla fall. Hade varit tråkigt om han hade missat det även i år...

Köpte fysiologiskt ögonvatten på Apoteket och sedan hittade jag en oöppnad tub Terracortril. Det är en ögon och öronsalva som F fick förra året när han hade öroninfektion. Så jag har börjat skölja och droppa redan så vi hoppas det lägger sig snabbt och att inte vi får det...

Igår såg jag en film



"How to make love to a woman" en komedi som är helt ok.

Nu ska vi kolla på film och mysa =)

 


Borttappade kläder, kyligt

Alicia hade på sig sin nya fleecetröja idag, första dagen i skolan och vet ni vad?! Nu vet hon inte vart den är?

Hon tappar bort kläder till höger och vänster och jag blir så arg! Det kostar ju pengar och jag ska väl inte behöva köpa nya kläder varje vecka? Hoppas den dyker upp imorgon, det står namn och klass i tröjan.

Usch det var 1 grad när vi gick ut imorse... Brr, mössa och vantar på. Nu börjar det bli kyligt häruppe och det är inte kul... Vi vet vad som kommer efter kylan ju, den jäkla snön. Känns som den kommer tidigt i år. Me not like

Gårdagens film:

 



"Sex and the city 2" och den var faktiskt bra och lång! Har inte velat se den, har inte sett 1:an heller men den var helt ok.

Ja, arbetsveckan är igång. Åh, desperate housewives, så bra, så bra, så bra

Ha en skön tisdag

Söndag redan? buhu

Varför går helgen så snabbt? Blää

Men men får väl njuta av varje dag som man bör göra. Se fram emot små saker, hmm får se, mitt lilla schema för veckan.

Måndag: Desperate avsnitt 3, bus med barnen

Tisdag: Någon bra film? Bus me barnen

Onsdag: 2 dagar till helg, bus med barnen, film?

Torsdag: Nu börjar det lukta helg, film?, bus med barnen

Fredag: Helgen är här, Idol, mys med barnen

                                                                       

Idag har jag varit lite duktig igen. Har skrubbat ugn och spis, bakom, under, runtom och demonterat allt som går att demotera och skrubbat och satt tillbaka alla delar. Även under diskmaskinen som jag faktiskt aldrig städat under... (3 år sedan vi flyttade in) Så nu luktar här Mr Muscle, gott not.

Har varit och lämnat Ali hos en kompis, de ska leka ett par timmar. Sedan ska jag dit och fika lite =)

Ja, det var väl vår söndag, blir troligen film idag haha, vad ska man annars göra om kvällen när barnen lagt sig?!

                                                 

Måste nog göra äppelkaka, har en del äpplen som börjar bli lite gamla, mumsigt

Lördagens filmer

Lördagens filmer

"Stomp the yard 2" en dansfilm och jag som älskar dans älskar sådana här filmer




"Grown ups" med en massa kända skådespelare, en komedi och visst var den rolig. Jag och Alicia skrattade högt många ggr =)
Mycket sevärd enligt mig!

Min nya mobil

http://webbutiken.tele2.se/Kop-ny-mobil/nokia22201/?s=172

Klicka in på länken och kollain min nya mobil. Mitt abonnemang går ut imorgon och det är dags för en ny mobil. Har haft min nuvarande i 3-4 år och den fungerar jättebra fortfarande men vill gärna ha en ny.
Inget märkvärdigt, jag kommer kunna ringa, smsa, ta foto och lyssna på radio. En rosa slidephone, me like!

Vad tycks?

Ska även köpa headset för första gången i mitt liv haha, har 50kr check på Expert och såg att de hade ett passande headset för 99kr i vår butik här i Hallunda. =)

                                                         http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=34447&productId=276369&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=#

Min höstjacka som jag köpte på Ellos kom i veckan och den är jättefin, lite sportig modell och varm och gosig. passar perfekt till jeans och sneakers.

Även barnens vinterkläder kom i veckan, mössor, vantar, underställ och liknande, allt var bra föe en gångs skull =)

Kul med shopping!

Lördag, inomhusbad, bakande och tävlande

Idol var riktigt bra igår men det kändes lite långt... Rätt person åkte ut i alla fall, tyckte inte Sassa var så bra.

                                                         

När det väl var dags för en efterlängtad film, "Inception", så var både bild och ljud kasst... Dessutom ingen svenska text fastän det stod det. Så vi skippade den och somnade i soffan istället.
Ikväll blir det några bra filmer, hoppas kunna se minst 2.

Idag åkte jag och barnen en sväng till Fittjabadet, men efter en timmes badande så var de redan trötta och ville åka hem. Så vi åkte hem och nu kom precis F med nybakade sausagerolls. Han har bakat lite, ett litet experiment. En nigeriansk korvrulle typ och den var god.

Har precis tävlat lite, eller rättare sagt barnen har tävlat. Jag undrar om det finns intresse bland era mina läsare att jag tipsar om de tävlingar jag är med i så också ni kan tävla?

Ni får ha en jättebra lördag och ni som är lediga, njut

Rösta på Alicias saga



Gå in här och rösta på Alicias saga!!

