Söndag, måndag

Hejhej!
 
Igår söndag så gjorde vi ingenting speciellt. Barnen lekte med kompisar och "kors i taket" Henry kom upp direkt från gården när jag kallade på honom :-)
 
Jag tycker dagarna bara går utan att vi hinner med något. Jag som brukar hinna med mycket och ständigt vara igång hinner inte med. Det beror huvudsakligen på Samuel. Han sover lite om dagarna och när han är vaken är det gnäll, gnäll och åter gnäll. Han kan inte ligga eller sitta för sig själv i mer än 5 minuter...
 
           
 
 
 
Idag, måndag var det planerat för städning men solen sken och det såg ut att vara fint väder så vi bestämde oss för en dag på stranden. Vi passade även på att prova på minigolf då jag ville barnen skulle få testa på.
Första kvarten gick väl bra sedan skulle Henry störa Alicia och hennes kompis, ta deras boll, sitta på hålen och vara allmänt jobbig som vanligt. :-(
 
Pappa F var på väg ner i vattnet men vände för att det var för kallt haha
 
Lite bus på pappas mage
 
 
 
 
 
Så städningen får väl bli imorgon eller någon annan dag?! Orkar inte ta tag i det. Det är också en sak med att vara ledig såhär länge att vi blivit lata. Svårt att komma igång men när jag väl börjat så kör jag på.
 
På onsdag har F fått tid för att ta foto och lämna fingeravtryck på Migrationsverket. Han ska få nytt permanent uppehållstillståndskort. När det väl är fixat så kan han äntligen söka svenskt medborgaskap och det tror jag man kan göra online. Det tråkiga är att det kostar 1500kr och vi har inte så mycket pengar.
 
 
Nu ska vi hem till en vän och hälsa på lite. Vi har inte setts på länge så vi har en del att ta igen.
 
Ha en fortsatt härlig vecka!

Sara som modell på www.hm.se

http://www.hm.com/se/dressingroom/LADIES
 
Klicka på länken och där kan man byta modell till Sara :-)
 
 

Fredag-lördag

Igår, fredag så stack jag först och handlade. Sedan fick vi besök av Henrys och Samuels gudfar Promise och hans familj.
Senare på dagen åkte vi till stranden en sväng så barnen fick bada av sig. Vi hade även med oss en av Alicias kompisar.
 
Idag, lördag har vi inte gjort så mycket. Barnen leker mycket med kompisar och vi pysslar med annat. Samuel har sovit dåligt idag, bara korta stunder och han är förkyld igen...
 
Alicia har börjat blogga igen på http://alibaby.blogg.se så kolla in den och kommentera gärna så blir hon glad :-)
 
Jag såg en film för någon dag sedan
 
 
"Get the gringo" med bl.a. Mel Gibson och Peter Stormare. Den är underhållande och innehåller både komedi men också mycket action och dödande. Den får godkänt!
 
Nu blir det lördagsmys resten av kvällen om vi får upp Henry... Han är omöjlig att få upp från gården. Går vi ner då springer han iväg så det är mycket lockande och trugande för att få in honom. Igår kom han in 22.45 efter att jag gått ner och fått alla barnen att gå hem. Det var 5 barn kvar på gården.
Tänk om jag hade jobbat då hade barnen varit tvungna att sova vid 20.00 senast...
 
Jaja ni får ha en fortsatt trevlig helg allihopa!!

Onsdag, torsdag

Igår så var det dags för en mammaträff igen. Vi har ju hållit ihop sedan vi blev gravida, först på Familjeliv.se men numera håller vi till i en sluten grupp på Facebook.
 Vi träffas sista onsdagen i månaden. Denna gång blev vi 6 stycken mammor med bebisar plus Alicia och Henry. Vi träffades i Tantolunden, en park vid Hornstull med en stor och rolig lekplats.
 
Det var trevligt och vi tog en gruppbild på bebisarna men jag kan inte lägga upp den då jag inte vet om jag får för de andra mammorna.
 
                                                       
 
Idag, torsdag så har jag försökt vila men även fixat med lite saker. Barnen leker med kompisar på gården.
 
Helgen är i antågande men vi har inga direkta planer. Vi har inga pengar :-( så isåfall får det bli gratisnöjen. F kommer ju nu vara sjukskriven säkert minst 6 månader så det blir knapert. Förhoppningsvis så får han pengar från företagsförsäkringen då detta var en arbetsolycka.
 
