Kryssning

Åker på kryssning med jobbet ikväll!!

Hinner inte skriva mer, trevlig Halloween

Prison Break - me likeNästa avsnitt måndag 3/11, avsnitt 9 i USA

Torsdag

Slutade vid 13.00 idag, nice då vi ändå får betalt för 8 arbetstimmar!

Alicia var på mitt jobb idag och sprang runt. Hon skulle på läkarbesök så jag tog med henne dit och lämnade sedan henne på dagis. Nu är jag hemma och tar det lugnt, hämtar barnen efter mellis. Vi betalar ändå maxtaxa så då får de väl ändå vara på dagis en stund till fastän jag slutar tidigt.

Det är så himla skönt att barnen slipper vara långa dagar på dagis. Oftast är det 08.00-14.30 typ, ibland senare men inte ofta senare än 15.30-16.00. Íngen stress, vi hinner leka på gården, laga mat i lugnt och ro, hatar stress!

Jo, Alicia var på läkarbesök för den unga damen kan inte hålla sig på nätterna... Kissar 1-3 ggr i sängen per natt. Läkaren sade att det är ett mycket vanligt problem och hon fick lämna urinprov.
Hon blir även remitterad till en barnläkare och ev. blir det en matta i sängen som ringer när hon kissar. Vi börjar med det så får vi se om det hjälper. Medicinering m.m. vill de gärna vänta med.

Henry börjar också sakta bli blöjfri, han har varit utan blöja någon dag då och då. Men om vi inte tar honom till toaletten regelbundet så kissar/bajsar han på golvet. Förhoppningsvis så fattar han snart, hoppas på det innan han fyller 3år. Alicia var blöjfri vid denna tiden, på dagen i alla fall.

Nej, nu får jag väl springa iväg till dagis och hämta huliganerna

Yes, tillbaka på jobbet

Nu kommer jag säkert kallas mongo men jag är så glad att jag är tillbaka på jobbet för denna gång. Helt sjukt men jag gillar mitt jobb, mina arbetskompisar och allt som hör till.
Mina känslor för jobbet går upp och ner men just nu känns det helt ok.

Men så när jag hämtade Alicia idag så sade de att hon hostat mycket och är hängig bläää
Men vi får se hur hon mår inatt och imorgonbitti men då får faktiskt Felix vara hemma. De är ganska schyssta på dagis så vi får se om vi ändå kan lämna henne trots mycket hosta...

Halloween närmar sig och på fredag blir det kryssning med jobbet. Tänk 24 timmars barnfri tid, jippie!! På lördagen har jag lovat Alicia lite Halloweenfirande, så jag ska förbi affären imorgon och inhandla lite Halloweenljus m.m. Men vad ska jag klä ut mig till, häxa eller monster? Alicia tyckte monster. Emma är också här i helgen och det är alltid roligt.

Vad ska ni göra på halloween?
Ne-Yo

http://www.youtube.com/watch?v=G9jhuWUgT_s

älskar just nu

Vad är det med bloggen?

Jag skrev ett inlägg innan det där om julen och ändå kom det inte med??

Henry börjar bli bättre och förhoppningsvis kan jag arbeta imorgon men om Felix får bestämma så skulle jag vara hemma hela veckan... Orkar inte...

Jag rensade ut Hallens alla skrymslen igår och det tog hela 3 timmar!! Några påsar till Myrorna, en säck med barnkläder till nya kusinen som föds nu i dagarna. En massa saker slängdes. Känns skönt!
Så jag fortsätter väl på nästa rum idag för lite nytta får jag väl göra när jag ändå bara är hemma och "slappar"... Hatar att vabba!!!

Kanske hinner jag se någon film också som jag tänkt varje dag nu, har 6 filmer som bara väntar på att bli sedda.

Ha en bra dag

Julen

Ja, tänker redan på julen och alla julklappar som ska köpas. Får börja handla redan nu och i år blir det inga dyra alls. Men barnen är så tacksamma för vad som helst så det är inga problem. Förhoppningsvis blir det bättre klappar nästa år?

