Nu har jag mumsat pizza

Mumsigt med pizza, fick i mig en halv. Andra halvan får bli lunch imorgon =)


                                       

Idag var Alicia på återbesök hos läkaren angående njurbäckeninflammationen som hon hade för någon månad sedan. Röntgenbilderna visade på vätska runt ena njuren vilket de vill kolla upp vad det kan bero på.

Så nästa vecka ska hon dit igen för att lämna urinprov samt blodprov. Hon fick med sig ett provrör för urinprovet och två Emlaplåster vilket är ett bedövningsplåster som ska sättas i armvecket minst en timme innan blodprovet ska tas. Sedan skickas en remiss till sjukhuset igen där hon ska göra en ny ultraljudsunderöskninga av njurarna.
Bra att de är noggranna men självklart blir man ju lite orolig för vad vätskan kan bero på. Hoppas allt går bra och jag uppdaterar härinne om hur det går.

Idag ville barnen gå till kyrkans miniorer som de har i Ljusets kyrka här i Norsborg varje onsdag 16.00-18.00. Alicia har inte velat gå på ett tag men nu ville hon gå igen och Henry fick också följa med. De hade kul och jag fick två timmars barnfri tid efter jobbet =)
Jag blir glad om de vill fortsätta då jag själv är troende och vill gärna se mina barn bli det också. Just nu är de ju för små för att direkt tänka i de banorna men de vet att de är kristna och har lättlästa biblar för barn m.m.

Ja, nu ska jag läsa lite bloggar och sådant. Ha en fortsatt härlig arbetsvecka, 2 dagar till helgen wihooo

Onsdagsinlägg

Två dagar till helg wihoo 

                                                       

Och på fredag ska jag på utbildning halva dagen, en vinterutbildning. Sedan så ska vi på jobbet på libanesiskt julbord på kvällen. Ska bli kul!
Tyvärr missar jag barnens dansuppvisning men F ska dit och han får filma med nya kameran så får jag titta på det sedan =)

Det känns lite bättre i vänstra hälens fotsula men det är inte helt bra än. Men förhoppningsvis går det åt rätt håll. Det har varit lite lättare att jobba tisdag-onsdag men såklart fortfarande fysiskt jobbigt. Jag ska köpa stödstrumpor har jag tänkt för mina fötter och ben är ju svullna redan och det känns inte bra. Så nu ska stödstrumpor testas och förhoppningsvis känns det bättre med dem på.

F fick tyvärr avslag på sin semesteransökan med motiveringen att ersättare saknas p g a andras ledigheter. Jag är inte förvånad och inte ens ledsen. Kanske för att jag visste att det skulle bli så. F är ju inte prioriterad när det gäller semester tyvärr. Trots att han har 19 semesterdagar kvar att ta ut för i år...
Så det blir bara jag och barnen som kommer ner till Skåne även denna gång. Tråkigt men vad ska man göra?

Nytt inlägg kommer strax för nu kom F med pizza =)

Nästsista avsnittet av Modelljakten

http://www.kanal5play.se/program/play/modelljakten-s01e11

Här är länken till nästsista avsnittet av Modelljakten. Se barnens kusin Sara tävla

Måndag

Bebis 22 veckor idagOch det är den här feta magen jag släpar runt på...

Jag är så fysiskt trött... Min fötter är svullna och det gör ont på trampdynorna när jag går. Jag är inte en sådan person som brukar ha ont lite överallt och absolut inte någon som brukar ge upp. Men jag vet ärligt talat inte hur jag ska kunna orka jobba som jag gör nu i drygt två månader till...
Jag vill inte klaga, vill kunna njuta men allting är jobbigt och allting är besvärligt =(
Alicia och Henrys graviditeter var underbara, jag hade inga besvär, vägde en del mindre och kunde njuta.

