Mina jobbskor



Här är en bild av mina nya jobbarskor men istället för oranga detaljer så är mina röda. Ville ha spygröna detaljer, för att passa våra spygröna kläder men hittade inga. De hade kostat 1199kr men kostade nu 799kr. Jobbet betalar :) Vi vår skobidrag på 850kr var 6:e månad.

Hela familjen åkte till Skärholmen Centrum men Henry går inte att ha med någonstans. Han skämmer ut oss totalt... Han bara skriker, bråkar och ska absolut inte följa med oss. Vi får helt enkelt vänta ett par veckor, månader eller år innan vi kan gå i centrum och liknande... Alicia är jättesnäll men minns med fasa hur hon var i Henrys ålder, inte riktigt klok hela enkelt.

Henry skriker ju konstant så for något är fel, om vi säger nej och liknande. Grannarns börjar bli tokiga och bankar i golv och väggar. Min mamma har alltid gett med sig och varit för mesig för "tänk på grannarna" och "vi vill inte ha något bråk".
Jag vill inte ge med mig men det är jobbigt när grannarna är arga och jag är lite orolig att de kanske säger till vår hyresvärd. Men då får vi förklara helt enkelt. Vad ska vi annars göra?

De flesta av våra grannar har tonårsbarn och det är väl tonåringarna som tycker skriken är jobbiga.
Jaja, nya tag, ny vecka. Dagarna börjar lacka mot jul.
När kommer vi ner? Kommer Felix också med? Bojkottar vi Skåne och firar hemma? Frågor som går runt hos oss


Trevlig vecka!

Söndag

Kom precis hem från Alicias fotbollsavslutning. Sedan var det meningen att hela familjen skulle ut och ha en familjedag. Men Alicia vill inte! Nej, mamma jag vill vara hemma och pyssla istället säger hon.

Hmm undrar vart hon fått det ifrån? (F älskar att vara hemma)
Så jag sticker till Skärholmen centrum själv och shoppar jobbarskor och bara strosar runt och kollar på alla julklapshandlare.

Så det blir en lugn och behaglig dag idag och det behöver jag verkligen efter den senaste tidens städning och rensning av lägenheten!

Ha en skön söndag på er

Lussebullar

 

Idag blev det storbak också. Vi bakade 80 lusebullar så nu räcker det förhoppningsvis ända till jul hehe
Nästa helg ska vi baka papparkakor och annat.
Köpte några klappar igår också, får köpa några varje vecka. Det blir som sagt inga dyra i år men småbarn blir ju glada över nästan allt.

Är så trött... Barnen är uppe än, ja ni hörde rätt! Ingen av oss orkar ta nattningen men förhoppningsvis så sover de länge imorgon.

Yes, Johan åkte ur Idol igår och det var ju så rätt! När han sjöng blev en av tjejerna i publiken helt galen och bara skrek... Så löjligt!

Nu ska jag slänga mig i soffan och somna


Lördag i julens tecken

                Idag har jag och barnen julpyntat, så nu lyser det i alla fönster. Vi pysslade också och ritade julbilder som vi hängt upp på vår inglasade balkongs fönster. Roligt men Henry var igång som vanligt och skulle slänga saker i golvet m.m. Den ungen kan göra mig galen!

Så fel jag hade då

Trodde det var kusin nr 28 som föddes igår men när Felix kom hem berättade han att Freedom berättat att deras bror Glory fick sin tredje dotter i förrgår.

Så två kusiner på två dagar har det blivit. 29 kusiner, helt otroligt!

Längtar efter den dagen vi kan åka ner till Nigeria och träffa allihopa, 6 år sedan sist nu och det känns i hjärtat. Förhoppningsvis så kan vi åka ner om 2 år, det är vår plan och vi hoppas att det blir så.

Jag är hemma med vård av barn (Henry) idag. Han har fått några doser Bricanyl och andningen är bättre men hostan sitter i. Alicia ville också vara hemma så hon fick vara ledig då.

Så idag blir det en slappedag, ikväll ska jag tvätta och det behövs verkligen.

Ha det gött

Så nära, så nära

Hämtade barnen och då sade fröknarna på Henrys avdelning att de hade tänkt ringa mig för att komma och hämta Henry. Jättehostig och förkylningsastman igång igen. Han känns även varm.
Båda barnen skrek och grät hela vägen hem från dagis. Henry för att han mådde dåligt och Alicia för att hon ville stanna kvar på dagis. Jobbigt var det innan vi var innanför dörrarna...

