Ledig hela långa helgen


Yes det stämmer, ledig fredag-söndag, händer inte ofta när man jobbar 100% men det är dejligt när det sker. 

Idag, fredag har jag veckohandlat, vi har bokat flyttbil och så packades Henrys rum ner. 

(null)

(null)

(null)

Vad har annars hänt i veckan? Vi fick sprillans ny frys och kyl, då gamla frysen lade av. Jättefina, de får vi njuta av i en månad. 

(null)

(null)

(null)

I veckan jobbade jag en dag på BB, en dag på antenatalen och en dag på förlossningen och då hade jag barnmorskestudent. Tyvärr blev det ingen förlossning buhu... 

I helgen ska vi packa ner Alicias rum, kolla på Mello som äntligen drar igång på lördag och så ska jag fortsätta kolla serier.
I veckan såg jag klar Unbelievable på Netflix och den rekommenderas. Idag började jag se His dark materials på HBO. Det är en fantasy serie baserad på en boktriologi som heter Den mörka materian. Måste se några avsnitt innan jag kan säga vad jag tycker! 

Önskar eder alla en fröjdefull helg!

Tchibo

(null)

(null)

(null)

(null)
I samarbete med Tchibo och Buzzador fick vi testa denna 3 i 1 diskborste. En rolig grej men föredrar en hederlig disksvamp när jag väl diskar. 
Den var lite otymplig och det gick inte att diska glas och liknande. 

Ny vecka

Jobbhelgen var väldigt bra, fick två fina och snabba förlossningar där allt gick bra! 👶🏻👶🏻

Idag var jag ledig, ringde och fixade med livförsäkringen. Nu är den höjd till en summa som gör att om (God forbid)  något händer så kan jag eller F bo kvar i huset utan att behöva sälja det direkt. 

(null)

Sedan har jag börjat packa ner Henrys rum. Ett rum i taget bara 😊
Vår frys har pajat, har slängt hur mycket mat som helst... Husvärden var här och de ska beställa en ny frys. Detta lär vi väl sakna i hus, att någon kommer och byter ut trasiga saker 😅

Nu har jag sett klart serien Heder och den var helt okej, säsong 2 kommer 2021. Nu har jag börjat se en ny serie på Netflix, Unbelievable. Baserad på verkliga händelser och verkar riktigt bra! 

I veckan jobbar jag bara tre dagar vilket är lagom hehe. 

Önskar er en härlig vecka!! 🙃


Ledig fredag


Min enda lediga dag i veckan. Så passade på att veckohandla nu när den efterlängtade lönen var inne på kontot. Sedan åkte jag och F till banken och lämnade in de påskrivna lånehandlingarna. Om tre veckor är det tillträdesmöte och vi får nycklarna till VÅRT hus!! Vi tycker ffa att det känns overkligt! 😂😊🤩

Hemvillaförsäkring är nu fixad hos If, fick rabatt då de samarbetar med Nordea men det är ändå en saftig summa/månad. Det kommer bli mycket mer utgifter när vi flyttar men jag antar att det är värt det eftersom många gillar att bo i hus?! 😊
(null)Vi firade med att äta lunch ute, yummy! Sedan packades och rensades Samuels rum. 😊

(null)


(null)

I veckan jobbade jag månd-torsd. Igår hade jag abstinens efter att få en förlossning (hade gått 2 veckor sedan sist) så jag hade turen att få en omföderska med värkar som födde relativt snabbt. Jättefin förlossning där allt gick bra! 💞👶🏻

Jag gick också på en väldigt intressant och bra föreläsning i veckan som handlade om bemötande vid psykisk skörhet och psykiska sjukdomar. Bra handfasta och konkreta verktyg för oss 
att använda när vi möter dessa patienter i förlossningsvården. 

Kollat klart på serien Messiah nu, rekommenderas. Nu väntar jag på säsong 2. Nu har jag börjat se den svenska serien Heder på Viaplay, får se om jag gillar den. 😊

I helgen jobbar jag lördag dag och söndag kväll. Önskar er en fin helg!

Ps. Jag fattar inte vad det är med vintern? Ingen snö och många plusgrader, är det verkligen januari?!Helgrapport

I helgen har vi fortsatt rensa och packa. Lite i taget bara :)

(null)

Vi pantade lite...

(null)
Tittar på ny serie, Messiah på Netflix, mycket intressant!

Ikväll har jag jobbat på förlossningen och vi hade en väldigt lugn kväll, skönt!

I veckan jobbar jag en hel del, är bara ledig en dag, på fredag. 

Önskar er alla en bra vecka!!Ledig helg yay

I tisdags var vi på banken och träffade vår bankkvinna. Hon var så trevlig, förklarade allt på ett sätt som var tydligt, rakt och enkelt. Vi lade upp vårt huslån och pratade räntor. Jag tycker vi fick till det bra, känns så i alla fall 😃. 

(null)
Jag har bestämt mig för att flytta allt till dem, mitt lönekonto samt barnens konton. Andra gången jag byter bank i mitt liv. Min nuvarande bank har inte hjälpt oss ett skit! Trots att alla sparpengar fanns hos dem och de såg att vi hade stabil ekonomi... så ville de inte ens ge oss ett lånelöfte. För att jag är sjyst så hänger jag inte ut dem här. 