Denna gång vill jag dra något gammalt över mig och vakna upp när bebisen är ute. Det känns inte roligt och jag är uppriktigt sagt ledsen över detta! Jag vill kunna röra mig som vanligt, inte ha ont och jobba i samma takt och det är så jobbigt för mig att erkänna att det inte går. Jag vill inte erkänna det och kämpar på i det tysta.
Vill inte bli sjukskriven, vill inte...

Några ggr under utdelningen har jag nu fått sammandragningar som ibland gör ont. Då sätter jag mig ner, eller går långsammare men det känns inte kul. Jag ska prata med chefen i veckan och se vad vi kan göra. Jag vill verkligen köra som vanligt året ut i alla fall. Sedan kan vi hitta andra lösningar sista månaden, innetjänst, mindre eller andra områden m.m.

Lite deppig idag. Jag kan tänka mig att det är samma känslor när man blir gammal. Att man inte orkar på samma sätt längre, har ont m.m. Inte kul!
Mitt går förhoppningsvis över och till våren/sommaren ska kilona väck!!

Ha en fortsatt härlig vecka

Söndagen

Söndagen sprang förbi. Vi städade och sedan åkte jag och Alicia till SKHLM C och shit vad mycket folk. Där var folk överallt och köer överallt. Verkar som många är ute i god tid vad gäller julklappar.

Jag handlade första kläderna åt lillebror. En gratis body från KappAhl och ett par byxor med 30%kupong. De ska han få åka hem med sade jag till Henry. Då sade han men han är ju redan hemma, han är ju i din mage =)
Sedan hade jag en bonuscheck på H&M på 100kr så där köpte vi första pyjamasen och ministrumpor. Mysigt med lite kläder, då känns det mer verkligt.Sedan gjorde vi en massa andra ärenden, köpte lite julpynt och julklappar. Vi var rätt möra när vi väl åkte hem.

Jag hämtade även starpaketet från Goboken. Det kostade 0kr och innehöll "Boken om mig" där vi föräldrar fyller i olika saker och sätter in bilder m.m. En bra bok med förslag på aktiviteter man kan göra med sina barn de första åren. Åldersanpassad. Sedan fick man en liten mjukisgrej att t.ex. hänga på vagnen, och en liten bok. Mycket bra saker!

                        

Väl hemma så packade vi in julklappar och Alicia pysslade med julkort. Och så satte vi upp mer julpynt och grejer. Här är det pyntat haha =)
Jag kan riktigt känna av julstämningen, så mysigt känns det!

Men eftersom helgen var så aktiv och intensiv så kändes det som jag inte hann med att vila alls... Måste bli bättre på det speciellt nu. Jag är dum mot min kropp för jag lyssnar inte på signalerna utan kör på i 100% ändå.

Julpyntning pågår

Hejhej!

Oj, vad jag håller igång. Igår kom jag hem sent efter både dans och mathandlande. Jag köpte faktiskt mina första julklappar igår =)

                                                

Idag har det städats i några timmar och sedan pyntats för fullt. Julstämningen börjar infinna sig med alla advensstakar och stjärnor i fönsterna. Granen är på plats den med men bara belysningen sitter i. Barnen är på kalas och de ska få klä granen när de kommer hem.
Jag vill få upp allt så slipper jag tänka på det sedan.
Även balkongen har klätts med grane och belysning =)

Så nu är min rygg lite mör så det blir till att sitta ner resten av kvällen men det finns ju alltid något att göra... Ska försöka sitta ner i alla fall. F lagade god mat så det slapp jag. Han brukar ta maten på helgen och det är skönt.

F var och köpte en jättefin videokamera idag. Så vi kan filma bebisen sedan och Alicia får spela in sång och dansvideor och lägga upp på Youtube så hon blir känd =)
Hon är verkligen duktig på att både sjunga och dansa och hon är inte så blyg längre, kul!

Imorgon är det ju 1:a advent redan. Barnens kusin Lykke (världens finaste namn) fyller 3 år imorgon. Vi ska fortsätta städningen och sedan blir det en tur till SKHLM centrum ensam för att göra en massa ärenden och shoppa fler julklappar.