Så irriterande för jag behövde bara en ynka dag till, en liten dag till för att slutföra ett mästerverk nämligen att jobba en månad i sträck! Och att få belöningen av en full lön i december. Det är så j-a typiskt, sä nära men ändå så långt borta. Dessutom tror jag att vi skulle slutat vid 13.00 imorgon också...

Jaja, det är bara en del av föräldraskapet! Dessa vab dagar och sjukdomar, längtar tills barnen är äldre. Då får de stanna hemma själva och kurera sig :)

Så det blir en hemmadag för mig och Henry imorgon. Våra bästa år får jag väl uppdatera mig på vad som hänt där. Datorn lär väl få sina rundor också.

Ha en trevlig gnällfri kväll och natt

Kusin nr 28 är kommen



Ja, idag fick jag ett sms att Felix´ bror Freedom fått en flicka, två veckor efter BF. Det är tredje barnet för dem. Så därmed har mina barn hela 28 kusiner i olika åldrar. Jätteroligt men jag får skriva upp namn, födelseår m.m. i min släktbok så att barnen vet vad kusinerna heter och hur gamla de är. Längtar efter att snusa bebis i jul :)

Annars var det väldigt lugnt på jobbet idag. Var iväg en timme med Alicia hos öronläkaren för att kolla att öronen var hela och fina efter hennes öroninfektion i augusti. det såg bra ut, det låg bara kvar lite flagor som själv ska ramla ut. Använd inte tops på er själv eller era barn! Skiten ska ramla ut själv om ni använder tops är risken att ni trycker in skiten längre in vilket kan bidra till infektioner m.m.
Slutade strax efter 13.00 och det är ju skönt! Eftersom vi har betalt till 15.30 men ändå kan gå hem hehe

Läste min brorsas blogg att han har 21000 i lön som färdigutbildad socionom. Det verkar skrämmande lite i mina öron. Jag har 20400 kr i lön om man nu får blotta sig såhär. Jag har ingen akademisk utbildning alls men tjänar ändå nästan lika mycket som en socionom som brevbärare( med lite extrauppgifter.)
Är det jag som tjänar för mycket? Tycker jag inte själv i alla fall. Jag började i och för sig på 12000 kr år 2000 så lönen har ju ökat 8400 kr på drygt 8,5 år.
Sitter här och funderar bara...

Har varit hemma och latat mig en timme nu och ska bege mig och hämta barnen. Vi betalar maxtaxa så jag tycker de borde i alla fall äta frukost, lunch och mellanmål där inna jag hämtar. Trots att jag slutar tidigt.

Onsdag, arg och försenad

Försov mig imorse, vaknade 7.05... Börjar 07.00. Som tur har jag nära till jobb och behöver inte göra mig fin haha. Så på med kläderna, borsta tänderna och iväg. Men hungrig var jag utan frukost i magen. Kom väl 25 minuter försent typ.

Har känt mig arg hela dagen, arg på jobbet, på förändringar, på jobbigt och egoistiskt folk. Ja, ibland känns allt bara jobbigt men imorgon hoppas jag på att positiva jag är tillbaka.

Åkte pulka med barnen efter dagis och det var kul en tid sedan började båda bråka, gnälla och gråta som vanligt... Varför kan man inte bara vara ute och ha trevligt?
Så det blev att gå hem och fixa middag och sådant.

Just det min myskväll i soffan igår... Barnen vägrade sova såklart och jag somnade själv i soffan 22.00 så det blev inget. Idag får jag väl sitta och mysa i soffan om barnen somnar och inte jag.

Ha en trevlig kväll!


Hatar kyla...

Shit vad det är kallt...

Alicia är nu bra igen och tur var väl det. För de skulle visst till en bondgård idag och titta på djur. De hade varit där hela dagen och hon luktade verkligen bondgård...

Jag skulle hämta barnen 15.00 men då var inte Alicia där ännu så jag och Henry gick och åkte pulka. Han var livrädd och ville inte åka ner för backarna... Min tuffa och slagskämpe till son är ibland rädd för lite roliga saker som inga andra barn är rädda för. Det kan vara bilder, ljud och liknande för barn som han blir rädd för :-)

Nu kommer snart gubben hem. Barnen tittar på Bolibompa. Jag ska slappa framför tv:n ikväll, hela kvällen efter barnen somnat (när nu det blir)- SKÖNT!

