Ledig helg!! 🤗

Var på förlossningen onsd-fred med studenter och det var bra pass! Vi hann med det vi skulle och allt gick smidigt med det mesta 👶🏻👶🏻 

Men nu tar jag en efterlängtad ledig helg som kommer bestå av både nytta och nöje. Ser framemot söndag då vi ska fira Halloween med vänner och deras barn. 👻🎃👻 Barnen har höstlov nu så det ska bli skönt med lite sovmorgon under lovet 😊. 

Ikväll blir det såklart Idol vilket jag ser framemot men först ska jag åka och veckohandla 🙃. 

(null)

Ny serie igen, Midnight Mass och har hunnit med två avsnitt, verkar spännande. Jag har kollat klart på säsong 3 av You och nu längtar jag redan efter säsong 4. 🤩😍

Önskar er alla en läskig Halloween!! Hoppas få se barn som går Trick or Treat, tänkte skicka ut Samuel med kompisar på en runda 🤣






Hooked

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med Hooked fick jag testa deras växtbaserade "tonfisk" vilken får beröm godkänt. Älskar ju tonfisk och om jag emellanåt kan byta ut den vanliga tonfisken mot denna produkt är det ju perfekt. Supergott på pasta, ska prova att ha den på pizza också. 

Urlakad

Det är precis så jag känner mig just nu, urlakad, dränerad på energi och låg. Det är tufft på jobbet, 4 dagars hektiska arbete i bebisfabriken är förbi och hösten är ingen favoritårstid för mig. Mörker och kyla är inte min grej. 

Det hjälper inte heller humöret att jag inte tränat ordentligt förra veckan och att jag gått upp mer i vikt…

Jag är i grunden en positiv människa som oftast ser positivt på saker och ting men nu är det kämpigt även för lilla mig…

Men men en dag i taget bara och idag är jag ledig 😊. Jag ska ut på en ordentlig powerwalk nu för att få lite ljus och syre i mig, sedan åka en tur till ett centrum för lite ärenden och försöka vända mitt mående uppåt igen. 

Sedan jobbar jag onsd-fred och har peer learning på förlossningen med 2 studenter samtidigt. Kul! 😊

Jag ser framemot söndag då vi ska fira Halloween här hemma med mina 2 närmsta vänner och deras barn. Äta gott, skratta och bara vara ❤️. Det behövs mer glädje, skratt, roliga saker som händer i våra liv! 

Önskar er alla en fin vecka!

Ps. Bara att få skriva av sig hjälper så mycket. Vet inte vem som läser min blogg men tack för att ni gör det ❤️

Det nalkas en jobbhelg

Det har varit en rolig och välsigt lärorik vecka med både barnmorskekonferens och digital amningskonferens.
Det kändes lyxigt att få bli inbjuden av jobbet till detta och maten var helt fantastisk!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår, torsdag, var jag ledig. Hade en av mina Covid dagar, vi fick ju två extra lediga dagar i år för att vi kämpat och jobbat genom hela covidpandemin. 
Jag tog det mest lugnt, kollade serier och så. Alltså You, har ni inte sett denna serie så rekommenderas den starkt! 

I helgen blir det jobb i bebisverkstan! Fred kväll (missar Idol buhu), lörd dag (ser Idol på tv4play yay) och sönd kväll. 

Önskar er alla en fin helg 🌸🌸🌸

Helgrapport

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ledig helg och helgen har bestått av serier, filmer, Halloweendekorerande och idag var jag en sväng på Lidl och handlade gottegott inför vårt Halloweenfirande. Idag, måndag, är jag också ledig.

Samuel är ffa förkyld, i över en vecka nu… Han var så ledsen när jag sade att han inte får gå till skolan än. Detta blir en långdragen historia känns det som, troligen RS virus eftersom det är det som härjar som värst här just nu. 

Nu på tisdag och onsdag ska jag på barnmorskekonferens inne i stan. Reproduktiv hälsa i två heldagar med olika talare, studier m.m. Ska bli kul! Vi blir bjudna på tre rätters middag på kvällen också, lyxigt värre 🤗. 

På torsdag är jag ledig och sedan jobbar jag fred-sönd 🌸🌸🌸

Önskar er alla en fin vecka! 



Ledig helg 😀

Yes jag är ledig lördag-måndag och det är sååå efterlängtat! Jag ska verkligen vila dessa dagar för jag känner att min kropp verkligen skriker efter vila. Men hyperaktiv som jag är så kommer det varvas med annat som att Halloweenpynta till exempel 🤩👻🎃

(null)

(null)

Nu inför studenten så säljer Alicia både kakor från Kalservice och saker från Newbody vilka vi fick idag 💸💸💸. Nu ska det ätas kakor 😅😅

Jag har plöjt igenom vissa serier i veckan. Squid game, speciell men väldigt underhållande 🙃

(null)

Kastanjemanden har jag också sett, sevärd dansk kriminalserie 😍🤩. 