Ni får ha en fortsatt trevlig helg!!


Mer om allt och inget


                                                        

Jag fick graviditetspenning beviljad. Så jag jobbar min sista dag 1/2-2012 och det känns såå skönt!
Nu börjar ångesten komma över att vi kommer ha mycket mindre pengar som föräldraledig. Men vi ska försöka spara ändå så gott vi kan om det går. Vill ju flytta till radhus inom några år.

Vill försöka vara hemma till augusti 2013. Då har jag två val. Gå tillbaka till Citymail som jag gillar men som tär på min kropp. Vet inte hur längre kroppen orkar. Men lönen är helt ok.

Eller börja plugga till sjuksköterska. Jag vill gärna börja plugga då men så tänker man på ekonomin och att få leva på CSN igen =(
Men det är ju bara tre år av mitt liv och jag blir ju bara äldre... Kollade på Arbetsförmedlingens hemsida och det fanns mer än 100 annonser där de sökte sjuksköterskor här i STHLM. Så det finns en god chans att få jobb efter sin utbildning.
Sedan kanske jag specialiserar mig på något eller så kanske inte, får se.
Jag kommer nog ångra mig om jag inte försöker.
Ev, provsöker jag nu i vår för att se om det finns någon chans att komm in på utbildningen. Jag har inte dåliga betyg men det är ju stor konkurrens om utbildningsplatserna.

Sedan så är det sorgligt att veta att det troligen är sista barnet jag väntar nu. Har alltid drömt om fyra barn men kanske blir det bra med tre ändå?!

Uppdatering om vår bil är att vi inte kommer fixa den då det blir mer pengar än vad bilen är värd. Så jag har sagt till F att han får bestämma hur vi gör. Sälja den i befintligt skick, skrota den eller vad? Sedan ska vi köpa någon billig bil att använda ett par månader. Innan vi hittat vår 7-sitsiga bil. Känner att jag inte vill stressa med det bilköpet nu innan jul.
Bilen får körförbud 12/12...

Ni får ha en härlig och underbar fredag!!


Torsdagshålligång

Redan fredag imorgon, hur, när, varför??

Helgen är fylld av planer på mer eller mindre roliga saker.
Fredag blir det dans och sedan veckohandling senare på kvällen, ska fylla på med lite julsaker och ev. löpa några julklappar.

Lördag ska vi städa och så ska allt julpynt fram. Barnen ska på barnkalas 15.00-18.00 så lite barnledig tid. Men då ska jag troligen passa på att julpynta, det lär ju ta sin lilla tid.

Söndag är det första advent men vi ska fortsätta städa, Henry ska på fotboll, kusin Lykke fyller 3 år, jag ska iväg till SKHLM C och shoppa julklappar, balkongbelysning, hämta linser, köpa arbetsskor, hämta lite gratissaker till bebben och köpa något bebisplagg. Väl hemma ska vi skriva kalasinbjudningarna till Henrys kalas, börja med julkorten (vi ska pyssla ihop de själv så det lär ta sin lilla tid, så några julkort i veckan =) Slutligen ska räkningarna betalas. Denna månad kan vi inte spara något p g a julklappar, Henry fyller 6år = presenter ovh kalas.

Låter det som en rolig helg eller blir ni stressade bara av att läsa?! Ska försöka vila också =)

Film"Crazy stupid love" kollade jag på i söndagskväll. Jag tyckte den var helt ok. Jag gillar Steve Carell men han var inte lika rolig som vanligt i denna film.

Se Sara kämpa på

http://www.kanal5play.se/program/play/modelljakten-s01e10

Veckans avsnitt av Modelljakten där barnens kusin Sara kämpar vidare


Hemma och vabbar

Jo, det blev VAB igår och idag. Jag var hos läkaren med Henry igår och visst hade han halsinfektion, bakterierna Streptokocker hade tagit över hans mandlar och svalg...