Ni klickar in på "läs andras sagor", och hon finns under A och namnet/författaren Alicia Johnson och sagan heter "Den busiga bläckfisken" Läs och rösta!!

jag är en lögnare, fartdårar, barnfritt

Hejhej!

                                                 

Idag gjorde jag det igen för andra gången... Jag har ljugit. Jag ljög för Rädda Barnen gubben på Ica Maxi när han försökte prata med mig. "jag skänker redan" sade jag och då blir de så glada och tackar så mycket...
Grejen är att jag inte skänker pengar... Och nu har jag dåligt samvete, kanske måste börja skänka pengar för att stilla samvetet?!

Sedan så är jag så trött på många bilförare här i Norsborg. De kör som galningar, alldeles för fort, kör aggressivt och Gud Nåde den som är framför eller som försöker köra om en av dessa dårar...
Varför måste man vara så aggressiv bakom ratten?!
Blir så trött på dessa personer som tror att de är kungen över gatan blää på er

Sedan så har jag och mannen skaffat barnvakt nästa lördag mellan ca 15.00-21.00. Så vi ska ut och äta, ev spela biljard, strosa i stan, idéerna är många =) Ska bli underbart kul!

Nu börjar Idol!

Ciao

Annika och Martins blogg

http://anton.kalmlund.se/

Min vän Annika har startat en blogg, kolla in

torsdag,

Ja, så var det redan torsdag. Vad sade jag i söndagskväll? Snart är det fredag och det är det ju imorgon =)

                                               

Känner mig tråkig, kan inte komma på något att skriva om...

Ni kan tipsa mig om bra filmer som ni sett nyligen och bra filmer som kommer på bio.
Snart har Saw VII premiär i 3D, vågar man se den på bio i 3D?

Jag och barnen ska på bio snart, så fort de biobiljetter jag vann kommer hem, tycker det har dröjt alltför länge nu. Mailade de förra veckan och då skulle de vara här i början av veckan men nu är det ju slutet av veckan och inga biljetter, tråkigt... Så det verkar inte bli bio i helgen.

Jaja, ha en riktig skön fredag gott folk

Onsdag, föräldramöte

Yesyes, idag var det dags för föräldramöte i Alicias klass. Det var mycket intressant och mycket nyttig info för oss föräldrar.
Vi har bestämt oss för att Alicia ska ha hemspråk, engelska. Hon är bra på engelska och förstår i princip allt och pratar helt ok. Fröken tyckte det var en bra idé så vi testar och ser hur det går. 

                                   

Såg precis Uppdrag Granskning på Svt1. Programmet handlade om Niqab eller Burka, alltså heltäckande slöja. Mycket intressant och de intervjuade även personer i Sverige som bär detta.
Flera länder i Europa men även i arabvärlden förbjuder kvinnor att bära detta på offentlig plats.
Vad tycker du om detta klädesplagg? Ska det även förbjudas i Sverige?

Jag är en mycket öppen människa och bemöter alla på samma sätt, jag skiter helt enkelt i hur du ser ut, vart du kommer ifrån och vilken religion du har. Det viktiga är hu du bemöter mig och om du är en godhjärtad människa. Ömsesidig respekt helt enkelt!
Men jag har så svårt för detta klädesplagg, det är ingen plikt inom islam att bära detta, det skrämmer folk och de utestänger sig själva från andra människor. Jag vill inte ha någon lag mot detta men jag förstår inte varför man så gärna vill bära det?! Många muslimer gillar inte ens det.

                                               

Ja, nu fick jag precis reda på att de visst ska fotografera på Henrys förskola, redan måndag/tisdag nästa vecka. Jag mailade rektorn och hon mailade tillbaka så jag förstår inte vad personalen pratade om...

Nu ska jag kolla lite bloggar och surfa runt

Ha en skön torsdag

Tisdag

Hej på er! Hoppas ni alla mår bra i höstblåsten!

Jag mår helt ok men känner mig helt otränad... Magen växer men tyvärr bara med fett =)
Äter för mycket skit, låter sockerberoendet ännu en gång bestämma över mitt liv.
Är ändå positiv och glad och det är det viktigaste. 

                                            

Saknar...

Idag har det väl inte hänt några större revolutionerande saker i våra liv. Jobb, middag och nu dator. Kollade inte på film igår, otroligt va? Jag hade t om två filmer redo men fastnade framför tv:n, Top Model och Svenska New York fruar.
Vet inte vad som är värst, mina B-filmer eller dessa meningslösa program på tv??

Ikväll får vi se vad jag gör, lutar mot film men vill ha någon riktigt bra och har bara 4 filmer som känns sådär, men sådana filmer kan ju faktiskt överraska.

Ni får ha en trevlig kväll! Tre dagar till helg!

Ciao


Måndag och semester

En semesterdag så här på hösten är aldrig fel =)

Henrys förskola har stängt idag så då passade jag på att vara lite ledig också. Vi har mest slappat, tittade på en rolig, svart humor, brittisk film



"Four lions" Den handlar om 4 brittiska muslimska terrorister och deras plan att spränga sig själva och annat i luften. Mycket intressant, rolig på sina ställen men hemskt att veta att det verkligen finns sådana människor på denna planet...