 
Jag kommer kanske börja jobba någon dag/vecka när Samuel slutat amma. För att dryga ut vår inkomst om ändå F är hemma och sjukskriven. Vi får se.
 
Det går inte så bra med smakisarna. Han har testat potatis, majs, blomkål och morot. Men det är pyttepyttemängder som han får i sig och han har inte fattat tekniken riktigt än. Men vi fortsätter så släpper det väl någon dag. Vill gärna sluta amma vid 8 månader och hoppas det går.
Idag plockade jag undan babykläderna i storlek 62 och nu använder han 68. Han har blivit så stor min lille gnällige gosse :-)
 
                                     
 
Jag ska nog försöka gå ner nu 1/9 och framåt. När jag ser mig på foto/film så kan jag inte förstå att det är jag. Nej, ner ska jag definitvt och det får ta sin tid.
 
Ni får ha en härlig helg nu!
 
 

Presenter

I Skåne fick både jag och Samuel presenter :-)
 
En Kizz body från morbror Göran till Samuel
Jag fick två färgglada handdukar av min syster Karin i födelsedagspresent
Samuel fick en fin tröja av morbror Jan med familj
Och en rolig bok med ljud
Jag fick en Paradisask av min syster Paula i födelsedagspresent mmmm
Jag fick två trisslotter av min bror Erik med familj och på ena vann jag hela 25kr!! :)
 
Vi syskon brukar inte ge varandra presenter så det var väldigt roligt att få något!
 
Av min mamma fick jag 200kr i presentkort på H&M så där ska jag handla när jag gått ner alla mina kilo :)
 
Idag fick vi mer choklad av min bror Jan med familj när de kom och hälsade på.
En ask med Geisha mmmm
Nu har jag bloggat färdigt för denna gången. Nu vet ni vad vi pysslat med senaste tiden :)
 
Ha en skön vecka! Imorgon blir det nog en hemma dag för att vila upp oss haha

Måndag, tisdag

Måndagmorgon var det dags att åka hem till 08-land igen och resan upp var lika hemsk men han sov i princip hela vägen från Jönköping till Norsborg så det var skönt!
 
Denna dag var det även min födelsedag och jag fyllde hela 33år. Vi firade inte den direkt för jag vill inte fira. Vill inte bli äldre och jag firar hellre barnens födelsedagar!
 
Väl hemma så packade jag upp och kollade igenom brevhögen.
 
Vi fick låna hem en bumbostol av min bror Max och där satt Samuel bra
Idag, tisdag så fick vi besök av min bror Jan med familj som är häruppe i STHLM på semester. Vi fikade lite och gick ut på lekplats och så innan de åkte in till stan.
Samuel med sin morbror Jan
 
Nu ikväll kollade jag igenom räkningarna och fyfan vi har inga pengar över efter räkningarna :-( och då menar jag 400kr över efter räkningarna :-(
Så det blir till att ta av sparpengarna igen och det där huset känns väldigt avlägset just nu...
 
F var på sitt läkarbesök idag och där bestämdes det att han måste genomgå en ny operation i höst. Skruvarna i hans fot sitter fel och de ska prova en ny metod nu. Så han är sjukskriven från idag och hela hösten troligen och kanske även en bra bit in på vintern...
Jobbigt på många olika plan :-(
 

Lördag, söndag i Skåne

Lördagen spenderas i Skurup hos syster Ingela men på eftermiddagen var vi alla hembjudna till min andra syster Karin som också bor i Skurup. Vi fick god grillad mat och gott sällskap!
Det var roligt att se mina syskonbarn. De blir bara äldre och äldre och det betyder ju tyvärr att även jag blir det :(
 
                                  
Henry vid kusin Olivers dator
Samuel och pappa Felix
 
Söndagmorgon åkte vi hem till min mamma i Malmö igen och så hjälpte vi henne att förbereda för sitt kalas. Hon fyllde nämligen 74år denna eminenta dag!
 
De flesta av syskonen och syskonbarnen kom.
 