Nu får han pencillin och han är redan bra i princip. Imorgon ska han få gå tillbaka till skolan trots att F protesterar. Men det är lätt att göra det eftersom han inte själv behöver gå här hemma.
Jag är lite rädd för den långa period jag ska gå hemma dels innan bebisen är här och sedan efteråt. Visst det är underbart men det kommer bli långtråkigt med tiden.
Det bästa hade varit att variera föräldraledigheten med att jobba men det blir kanske svårt?!

Jag blir så slö av att gå hemma. Går mellan tv, datorn och köket hela dagen. Men jag ska försöka att vara mer aktiv som mammaledig, promenader, öppna förskolan m.m.

Jag måste även ta tag i lägenheten, frys, kyl, alla skåp, garderober, lådor m.m. behöver en rejäl genomgång. Ska försöka ta lite i taget de två månader jag går hemma innan bebisen kommit. Hade varit härligt med en fräsch lägenhet när bebben kommer så jag kan fokusera på honom.

Ja, annars händer väl inte så fasligt mycket härhemma. Barnen slåss med och svär åt varandra hela tiden, inte kul...

Ha en fortsatt härlig vecka allihopa! Hoppas ni och era barn håller sig friska i detta ljumma senhöstväder. Snön lyser med sin frånvaro även här i 08-land and we love it!!


Hemsk mardröm

Inatt hade jag en hemsk mardröm, så verklig.

Jag drömde att jag började blöda och få ont i magen, min bebis hade dött och jag var tvungen att föda fram honom. Jag grät och skrek, ringde runt till vänner

I drömmen tänkte jag att det är jobbets fel, jag visste det, jobbets fel att bebben dött :(

När jag vaknade grät jag och så kände jag lillebror buffa därinne. Jag vet att han lever men han har buffat lite mindre senaste dagarna och så hittade jag inte hjärtat med min angelsound igår. Så jag somnade med lite oro.

Längtar efter att få hålla i lillebror, snusa på en nyfödd bebis


Söndag

Slappehelg har vi. Vi äter gott, vilar, tvättar, tittar på film och bara slappar. Det behövdes verkligen efter denna arbetsvecka.

Henry har fortfarande feber och ont i halsen, han har även frossa då och då. Jag tittade ner i halsen och visst var båda sidor fulla av dessa vita varbölder man får vid halsfluss. Så imorgonbitti ringer jag Vårdcentralen för att ta prov och förmodligen blir det pencillin.

Så jag vabbar imorgon och det känns som det var ett tag sedan faktiskt. I oktober var jag ju hemma i 2 omgångar men då var det ju med min inflammerade tåled.
Vilket är helt bra nu och verkar hålla sig borta *ta i trä* och jag dricker faktiskt bara cola zero på helgerna nu. På veckodagarna dricker jag bara kolsyrat vatten och det fungar jättebra :)

Har faktiskt kollat på två filmer i helgen, det var längesedan...Friends with benefits, med bl.a. Justin Timberlake. Den var ok, inte så mycket mer.Things fall apart, med 50 cent. Känslosam, gripande film om hur allt kan förändras p g a sjukdom. Bra film

Ni får ha en bra arbetsvecka. Får se om jag kan jobba på tisdag men det blir troligen onsdag, får se. Hoppas inte vi smittats bara, hatar halsfluss...

Intagit sängen

och här stannar jag hela helgen (typ)
Fy fan vad skönt att det är fredag. Ni fattar inte hur sjukt jobbig denna veckan varit... Fysiskt och stressigt. Hur bra detta nu är för bebben i magen vet jag inte =/
Jag vet ju att fysiskt arbete inte ska vara någon fara men stress är ju inte bra och tunga lyft. Och jag har lyft tungt många ggr denna vecka. Jag känner dock lillen varje dag, flera ggr/dag så lever gör ha ju =)

Sedan så jobbade jag ju med samma sak både med Alicia och Henry i magen. Jag får ju inte ont i magen eller så i alla fall men kroppen är helt slut.