Men vad är egentligen viktigast med julen, det är ju inte klapparna alls för oss vuxna utan gemenskapen, god mat och träffa famljen. Vissa människor är ju helt vansinniga runt julen och köper klappar för tusentals kronor, hur tänker man då? Varför ska barnen ha det?
På födelsedagar tycker jag man kan vara extra generösa mot sina barn men julen står för så mycket annat-

En tråkig sak i år är att Felix inte vill följa med till Skåne... Försöker övertala honom men det känns taskigt också eftersom han inte vill. Vi får se, hur som helst så åker jag och barnen ner. Jag vill att de ska fira med sin mormor och sina kusiner.


Hemma med VAB igen...

Ja, Henry blev värre under söndagen och skrek i flera timmar tills pappa Felix ringde Vårdguiden och åkte till akuten. Men han ringde efter 10 minuter och då hade Henry lugnat sig och fått Happy Meal.

Så de kom hem igen men hela natten har varit ett evigt gnällande och hostande, jag har inte sovit mycket. Felix sov i Henrys säng och barnen med mig i vår säng.

Jag som verkligen vill jobba! Jag gillar inte alls att vabba, det är tråkigt och barnen är sjuka/gnäller och man får inte gå ut... Pengarna jag förlorar, full lön vad är det?
Men det är en del av att vara förälder så det är bara att bita i det sura äpplet och vara hemma.

Jag får väl göra något nyttigt, tänkte rensa ut hela lägenheten, ett rum i taget. Så ska jag ha 4 säckar, en för att slänga saker, en för att behålla saker, en för att sälja saker och en för att skänka bort saker i. Det kommer att ta tid men en rensning behövs en gång om året. Helt otroligt vad vi bara slänger in saker i garderober m.m. och så får det bara ligga där.

Så jag kan väl börja lite smått idag när jag ändå är hemma. Men jag mår lite lätt illa, Henry kräktes ju flera ggr igår så jag tror han fått allt denna gång... Hoppas bara jag slipper kräkas.

Söndagen svischar förbi

Jag och Alicia kom precis hem från Skärholmen, SKHLM. För er som inte vet så är det ett megastort köpcentrum med alla affärer som finns i Sverige typ.
Shit vad mycket folk och så mycket folk handlar...

Alicia tjatade till sig en Hello Kitty t-shirt och en Hello Kitty t-shirt så nu är hon nöjd. Henry köpte jag en bil och ett paraply åt. De bråkar alltid om Alicias paraply så det var dags.
Jag köpte en del smink till mig också, behövdes kan jag säga. Har nog inte köpt något smink på minst 1 år (!). Nästa fredag åker jag på kryssning med jobbet så då måste man ju se fin ut...

Nu ska jag kolla på en av alla filmer som jag fixade igår och bara njuta av lata timmar innan det är dags för ännu en jobbarvecka. Men Henry är sjuk igen... så vi får se om jag kan jobba imorgon. Jag var hemma för 6 arbetsdagar sedan i 2 dagar med honom och för samma sak.

Han har lätt förkylningsastma varje gång han blir förkyld och med et följer en väldigt besvärlig slemhosta och ett evigt gnällande = ingen sömn åt familjen Johnson inatt...

Är så trött på att vabba!! Och imorgon hade jag och min arbetskompis Tessan tänkt att vara inne och göra om lite områden, typiskt!!!

Vi får se hur det blir imorgon men det ser inte bra ut, sorry Tessan.


Utkast: Andra inlägget! ...

Andra inlägget!

Idag är det lördag och mina barn kusin Oliver fyller 13 år. Vi skickade en bok till honom och jag hoppas han tycker om spännande böcker.
De hade kalas nere i Skurup men tyvärr så missar vi alltid alla kalas i Skåneland för vi bor ju numera på framsidan av Sverige.

Så vi har städat hela lägenheten istället, roligt (inte) men det behövdes... Dessa barn alltså, de kan verkligen stöka ner och smutsa ner...

Nu ska vi slappa resten av lördagen

Filmtips, tack!

Nu ska jag också blogga

Välkommen in!

Här kommer jag skriva om vårt dagliga liv och annat.

Är helt ny så vi får se hur det går

RSS 2.0