I veckan har vi ringt och fixat med el, bredband/tv/telefon, adressändring, eftersändning. Alltså namnet på vår nya gata är bara så fint! 😊 Men hemvillaförsäkring klurar vi på fortfarande, vår bank har något avtal med If så de ska vi prata med.
Bör vi kanske höja våra livförsäkringar också? 

(null)


Onsdag-torsdag var jag på BB, 2 av dagarna hade jag barnmorskestudent. Full rulle men allt gick jättebra, kul att rotera mellan antenatal, förlossning och BB. 

Samuel har fått plats på en ny skola i Salems kommun, dit vi flyttar. Säbyskolan heter den, F-9 skola med fritids. Så han går fram till sportlovet på sin nuvarande skola, Borgskolan och börjar på nya skolan efter lovet. Min lilla gubbe, hoppas det går bra och att han får nya kompisar. 

(null)


Ikväll bjuds det på kladdkaka härhemma, man tar vad man har. Mitt konto har gapat tomt i dryga 2 veckor nu... årets fattigaste helg framför oss men på måndag kommer barnbidraget äntligen! 

I helgen ska packandet fortsätta. 😊

Önskar er en härlig helg från ett plussgradigt och snöfritt 08-land!  

Helgrapport

(null)


Jobbade både lördag och söndag. Kollade hela lördagkväll på en ny serie "Dirty John" på Netflix. Spännande och bra! 

Idag körde Knut julen ut, packade ner alla julsaker innan jobbet. Jobbar på BB hela veckan 👶🏻👶🏻👶🏻

Imorgon är jag ledig och då är det dags att träffa banken för att skriva på lånehandlingarna, prata räntor och annat 😊. Spännande, det närmar sig en flytt 🥳💃🏼🍾

Önskar er en härlig vecka! En fråga bara: var är snön???!!!

Friyay

Hoppas ni alla haft en bra vecka!

Själv har jag bara jobbat måndag och tisdag, båda dagarna på antenatalen.

(null)
I tisdags fyllde min bonusdotter Emma hela 24år! Otroligt tycker jag haha, kom in i hennes liv när hon var 2år! ❤️


(null)
Onsdag-fredag har jag varit ledig, väldigt ovanligt med 3 lediga vardagar på raken men det var väldigt uppskattat. 
I onsdags började Samuel skolan igen och jag fortsatte packa och rensa härhemma. Alicia började skolan redan i tisdags och Henry började på torsdagen. Henry hade utvecklingssamtal igår också, ny termin och nya mål. Han/vi kämpar vidare!
Vardagen börjar långsamt rulla igång efter jullovet. 

(null)

I torsdags frostade jag av frysen och rengjorde kylen ordentligt. Så fint nu, redo för nästa hyresgästerna 😊

(null)


Idag, fredag, så städade jag ugn, spis och fläkt ordentligt. Jag tycker det är svårt att få plåtarna helt fina men de är i alla fall så rena som de kan bli. 

I helgen jobbar jag dag lördag och kväll söndag. 

Måste rekommendera serien You, på Netflix. Såååå bra!! Sträcksåg den på ett par dagar. Hörde att det kommer fler säsonger, längtar!

Önskar er alla en härlig helg!! 


Helgen

En helg blandad med nytta och nöje. Första flyttkartongerna är nu packade. Roligt att rensa och packa men mycket jobb. 

(null)

Jag har även hunnit tittat på en ny serie, You heter den och den går på Netflix. Riktigt spännande och bra. 

Ikväll jobbade jag på antenatalen och vi hade en riktigt lugn kväll! 

I veckan jobbar jag bara 4 dagar, äe ledig onsd-fred och då ska jag fortsätta packa och frosta av frys/kyl och rengöra ugn/spis wihooo vad kul! 

Önskar er en bra vecka!!

Back to work


I tisdags åkte vi hem till 08-land och pappa F igen. Tack

(null)
(null)

Skåne och bästa familjen för denna gången. Vi har ätit gott, skrattat mycket och jag har tagit det så sjukt lugnt. Behövde denna pausen 😊. 

(null)


(null)
Vi firade nyår här hemma med asiatisk mat såklart och MacDonalds haha...
Min väns dotter firade med oss och sov även över, supermysigt!

Jag hade min sista lediga dag i onsdags. Tog det lugnt en del men började även planera och fundera över pack och flytt. 😊

(null)

I torsdags var jag tillbaka på jobbet, det började med en fin vaginal förlossning som ägde rum 42 minuter in på mitt arbetspass och dagen slutade med ett elektivt kejsarsnitt under eftermiddagen. Helt perfekt! 😍

Idag var jag på BB och träffade nyblivna föräldrar och deras gosiga bebisar. 👶🏻👶🏻👶🏻

I helgen är jag ledig, vi ska börja rensa och packa imorgon, ett rum och en låda i taget 😅😅😅

Önskar er en bra helg!! 

RSS 2.0