Så denna helgen blir det slappande hemma. Måste dock handla, tvätta och sådant men inte mer än så.

Ni får alla ha en härlig helg!!


Helt slut i kropp och knopp

                                                     


Igår och idag var det sååå jobbigt på jobbet. Mängder av post hade vi och sena dagar. Stress och stå upp i x antal timmar känns svårt. Speciellt nu när man är gravid. Imorgon blir det också tufft.
Jag tror bebben har det bra inne i magen i alla fall för nu de senaste dagarna har han rört sig mer och mer och sparkar ganska frekvent morgon och kväll =)

2,5 månad kvar att jobba för mig. Hoppas bara jag blir beviljad graviditetspenning. Vet inte hur länge jag orkar dela post bara, ska försöka köra året ut som vanligt men får se hur jag gör i januari. Ev. dela mindre områden eller vara inne? Snö, kyla och risk för att halka är väl inte det bästa när man är i 7:e månaden...

                                                    

Två dagar till helgen i alla fall och den är efterlängtad mer än vanligt denna gång. Inga direkta planer denna helg och det känns skönt! Bara slappa och barnen får leka med kompisar. Fredag är det dock dans och på söndagen är det fotboll. Men Henry säger att han inte vill spela längre... Nu vill han spela ishockey men det är för dyrt tycker jag med utrustning och allt.

På fredag är det jag som står för fikan på jobbet och jag får väl baka trots att jag egentligen inte pallar. Men det känns så tråkigt med köbekagor. Ska göra några enklare kakor som inte tar för lång tid.

Ni får ha en fortsatt härlig vecka!!

Andra avsnittet av Modelljakten

http://www.kanal5play.se/program/play/modelljakten-s01e09?origin=program

Andra avsnittet av Modelljakten där barnens kusin Sara är med och tävlar

Vecka 20+0 idag


                                                        

Ja idag har jag gått 20 fulla veckor och det betyder att jag har gått halva graviditeten idag. (på ett ungefär...) Så 20 veckor kvar till BF (beräknad födelsedag) och det är otroligt att jag redan är här.

Jag måste berätta vad F hittat på förra veckan och igårkväll. Förra veckan lämnade han barnen 09.15 varje dag. Jag tyckte det var underligt när Alicia berättade att hon misat hela gympalektionen men tänkte inte mer på det. På fredagen ringer F och frågar när Alicia egentligen börjar skolan. 08.15 säger jag och då säger han shit och att han lämnat dem 09.15 hela veckan...

Henry börjar ju dessutom 09.00 så båda har då kommit sent hela veckan. Jag sade att han får gå in och förklara att det är hans fel så att inte lärarna tror att barnen kommit sent p g a deras egna fel.

Sedan igår så tycker jag det luktar mat i lägenheten. Då har F glömt maten på spisen. Och röken låg tjock som en dimma över hela köket och hallen. Vi började hosta hela familjen och fick öppna överallt. Hade det stått på 5-10 minuter till så hade det brunnit så illa var det. Det luktar bränt än idag. Jag var rätt arg då detta är en av de vanligaste orsakerna till lägenhetsbränder, kvarglömt mat på spisen. Tänk om vi somnat i soffan båda två... Brandlarmet gick inte av, måste byta batteri för jag tror det är det som är felet.

Ikväll fick vi åka till Synoptik i SKHLMen för att jag måste ha nya linser. Tydligen måste jag ha starkare linser men jag ska testa ett par och se. -4 och -3,25 ska jag testa. Jag byter inte märke i alla fall. Det misstaget har jag gjort 2 ggr och det blev bara sämre. Så samma märke men starkare. Jag tycker jag ser suddigt ibland och det kunde bero på graviditeten sade hon. Men kan få bättre eller sämre syn under graviditeten/amningen.