Har sagt till dagis idag att Henry högst får sova en halvtimme för annars är han uppe till 22-23, pigg som en mört. Så får vi se, på helgen är han uppe hala dagarna utan större problem.

Blöjavvänjandet går dåligt, vi tränar på helgerna men han bara kissar på golvet... Jaja, en dag släpper det men jag tycker han är en sådan stor kille nu. Ja, det är ju olika för olika barn så vi får se.

Ha en trevlig kväll, själv blir det desperate housewifes såklart


Alicia kräktes imorse

Blää för magsjuka....

Satt och åt frukost i godan ro då jag hör ett hulkande från sovrummet. Alicia kräker ner sig själv och vår säng... Jag ringer jobbet men det var redan två personer borta så jag fick jobba idag.
Felix var hemma.
Sedan har hon inte kräkts mer och ätit bra och hon säger själv att hon är ok. Får se hur det blir inatt, kräker hon inte mer så får hon gå imorgon. Det kanske inte var magsjuka??

Inatt skrek Henry "Pappa, det är lejon i mitt rum" och han var så rädd. han drömde nog om Alfonsboken Godnatt, Alfons Åberg.
Sedan gallskrek han på morgonen och var helt vettskrämd, Han sade bara rutschkana så jag antar att det var någon läskig dröm om en farlig rutschkana.
Vilka drömmar!

Usch, vilket väder idag! Snöstorm, kallt, blåsigt och snöigt... Inget favoritväder hos oss brevbärare! Men det gick och posten blev utdelad (i alla fall nästan, ett område blev överställt till imorgon p g a vikariebrist)

Nu ska jag gå och laga en god thailänsk middag, Jag rekommenderar Santa Marias Green curry, jättegod!


Helgen är över igen

Har ingen tid vid datorn därav inget bloggande från min sida...

Fredag: Handlade lite julklappar, tittade på Idol och tyckte det var ok att Anna åkte. Alice och Kevin är ju ändå självklarar finalister

Lördag: Passade W och D hela dagen för mamma A var jättesjuk. Hon har halsfluss av värsta sorten och jag vet precis hur det är. Så barnen var här och levde loppan. De var hur snälla som helst men det är vår unge herr H som är som en ligist. Han puttas, slåss, bits, knips, rivs, bankar, slänger, hoppar, bråkar. Han är verkligen inte snäll och det är völdigt tråkigt. Vi diskuterar det jag och F om varför H är som han är. Varför han inte är som "andra barn". Vi hoppas att han en dag lugnar ner sig och lyssnar på oss.
Minns att jag trodde A hade något fel när hon var 2-3 år men är hon ju "snäll" och lyder ganska bra.

Söndag: Rensat igenom köket, nu är det rent och allt är i ordning. Hur länge vara det?
Gick igenom förrådet och slängde en massa gammalt skit. Nu får saker plats därinne och man kan faktiskt öppna dörren utan att saker flyger på en. Känns bra! Alicia spelade fotboll idag också och gjorde 2 mål, bravo!
Har tagit fram julsakerna och de ska sättas upp på lördag.
Har packat in en massa julklappar ikväll också. Barnens och Felix´ är klara och inpackade. En btit på vägen i alla fall. Inga dyra i år men det är saker de kommer uppskatta och ha roligt med.
Nu borde jag sova eftersom klockan är 23.46 och jag ska upp 06.15.

Men jag bara kände att jag måste in och surfa lite och berätta för er vad vi gjort i helgen

Nya tag och ny vecka! Kämpa på därute

Syrran på väg hem igen...

Tråkigt men sant. Min systers vistelse var kort men den tiden vi spenderade tillsammans bestod av god mat och snacks och trevligt samtal.

Nu är vardagen tillbaka. Ett berg av disk väntar på mig. Duschen väntar på mig. Barnen väntar på mig. Felix väntar på mig. Datorn väntar på mig (?) och tv:n väntar på mig. Tänkte bara plita ner ett litet inlägg så ni ser att vi lever.

Alicia är så trött, har väckt henne minst 5 ggr sedan vi kom hem. Inte konsitgt, de kunde ju inte sova när roliga moster Ingela var här. Så de somnade nog vid 23 typ igår.

Idag får de lägga sig på vanligt tiden 20-21.

Fredag imorgon och denna veckan har sprungit förbi. Så det blir jobb, veckohandling och sedan softa med la famiglia.

På återseende

Tisdag

Jag hade inte tid att sitta vid datorn igår...