Samuel med sin mormor
Samuel med sin moster Karin
Samuel med sin morbor Max
Samuel med sin moster Paula
Samuel med sin morbor Göran
Samuel med sin moster Ingela (svågern Rikard i bakgrunden)
Samuel med sin morbror Erik
 
Kusin vitamin
 
På kvällen gick vi hem till F´s bror Freedom med familj. Anna var dock fortfarande i USA hos Sara men vi fick träffa Lykke och Gabriel
Samuel med sin farbror Freedom
Henry med sin kusin Gabriel
Alicia med sin kusin Lykke
 
 

Torsdag, fredag i Skåne

På torsdagen åkte vi hem till min bror Max och grillade. Fick träffa hans gulliga 2 åriga son Joel igen :)
 
Även min bror Erik och min syster Paula kom över så det var trevligt. Tyvärr regnade det en del så det blev inget bad :(
 
På fredagen var det så äntligen dags att åka hem till syster Ingela i Skurup och hälsa på. Vi sov över där i 2 nätter. Vi hade mycket mys och gott att äta :)
 
Max´ son Joel
 

Tisdag, onsdag i Malmö

På tisdagen kom min syster Monika och hälsade på.
 
 
Strax efteråt kom min svägerska Anna med son. De stannade bara en kortis för hon skulle åka till USA senare samma dag. Hon skulle vara där en vecka för att hälsa på sin stora dotter Sara som jobbar som modell där över sommaren.
 
Senare på dagen kom min bror Jan med familj och hälsade på oss. På onsdagen åkte de till STHLM på semester så det var lite ironiskt att vi var nere när de skulle upp :)
 
På onsdagen åkte vi till min fars grav för att sätta blommor och göra fint. Efteråt gick vi på kinarestaurangen Potala som många rekommenderat. Visst var det billigt. 79kr för buffé både dagtid och kvällstid plus att take away kostade endast 39kr!!
Men maten var sådär, har smakat bättre men de hade pommes och kött och annat som jag aldrig sett på en kinarestaurang :)
 
Senare på dagen kom min svägerska Katja med son och hälsade på!
 

Söndag, måndag (15/7-16/7)

Lördagkväll var vi med om varje förälders mardröm. Henry "rymde" med en kompis.
 
Alicia gick ner för att hämta honom vid 22.00 men han vägrade komma upp. Då gick jag ner och gick en lång runda men hittade inte dem. Pappan till andra pojken gick ut för att leta men hittade inte dem heller. Vid 23.00 ringde jag polisen och de kom strax efter med två polisbilar.
Just innan polisbilarna svängde in på gatan kom Henry och hans kompis lugnt gående...
 
Först var jag inte rädd eftersom de var två men när den andra pojkens pappa inte hittade dem och klockan var efter 23.00 blev jag rädd. Allting gick bra och nu får han inte lämna gården längre. Dessutom har han Alicias mobil i jackfickan ifall vi inte ser honom.
 
Förgrymmade onge!!
 
                                         
 
Söndagen gick åt till att tvätta och packa allt som vi skulle ha med till Skåne.
 
Vi åkte på måndagen vid 11.00 och var framme vid 18.00 typ. Resan ner var hemsk! Samuel skrek när han var vaken och det var jobbigt att få honom lugn. Vi var t o m tvungna at ta ut honom ur bilstolen för att få honom lugn...
 
Väl framme hos mamma så var min syster Ingela med familj där. Senare kom även min andra syster Paula och min svägerska Katja med son. Fullt upp direkt men det var roligt att ses igen!!
Även min bror Max kom förbi en sväng!
 
 

Fredag-lördag

Igår, fredag var vi hemma hela dagen. Barnen var ute och lekte med kompisar hela långa dagen.
 
På kvällen hade vi lite mys och vi kom inte i säng förrän 01.00... Samuel somnade dock vid 23.00. Vi är ju lediga sedan en månad tillbaka och våra tider har blivit helt upp och ner.
 
Samuels förkylning är bättre men nu är jag förkyld.
 
Idag var det dags för Promise´ son Jonathans dop. Precis när vi skulle ge oss av så bad Promise oss åka och hämta maten till dopet. Så vi kom alldeles försent och vi hann inte ens vara med i kyrkan, tråkigt :(
Men festen var riktigt trevlig. Mycket folk, 98% nigerianer och en hel del halvnigerianska barn.
Barnen hade kul och vi fick god nigerianska mat. Efter ett par timmar åkte jag och A och alla barnen hem. F och N stannade kvar och de är där fortfarande.
 