Usch vad jag är trött men måste kolla bloggar och annat först ju.

Så var det måndag igen

Vart tog denna helgen vägen? Trots att vi inte gjorde så mycket så gick helgen så snabbt.

Bilen gick inte igenom besiktningen i lördags. Det var inget oväntat. Vi var bara glada att vi slapp körförbud =)

Bilen hade 3 fel:

* Fjäder, fram höger, brusten
* Avgassystem, läckage, avgasmätning inte utförd
* Färdbroms bromsbelägg, bak höger, utslitna

Så inte så många fel som de hittade på servicen. Men de är ju mer noggranna och går igenom bilens alla hörn och kanter på servicen. På besiktningen har de ju bara x antal minuter där de ska avgöra vad som behöver fixas för att vara körduglig.
Vi  vet t.ex. att det finns en bula på ett däck som de inte såg. Vi vet att kamremmen är sliten men det kollar de ju inte heller.

Så nu ska vi kolla vad detta kan tänkas kosta om vi köper billiga delar och ber en mindre verkstad fixa det.

I söndags gjorde vi in princip ingenting. Henry hade fotbollsträning och efter det drog vi och åt på McDonalds för att fira pappa F. Väl hemma var det slapp i soffan resten av kvällen, soft. Surfade runt på Blocket och kollade bebissaker *mys*

Lördagsmys

Fredagen sprang förbi som vanligt. Jobb, dans och sedan Idol på kvällen. Det var rätt att André åkte ut. Han sjöng låten ok men orginalet är så mycket bättre. Han sjöng "My girl".
Moa var inte heller bra, dålig engelska och hennes rörelser på scenen är riktigt dåliga.
Amanda F och Rasmus är de bästa enligt mig och de kommer stå i finalen i Globen, tror jag.

                                                      

På dansen hade de en annan danslärare, en kvinnlig breakdansare och hon visade barnen lite moves. Hon ville också prata med mig om Alicia. Hon hade pratat med ordinarie danslärare om Alicia och även hon tyckte att Alicia är något utöver det vanliga =)
Hon ville också se henne i elitdansgruppen i Huddinge. Vi får se till våren om plats, tid och sådant. Kul att Alicias talang uppmärksammas av dansare som vet vad de pratar om. 

                                                     

Idag har vi bara städat upp, handlat och tvättat. Just nu är bilen på besiktningen, F körde den dit. Jag ville inte, vet att det är massor av fel och att den inte går igenom. Hoppas den inte får körförbud bara... Vi vill kunna köra den en månad till i alla fall, minst. Vi får se vad de hittar och hur mycket det kostar. Vi vill kunna köra den till januari/februari då vi tänkte köpa nya bilen. Är det för dyrt att fixa så köper vi nya bilen tidigare. Usch pengar, pengar. Nu är det ju snart kalas för Henry, jul och julklappar och så bilen på det. Allt som man sparar till huset minskar ju med allt detta...
Jaja, nya tag, en dag har vi sparat så vi kan flytta till hus. Även om det tar 3-4 till.

Ni får ha en fortsatt härlig helg!

Jag vill ha tips på pojknamn som slutar på vokal och som är 5-6 bokstäver långa. Har ni några förslag?Torsdag

Och imorgon är det äntligen fredag igen. Är så trött på morgnarna när klockan ringer, det är ju helt mörkt och tråkigt ute. Ska bli skönt att få sova ut två hela morgnar.

                                               

Ultraljudet idag gick jättebra. Nu kunde BM se allting tydligt som hon ville. 4 kammarbild av hjärtat, urinblåsan, hjärnan. Han låg med handen bakom huvudet och vilade, öppnade munnen, öppnade handen så vi fick se alla fingrar.
Och det är fortfarande en pojke och nu till 100% =)

Men det är så svårt med namn. Vi kommer inte överens om de jag gillar och F har inget eget förslag än. Vill gärna ha några favoriter att suga på innan vi bestämmer oss.