Kollade på Cityakuten och shit vad jag grät. Pratt dog, en av läkarna och det skulle han ju inte! Alla var så ledsna i programmet.

En fröken på Alicias avdelning frågade mig om min pappa just dött för Alicia hade gråtit mycket under dagen och pratat om morfar. Min pappa dog för 7 år sedan men hon har börjat prata mycket om döden och så.
Är orolig vid läggdags men vi pratar om det och jag förklarar att morfar sitter på ett moln och tittar ner på oss.

Nu är min syster Ingela på väg till Sthlm. Ska hämta henne om en timme. Hon ska på konferens här och så ska hon sova hos oss. Roligt med besök och Alicia undrar hela tiden när vi ska åka...

Jag måste hoppa in i duschen och snygga till här hemma nu!

Men vi höres


Helgen över för denna gång

Ja, så var det söndagkväll och hela familjen sover. Ska också lägga mig strax.

Idag har Alcia tränat och hon är så duktig och fin i sina fotbollskläder. Så stolt och glad hon är!

Jag har rensat ur vårt sovrum och slängt en himla massa kläder, skor och annat skit som låg i våra garderober och skrymslen. Skönt att få rensat, saker på rätt plats och att saker inte ramlar ut när man öppnar lådorna/garderoberna.
Henrys rum gick jag också igenom men det är så litet så det gick snabbt.

Ikväll har jag tvättat 9 fulla maskiner!! När jag sedan skulle boka ny tid så fanns det inte en kvällstid förrän om 12 hela dagar. Helt sjukt att det är så ont om kvällstider... Tur att barnen har en himla massa kläder och vi går ju i arbetskläder hela dagarna.

Ny vecka på ingång, så nya tag och så kör vi.

Sov så gott allihopa

Lördag

Ja, så var det helg igen. Alicia är på barnkalas, F jobbar extra på Shitymail, Henry tittar på film/sover i Alicia rum och jag bloggar rundor.

Ska strax börja med att rensa igenom alla garderober, lådor och skit här i vårt sovrum. Har en ovana att bara slänga in allt i garderoberna så det behövs rensning. Ska skänka en del kläder till Myrorna.

Såg Saw V igår och den var vär sådär- Måste nog se alla filmerna samma dag för att riktigt hänga med. Vissa saker glömmer man och filmerna hänger ihop.

Robin E åkte ur Idol och det känns ok. Alicia eller Kevin bör vinna, de är ju ständigt på topp.

Ikväll ska vi se filmen Mirrors, har hört att den ska vara läskig och bra.

Måste köpa fotbollsstrumpor och tröja till Alicia, hittade benskydd och skor till henne på Ica Maxi. Ska lägga in en bild på henne sedan i full fotbollsutrustning :)

Nu är det dags att göra nytta, ha en slön lördag!

Vissa kommentarer alltså...

Idag när jag delade post sade en kvinna lätt chockad till mig. Va, kommer posten två ggr??!!

Jag sade men vi har funnits sedan 1991 och vi har delat här i 12 år nu. Jag förstår inte sade hon...

Hänger folk inte med eller?

Vet folk inte att Bring Citymail delar post i ca 60 % av Sveriges brevlådor??

Har precis ätit Pizzan La Bussola, mumsfilibabba. Skinka och räkor mums.

Nu ska jag hoppas in i duschen och sedan dra till Ica Maxi. Måste handla födelsedagspresent, Alicia ska på pojkkalas imorgon :) Sedan måste jag köpa benskydd, inneskor och fotbollskläder också... Usch allting kostar, livet är inte lätt.

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Här blir det Idol och ev. Saw V

Jippie vad glad jag är!!!

Jag kan äntligen länka videos!!!

Tackar syrran!

Här kommer en låt till alla dumma män därute, ni vet vilka ni är!




Youtubevideo



Funkar det??? Spännande

Ny kusin på väg

Idag har min svägerska A Beräknad Förlossningsdag och det är spännande!

Flicka eller pojke? Återstår att se men det ska bli mysigt att snusa bebis i jul.

Det blir kusin nr 28 för mina barn, helt otroligt! 12 från min sida och då kommer det att vara 16 från pappa F´s sida.
Jag har själv många många kusiner, tyvärr har jag ingen kontakt och vet bara vad ett par av dem heter. Vet inte ens var de bor de flesta av dem.

Hoppas mina barn ska ha bättre kontakt med sina kusiner, bättre någon kontakt än ingen alls.