F träffade jättemånga som han kände förr i tiden när han var ganska ny i Sverige och han hade verkligen kul! Det var längesedan jag såg honom så uppåt! Så han ville stanna kvar och prata med dem. Och det får han så gärna för han sitter alltid hemma. Han behöver ut och träffa vänner och så.
 
Nu är vi hemma, Samuel sover, Alicia tittar på tv och Henry är ute och leker med kompisar på gården. Skönt med lite lugn och ro!
 
Imorgon är det dags att tvätta och packa inför Skåneresan på måndag! Vi vet att det kommer vara en skitjobbig resa för Samuel skriker i bilstolen. Men vi får stanna ofta och ta upp honom och andra tricks för att ta oss fram. Men det är verkligen tråkigt och hemskt att han gapskriker sådär. :(
 
Ni får ha en fortsatt trevlig helg!!

Nu kommer jag säkerligen inte blogga på ett tag för i Skåne lär jag inte blogga. Så ha det så jättebra sålänge :)

Antagningen

81:e plats kom jag i mitt första val. Sjuksköterskeprogrammet i Huddinge
och på 56:e plats på mitt andra val. Distans sjuksköterkeprogrammet.

Tråkigt för då har jag ingen chans. Men det är en populär skola så det gäller för mig att söka till fler skolor så har jag kanske större chans??

4 månader

7115 g tung och 63cm lång var Samuel igår hos BVC

hmm vad ska väljas

Barcelona-Manchester united i Göteborg? Slutsålt men finns biljetter på Tradera. Tyvärr spelar de i Göteborg
 
Brasilien-Sverige här i Sthlm? Han har sett Brasilien en gång förut
 
Födelsedagspresent till F hmmm

Onsdag, torsdag

Igår blev lillgubben hela 4 månader. Det firades genom att få smaka på lite potatis. Det gick ju sådär. Han smakade men det mesta hamnade utanför och så klöktes han en del.
Minns detta med smakisarna som en jobbig period med barnen. Jag har inte så mycket tålamod och vill helst att han ska börja äta direkt men det går ju inte haha :)
 
Så vi fortsätter att öva på att äta och en dag så släpper det ju och då går det kanske inte att få stopp på honom hihi
 
 
 
 
 
 
 
 
Samsam är så förkyld så förkyld. Han nyser och hostar slem och snorar ner allt i sin väg :(
Han är jättegnällig och sover oroligt. Jag sitter och ammar i timmar och han är ändå gnällig. Det är säkert förkylningen som är jobbig för honom.
Men tråkigt att behöva sitta inne. Idag åkte F och barnen till stranden så de fick något roligt.
 
På lördag är det ju dags för dop och vill helst inte missa det. Och sedan är det ju Skåneresan på måndag som vi ser framemot. Men om han är så förkyld som han är nu så går det ju inte :(
 
Önskar jag kunde ta över hans förkylning så han slapp lida min lille stackare...
 
Fredag imorgon och många går på sin efterlängtade semester!! Skönt!
 
 
 
 

Filmer

 
21 jump street. Den var ok. Vissa saker skrattade jag högt åt medans vissa saker var osmakliga. Jätteroligt att Johnny Depp var med på ett hörn :)
 
 
 
Cleanskin. En film som handlar om hur "västerländska muslimska män" raggas upp av de ortodoxa muslimerna och hjärntvättar dem och försöker få de att döda västerlänningar. Den kunde varit bättre men var helt ok ändå.

Måndag, tisdag

Hejhej!
 
De två senaste dagarna har bestått av städning, tvätt och en hel del gnäll. Lilleman är så missnöjd med allt. Vi har väldigt varmt, liksom kvavt och fuktigt så ingen trevlig värme. Och nu ikväll har det börjat regna.
 
Jag tror inte Samuel gillar den kvava värmen. Han svettas hela tiden och så är han väldigt hostig och förkyld så vi kan inte vädra för mycket heller.
 
Så inget speciellt inlägg till er idag. Imorgon blir Samuel hela 4 månader (!!!) och det känns som det gått snabbt men samtidigt som om han alltid funnits. Vi ska börja med smakisar imorgon och den första blir såklart den klassiska osaltade potatissmakisen. :-)
Först blir det vägning och mätning på BVC.
 
Ev. åker vi till Tekniska museet imorgon. Ska kolla om det fortfarande har gratis inträde på onsdagseftermiddagar. Det hade de alltid förut.
 