Igår kunde jag känna sparkar utanpå magen, så mysigt. Han är så mycket starkare nu och sparkar lite överallt i magen så han är rörlig. Alicia fick också känna och var så glad att få känna lillebror på riktigt.

Ni får ha en riktigt härlig fredag! Själv blir det jobb, dans för barnen och sedan slapp i soffan framför Idol.

I helgen blir det besiktning, ev att vi ska leta efter ny madrass till vår säng, fotbollsträning för Henry och så firar vi ju pappa F på söndag!

Länk till Modelljakten

http://www.kanal5play.se/program/play/modelljakten-s01e08?origin=program

Klicka på länken ovan och se först programmet från finalveckan av Modelljakten. Där barnens kusin Sara är med och tävlar =)

Tisdagen den 8/11


                                                                

Lite deppigt känns det just nu efter att ha läst vår kära Audis service  protokoll. Vad är det inte fel på typ??!!

Vi är inte helt förvånade men vi hoppades på ett mirakel. På lördag ska den besiktigas och den går aldrig igenom och det är inte lönt att laga allt det som är sönder. Så det finns lite alternativ, skrot, ställa av, körförbud eller sälja till någon skrot som vill ha delarna.

Tråkigt det känns för denna bil har vi haft sålänge men den har jobbat på bra för vår lilla familj, fram och tillbaka till Skåne, vi var nygifta och körde med den, vi körde hem våra färska små bebisar i den m.m.

Så nu är det dags att kavla upp ärmarna och leta efter en ny bil. Vi måste ha en ganska omgående känns det som, inom 1-2 månader. Det ska vara en 7-sitsig, för ca 50000kr, gärna en Chrysler eller Volkswagen eller annan liknande. Kul ska det bli med en "ny" bil, som vi inte sitter som packade sillar i och som vi faktiskt kan öppna bagageluckan på! Vi har ju inte kunna öppna vår bagagelucka på över 2 år!! 


                                                           

Idag går jag in i vecka 20. Jag har alltså avklarat 19 fulla veckor och har 21 veckor kvar till BF. Spännande =) Bebisen rör sig då och då under dagen, buffar lite då och då *mysigt*
På torsdag är det dags för vårt ultraljudsåterbesök för att förhoppningsvis kunna se en klar bild av hjärta, hjärna m.m. Bilden förra gången var ju grynig som hon sade, kan bero på att barnet var litet, att jag kissade precis innan, bebisen ligger långt bak eller att jag har några extrakilo på magen...
Vi är inte så orolig då hon sade att allt såg jättebra ut men vill ändå se allt tydligt såklart.

Ni får ah en fortsatt härlig vecka mina vänner =)

Helgrapport

Lördagen bestod av städning, tvätt och sedan kom A och barnen över. Barnen hade på sig sina Halloweenkostymer. W var Dracula och D var Batwoman =)
Mina barn hade på sig sina skelett och Scream kostym.
Barnen hade kul, åt godis och annat.

På kvällen beställde jag en massa kläder åt unge herr Henry. Han växer så det knakar och dessutom har han hål på nästan alla sina byxor... Han är nu hela 119 cm lång. Alicia är nästan 135 cm lång. Kul att de växer och frodas men det är dyrt med kläder. Mina barn är ju bra på att tappa bort, få fläckar som ej går av i tvätt och hål i kläderna. Inte kul med helt nya plagg, knappt använda plagg och barnen bara rycker på axlarna när man skäller...

Jag har nu skickat in alla blanketter och annat till FK angående min graviditetspenning. Hoppas allting går smidigt och bra. Det ska ta 30 dagar innan man får ett beslut. Blir det avslag då får jag väl jobba eller ta ut FP innan barnet kommit, inte kul. =(

Söndag

Idag fortsatte jag att städa, måste ta det i etapper för jag får lätt ont i ryggen. F är ju borta på tränarkurs hela lördag och söndag så jag fick ta städningen själv.
Jag och barnen gick ut en sväng, handlade och sådär.