Har bestämt mig för att vara semesterledig vecka 1 och 2 nästa år. Hade ju tänkt vara hemma vecka 1-3 för att åka till Nigeria men nu har vi ju typ bestämt att vi åker i juni istället så jag skippar vecka 3. Men jag känner att jag verkligen vill ha semester i vinter, hade ju bara 3 veckor i somras.
Använder mina nästkommande 5 semesterveckor för att åka till Nigeria nästa år.
F kommer nog skippa sin föräldraledighet helt i januari och ta ut den när vi åker till Nigeria i juni istället. F får alltid reda på sin semster sent,  typ i maj och resan måste bokas och betalas ett par månader innan vi åker så därför söker han FP redan långt innan.

Imorgon är det jobb igen och det känns ok. Vi åkte aldrig till simhallen idag utan till Donken, vi tar simhallen i helgen och ev. ett biobesök.

Sedan är det snart dags för mig och F att gå ut själva, ev. kinabuffé och lite biljard. Får se när det blir och vem som tar barnen =)

Ha en fortsatt trevlig måndag

p.s. Har redan sett 2 avsnitt av Desperate Housewives,,, Spännande värre, älskar det programmet

Bebis, städning och skogspromenad

Yes, igårkväll såg vi någon tramsig komedi "Hole in one". Den var helt ok, några roliga scener, tyvärr lyckades jag somna 10 minuter innan slutet, som alltid...
Varför lyckas jag typ aldrig se slutet av filmer, får nästan alltid se slutet dagen efter.



Idag har vi storstädat, nu luktar här rent och det känns rent. Det håller i ca en dag =)



Ville bara berätta att min gamla goda vän Annika och hennes make Martin äntligen fick sin efterlängtade son Anton! Han kom igårnatt, natten mot lördagen alltså. Så stort Grattis Annika och lycka till mer ert nya liv!
Vill också snusa på bebis... buhu



Efter städningen gick jag och barnen på en två timmar lång skogspromenad. Norsborg är verkligen vackert om man går en bit ifrån betongen =)
Vi gick ner till Mälaren och där lekte barnen vid vattnet och blev rätt blöta så de frös rejält på vägen hem. Nu ska de hoppa ner i ett varmt bad.

Imorgon har jag tagit semester för Henrys förskola är stängd men tyvärr måste Alicia gå i skolan 08.15-13.15. Men efteråt ska vi åka och bada på nyrenoverade Fittjabadet, kul!

Ha en fortsatt skön söndagkväll och misströsta inte att det är måndag för snart är det fredag igen =)

Lördag, skor, frys och kyl

Hej på er!

Igår kollade vi på en thriller/skräckis men det var en sådan b-film... "my little eye". Riktigt kass om jag får säga det. Bradley Cooper var med en sväng men det gjorde den inte bättre...

Idag stack jag, Ali och Emma till Skopunkten för att leta skor. Vi hittade 4 par skor åt Alicia, ett par fodrade stövlar, ett par innegympaskor, ett par vinterstövlar och ett par höstskor som liknar Conversemodellen. Mycket nöjda blev vi!
Jag hittade ett par fodrade stövlar åt Henry också och så köpte jag ett par sandaler åt mig att ha på jobbet och Emma hittade ett par fina skor.


Alicias vinterstövlar.

Allting blev drygt 1000kr, för 7 par skor. Bra pris. Vi fick drygt 300 kr i rabatt.

Så nu är barnen redo för ännu en vinter =)
Men jag är inte det, i alla fall inte mentalt buhu



Idag har jag varit duktig och frostat av frysen och rengjort kylen. Skönt när det väl är gjort men segt att komma igång. På helgen vill jag ju bara slappa och ha kul men vissa tråkiga men nödvändiga saker måste ju tyvärr göras...

Vår tvättmaskin stannade 2 ggr idag, det var precis som inte den fick el, kanske glapp i elsladden? Vi fick igång den igen efter lite lirkande med knapp och sladdar och nu har jag tvättat 2 maskiner utan problem... Hmm, elektriska saker är bra men jobbiga...

Såg ni Idol igårkväll, kändes som det är helt rätt gäng som blev utvalda och har flera favoriter redan. Spännande Idolhöst!

Nu ska vi väl börja laga lite mat men egentligen pallar vi inte...

Ha en fortsatt härlig lördag


Supersnabbt inlägg

Fredagkväll, Idol börjar om 8 minuter, chips och ostbollar är inköpta så det är bara att slänga oss i säng och soffa och njuta av tv och gottigotti.

Hoppas ni får en mysig fredagkväll!

                                                            

Imorgon ska vi shoppa skor, Alicia behöver verkligen en hel uppsättning. Ikväll köpte jag ett par blåa vinterskor på Ica Maxi för endast 99kr. De är lätta och fina, hade likadana förra året och var supenöjd.

Annars blir det en helg av vila för vi är alla lite småsjuka, krassliga i kropp och hals, hösten och kylan är ju här...

Ciao

RSS 2.0