Ja, ni får ha en fortsatt härlig vecka gott folk!!
 
 

Lördag, söndag

Hejhej bloggen :-)
 
Igår, lördag så drog vi till stranden med A och hennes barn. Barnen badade hela tiden och hade verkligen jättekul. Det var inte så soligt men väldigt varmt och kvavt.
 
 
Samuels första strandbesök i sina fina badbrallor :-)
 
Ali dök för fullt
 
Henry åkte på sin krokodil
 
D och Henry
 
 
W busar på stranden
 
Idag söndag slappar vi bara, behöver sådana här dagar för att ladda batterierna. Tyvärr är barnens batterier fulladdade så deras energinivå är på topp även slappedagarna. Vilket betyder kiveri och tristess. Men barn måste ju lära sig ha tråkigt också eller hur var det?
 
Borde städa men som vanligt ingen ork eller lust... Vi får ta det måndag, tisdag. Har ändå inga speciella planer nu i början av nästa vecka så det får bli städ och tvätt. På onsdag blir Samuel 4 månader och det är dags för BVC besök. Spännnade att se hur mycket han väger och hur lång han är.
 
Vi ska även börja med smakportioner på onsdag något både jag och barnen ser framemot. Jag ska fortsätta helamma till 6 månader men kommer börja med smakisar frå¨n 4 månader och sedan från 6 månader försöka byta ut ett mål i taget fram till 8 månader då jag förhoppningsvis slutar amma.
 
Nästa lördag ska vi på dop. Det är Henrys och Samuels gudfars son J som ska döpas. Det ska bli trevligt!
 
På söndagen ska vi packa och på måndagen åker vi till Skåne. :-)
Samuel hatar fortfarande att åka bil så jag ska prata med BVC och se vad vi kan göra för att det ska gå smidigt med bilresan. Är osäker på om han är bilsjuk eller bara hatar att sitta fastspänd i sin bilstol?!
 
Nu ska det fortsättas slappas härhemma!
 
Ha en härlig vecka allihopa!

Torsdag, fredag

Igår eftermiddag var vi hemma hos våra vänner A och N. Alltid lika trevligt!
 
Skulle vilja skriva mer om gårdagen men hur öppen kan man vara i en "öppen blogg" som alla kan gå in i och läsa? Hur som helst så började gårdagen med ångest och oro men slutade på ett skönt sätt. Det känns bättre men inte helt bra. Jag hoppas kunna släppa på det jobbiga inom snar framtid.
Jag förstår att det hela låter underligt haha men men så får det bli :)
 
Idag har vi haft en underbar dag! Det är ju vår 10-åriga bröllopsdag idag!
 
 
Vi åkte till Heron City hela familjen. Samuel är för liten för att lämnas till barnvakt tycker vi. Han ammar ju en gång i timmen dagtid...
Vi åt ute och sedan spelade vi lite spel. Nu är vi hemma och det är strax dags för fredagsmys.
 
 
 
 
 
 
I helgen ska vi mest städa härhemma och så blir det väl något gratisnöje.
 
Ha en härlig helg allihopa!!
 
 
 
 

Tisdag-onsdag

Tänk att vi faktiskt fått sommar här i Norsborg. Varmt och soligt.
Men F, Henry och Samuel är jätteförkylda och hostiga. Ville åka till stranden idag men kan inte vara själv där med alla barnen om något skulle hända.
 
Men nu ska visst F med barnen till Heron city en sväng. Jag orkar inte.
 
 
Den här t-shirten fick Samuel av min syster Ingela :)
 
 
Den här burken fick vi fylld av 4 sorters hembakta småkakor. Mumsigt. Ingela tyckte vi skulle ha de på dopet men vi ville äta de själva haha :)
 
Henry fick en pistol med skott, tyvärr passade inte skotten till pistolen...
 
Jag mår ganska dåligt men vill inte gå in på det här på bloggen. Vissa saker vill man helt enkelt inte dela med sig till (o)kända. Några vet och jag är glad för ert stöd!
 