Imorgon ska bilen servas och vi vet att det är massor av fel på den. Vi kommer tyvärr inte hinna fixa något innan besiktningen som är på lördag. Det blir säkerligen fel som måste fixas och så ombesiktning. Men grejen är att vi knappt bryr oss om denna bil längre. Vi ska köpa en nyare, 7-sitsig nu runt årskiftet. Inte en dyr då vi inte vill nalla av våra sparpengar. Vi sparar ju till radhus/hus och det prioterar vi mest just nu. Så bilen får kosta runt 50000kr typ.

Ni får njuta de sista lediga timmarna nu för imorgon börjar en ny härlig arbetsvecka!

Fredagkväll

Det är först nu som jag sitter ner idag typ...

Jobb, streetdance, veckohandling, besök och så har jag missat hela Idol. Finns det på svtplay? Eller går det repris?

Skönt med fredag men denna helg kommer mest bestå av städ och tvätt. F är på tränarkurs hela lördagen och söndagen, tråkigt...
Imorgon kommer A och barnen hit och hälsar på och på söndag så börjar inomhusfotbollsträningen för Henry.

Så trött i kropp och knopp så kommer väl snart lägga mig.

Jag kan inte omplaceras på jobbet, skönt! Så jag ska nu skicka in ansökan om graviditetspenningen och hoppas att FK beviljar det. Och i tid hade varit bra också =) 
De är ju inte kända för sin punktlighet direkt...

Ni får ha en härlig helg allihopa!! 

Onsdag

Vad jag är trött i kroppen. Skulle kunna sova hela tiden typ. Jag somnar varje kväll framför tv:n, vad social jag är =)

Vad mörkt det är ute numera, deprimerande,,, Ingen snö än men det kommer väl snart.

Det är riktigt tungt att arbeta. Jag verkligen kämpar till sista droppen. Dét var inte alls lika jobbigt med Alicia och Henry. Det beror väl på kilona och åldern antar jag. Vill ju njuta av att vara gravid... Men att känna bebisen buffa därinne är underbart och kärleken växer sig större för varje dag för lillebror.

Ni får ha en fortsatt bra arbetsvecka


Tisdag

Igår var jag på MVC där jag fick mitt moderskapsintyg. Hon tog även mitt järnvärde vilket hade ökat något men var ändå lågt, 115. Jag ska fortsätta med mina järntabletter.
Jag bad om att lyssna på hjärtat och hon hittade det direkt =) Det lät bra sade hon.

Imorgon ska jag upp och lämna urinprov för jag har ju haft växtvärk och lite sammandragningar så hon ska kolla om det är urinvägsinfektion.

Nästa gång jag ska dit blir i mitten av december då mäts magen och nya tester tas på mig. Bebisen har positiv blodgrupp och jag negativ, precis som med Alicia och Henry. Så jag ska få komma till specialmödravården i vecka 29 och ta en spruta.

Usch vad jag känner mig sliten, jag väger redan nu som jag gjorde precis innan jag fick Alicia och Henry =( Jag vill stanna kvar i vikt nu men jag har ju 5 månader kvar så det blir svårt. Jag längtar tills jag kan ta tag i kilona på riktigt med långpromenader och annan träning.
Jag får ont i ryggen, i fötterna och känner mig som en elefant =( Redan...

Jag ska söka graviditetspenning redan nu men man måste begära omplacering och chefen skulle kolla upp detta. Usch vill inte jobba någonannanstans på företaget om jag inte orkar jobba som brevbärare. Vill hellre vara hemma de två sista månaderna. Jag vet inte vad jag skulle kunna göra där och bara så kort tid dessutom =(

Idag är bebisen precis fyra månader och jag har 5 hela månader kvar. Tiden går framåt =)


RSS 2.0