Just nu kollar jag på The Maid, väldigt bra änsålänge. 

Så mycket serier och filmer jag vill se, passar perfekt nu i höstrusket. 

Jag var på förlossningen onsd-fred och jag och min barnmorskestudent hade en fin förlossning och träffat en massa härliga familjer. Idag var jag koordinator 😁. Roligt då det var en helt ok dag för oss alla med rimlig arbetsbörda. 

Ikväll blir det Idol såklart!!

Ha en fin helg 🌸🌸🌸


Halloweengrejer

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Årets nya inköp till Halloween 🎃. Ska bli kul att få sätta/hänga upp i trädgården. Det blir troligen i helgen som vi pyntar, 2 veckor innan är väl lagom här i Sverige 😅😅

Helgrapport

Det var en bra helg i bebisfabriken. Jag var på antenatalen, det var en blandad kompott av patienter och situationer men allt gick bra och flöt på fint.

(null)

Igår, måndag så satt jag som koordinator på förlossningen och det var fullt överallt, så det var ett evigt pusslande hela passet för att det skulle flyta på… 😅😅

Denna vecka är jag ledig på tisdag, jobbar på förlossningen onsd-fred med min barnmorskestudent 🤩. 

Samuel är dunderförkyld med hosta så han lär bli hemma minst en vecka. Han har varit förkyld en hel del detta året, mycket mer än tidigare år… Hmm han rör sig för lite, äter för dåligt och sover oroligt så det är troligen därför… Jobbigt men F pluggar ju på distans och jag är hemma ibland, jobbar kväll och så, vi pusslar för att slippa vabba. Samuel kan också vara hemma ett par timmar själv om det krisar, skönt när barnen blir större 😀. 

Önskar er alla en fin höstvecka! 🌸



Göteborgskex

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med @göteborgskex och Buzzador fick vi testa dessa underbara kexbars. OMG vad de var goda. Kommer definitivt köpa igen 😛😛😛😛

Jobbehelg

Yes jag jobbar lördagkväll och söndagdag men idag, fredag, är jag ledig. Jag tar det lugnt, gick en powerwalk i höstvädret men resterande dag ska jag mestadels ta det lugnt, kolla serier och sådant. 

(null)

Igår var jag på en utbildningsdag på Karolinska Institutet i Solna. Det var en intressant dag med både föreläsning och diskussioner. Det handlade om "Rasism i vården". 

(null)

Måndag och tisdag hade jag två studenter som gick med mig och de hade peer learning, kamratlärande och det var lärorikt och roligt. Min student sade "Det märks att du älskar ditt jobb" och det var så fint att höra och det stämmer så väl. Kul att det märks! 🤗

Jag har väl inte så mycket mer att babbla om mer än att ni får ha en trevlig helg 🌸🌸

Helgrapport

(null)

(null)

(null)

En helg med både nytta och nöje. Storstädat huset, tränat, ätit gottegott, tittat på serier/film och haft besök av Jenny och Mimi. De hade mig sig en smarrig kladdkaka och en fin skylt till Halloween 🎃 👻. 

Jag har beställt lite nya grejer till Halloween. Tanken är att vår baksida ska få fler gravstenar för varje år så att det till slut är en stor kyrkogård 😁. Ja, det kommer bli mer och mer Halloweendekorationer i trädgården för varje år. 🥰 Hade jag haft mer pengar så hade det blivit stora figurer som låter när man går förbi men det får bli längre fram 😅😅. 
En dag ska jag åka till USA över Halloween bara för att beundra allas dekorationer och gå på en riktig "Trick or treat runda".  

I veckan blir det en massa jobb på BB, vissa pass med studenter och vissa utan och en dag ska jag på Handledardag uppe i Solna 😀. Jag är bara ledig på fredag denna vecka 🙃. 

Önskar er alla en fin höstvecka!!

Ledig helg 😁

Yes ledig i helgen och det känns dejligt. Vi ska storstäda och lite annat men ändå ledig är ledig 🤩😍. 

I tisdags var jag ledig men det enda jag i princip gjorde var att vila upp mig efter 4 intensiva arbetspass för att orka 3 intensiva pass till på onsdag-fredag. Tempot är högt, familjerna är många men jag älskar mitt jobb!

Jag har fått skola in en nya barnmorska hos oss samt haft min barnmorskestudent. Vi var på BB och stöttade nya familjer med smärta, amning och förbereda för hemgång. 

Jag hör ibland barnmorskor säga att de inte gillar BB, att de inte vill vara där… Det gör ont i mig då det är en så stor del av vårt arbete, att stötta och hjälpa den nya familjen att bli trygga nog att kunna åka hem och fortsätta på egen hand. 

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Idol, love it!!!



RSS 2.0