Kramar till er alla och njut av sommaren vi fått
 
 

Dop presenterna

 
 
 
Första Adidas skorna. :) Från Tessan, Mika och Cecilia
 
 
Fina skor från Gudfar Promise med familj
 
 
Två sparbössor. Bollen är från min vän R med son och brandbilen är ifrån Samuels mormor
 
 
En barnvagn i kristall av min syster Ingela med familj
 
 
Ett fint tåg i trä av min syster Ingela med familj
 
 
En servis med tre tallrikar och en mugg av min bror E med familj
 
 
Kläder och haklappar. Från min vän A med familj, min bror E med familj samt min syster Ingela med familj
 
 
Kläder från Promise med familj, F´s vän Jack med familj, från min syster Monika och från min syster Karin med familj
 
Tack för en fin dag ni som var med! Och tack för alla fina presenter!!
 
 

Jag är tillbaka :)

 
Det har varit fullt upp och jag har inte haft tid att blogga alls.
 
I tisdagskväll kom min syster Ingela och hennes tre killar. Barnen var superglada! Vi lade oss rätt sent.
 
Ingela
 
Simon, Henry och Kalle
 
Albin
 
På onsdagen åkte vi kryssning med Viking Lines Cinderella. Vi kom sent till gaten men lyckades ändå komma med. Vi hade ju redan betalt. Men trafiken i STHLM är sjuk speciellt morgon/eftermiddag. F sicksackade mellan filerna, bytte resväg och Ingela var superduktig på att hinna med för det kan inte ha varit lätt... Jag hade inte gjort det :) Det var helt otroligt att vi ändå hann med för i bilen ställde vi in oss på att inte hinna och Alicia började såklart gråta.
 
Kryssningen var som vanligt. Barnen hade kul men Samuel och de fulla medpassagerarna höll mig vaken på natten...
 
På torsdagen när vi hade kommit hem så gick vi ut och lekte en stund på en närliggande lekplats.
 
På fredagen fixade vi inför dopet, handlade det sista, fixade i lokalen, Ingela började med tårtorna och vi hämtade dopklänning.
Sent på kvällen åkte jag och hämtade min bror E, hans höggravida sambo K och deras gulliga son E. Det blev en del snack innan vi till slut lade oss.
 
brorsan
 
Brorsans höggravida sambo (BF 15/8)
 
På lördagen var det så dopdags. Jag lagade fried rice och gjorde sallad, Ingela gjorde klart tårtorna och sedan handlade vi grillad kyckling på Ica. Vi hyrde en lokal av kyrkan och där var vi i bra tid och promenerade över till kyrkan. Faddern Promise var i tid denna gång :)
Förra gången kom han när ceremonin var igång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jag tyckte det var jättefint i kyrkan och dopet gick jättebra! Jag läste förbön, Alicia hällde upp dopvattnet och Henry torkade pannan på Samuel.
 
 
 
 
 
 
Dopfesten var också lyckad. God mat, goda kakor och fantatiska tårtor! Mysigt hus och massor av barn som lekte och hade kul. Inga bråk alls :)
Ingela och Promise hjälpte till otroligt mycket. Diskade, dammsög och allt möjligt! Tack så mycket!!
 
Väl hemma så var det huset fullt och jag älskar det! Vi åkte till Ica och McDonalds för att handla gott och det blev en hel del haha. Men det var rätt mycket kvar när vi packade undan.
 
                     
 
Natten mot söndagen så vaknade Samuel flera ggr och klöktes och satte i halsen. Han hade blivit jätteförkyld och snorig. Jag blev lite orolig för han har ju haft så mycket olika besvär så vi åkte till akuten. Men han blev väl undersökt och det är bara en vanlig förkylning. Huvudet högt och koksalt i näsan. Han tyckte inte det var bra att Samuel sover på magen men han hatar verkligen att ligga och sova på rygg, han vaknar direkt.
 
På förmiddagen åkte min syster och henne tre gossar hem. Och efter några timmar körde jag min bror E med familj till tåget. Sedan var det tyst och tomt hemma igen :(
Men vi fick städa upp en del så vi hade ju att göra.
 
Inatt sov Samuel fantastiskt bra! 21.30-04.30 åt 20 minuter och sov sedan till 08.15. Så både han och jag fick sova ut ordentligt. Det har varit lite si och så med det de senaste dagarna.
 
Idag är vi hemma. Har hämtat vår bil som vi tänkt sälja nu. Ska försöka få ihop någon annons. Nu tvättar jag och det är mycket, alla sängkläder och annat!
 
Resten av veckan vet jag inte vad vi ska göra. Vi får tänka ut några gratissaker för pengar har vi ej.
 
Ha en skön vecka allihopa
 
 
 

RSS 2.0