Ha en skön kväll allihopa. Ska försöka hålla mig uppe idag, somnade innan 21 igår...

Ciao

Vill också länka youtubevideor

Jag vill också kunna länka videor från youtube! Någon vänlig själv med blogg på blogg.se som kan visa mig?

Just nu gillar jag musiken

"if I were a boy" av Beyoncé
"My life" av The game och Lil wayne

Vilka låtar diggar ni just nu?


Henry



Henry

Alicia



Alicia

Gubben och jag



Jag och gubben

Jadu

Vad finns det att skriva om?

Har tyvärr inget spännande liv längre men det betyder inte att jag inte älskar mitt liv.

Har en bra man med lite småfel här och där haha. Men vi passar ihop, vi har roligt ihop och förhoppningsvis så fortsätter det så. Han är min själsfrände absolut.
Mina barn är mitt allt, det är för dem jag går upp varje morgon och släpar mig till jobbet. Det är därför jag skyndar mig hem från jobbet för att hämta dem så att vi kan leka och umgås några timmar.

Jag gillar mitt arbete. Brevbärare kanske inte klingar som bästa jobbet för många men jag gillar det. Jag trivs med det mesta där. Visst finns det saker som alltid kan bli bättre så är det väl överallt.

Nu ska jag prata med maken som just kom hem!

Vila och ta det lugnt? Vad är det?

Ja, ännu en helg förbi och på den ska man ju passa på att vila lite är det tänkt. Men jag är en sådan person som inte vet hur man tar det lugnt...

Idag har jag rensat ut i Alicias rum och vardagsrummet. Så mycket damm som gömmer sig bakom möbler och vrår där man inte städar så ofta. Nu är jag såklart helt slut. Tog typ hela dagen.
Nu är det bara några rum kvar att rensa igenom sedan får vi se vad mitt nästa projekt blir. Felix klagar alltid på att jag alltid är på språng med saker och inte sitter still.

Felix var ute med barnen i flera timmar och det var skönt att vara ensam och pyssla.

Alicia har spelat fotboll idag också och hon är så duktig. Hon verkar tycka det är roligt.

Nu ska jag försöka vila några timmar innan läggdags.

Hoppas ni haft en mindre arbetsam helg!


Städning, kul eller bläää??



Städning har pågått typ hela dagen. Det är bättre än att tvätta men ändå ganska tråkigt. Så det blir full ös med bra musik så dansar vi loss. Nu är det rent men det dröjer inte länge förrän lägenheten ser ut som kriget igen.

Vi städar varje lördag, ibland mer nogrannt och ibland bara det nödvändigaste.

Vad tycker ni om städning? Har ni en speciell städdag i veckan? Städtips önskas t.ex. bra städprodukter eller något som gör att det går snabbare.

Snart kommer min vän A och hennes barn. Alltid trevligt med sällskap en lördagkväll. Vi ska väl prata och barnen leker loss som vanligt. Så blir et lite fika och god dricka.

Vad gör ni ikväll?


Den jäkla elen



Fick elräkningen idag och den bara bli högre för vare månad. 683 kr för en månad!! Jag tror de luras för hur kan man kontrollera? Vi har ju numera så att vi betalar för faktisk användning, de har en fjärravläst elmätare hos oss.

Blir bara förbannad för man har ingen kontroll. Vi jobbar ju hela dagarna så vi är inte hemma. Vad är det som drar så mycket?

Var på Lidl och handlade idag men blir bara mer och mer besviken på dem. De höjer priserna konstant. 2 kg jasmineris kostade 20 kr i januari i år, nu kostar den 37 kr, helr otroligt! Känns som jag skiter i den affären och kör 100% på kära Ica Maxi istället.
Bra varor, bra priser och trevlig personal. Älskar dessutom deras självscanning.

Nu ska jag gå och ta hand om skrikungen Henry, grannarna klagar på hans ständiga skrik, men vad kan man göra?

Trevlig fredag! Själv ska jag titta på Idol och nedladdade Prison Break episod 9. Får väl vika tvätten också = TRÅKIGT!!


Blev stoppad två ggr idag


Polisen stoppade mig 2 ggr inom 5 minuter för att blåsa... Jag sade till polis nr 2 att jag redan blåst men hon visste inte att det stod kolleger på ett annat ställe, yeah right.

Jag hade inte säkerhetsbälte men på något sätt lyckades jag kränga på det precis innan de viftade in mig.
Lite action haha!

Håller på att tvätta, usch vad tråkigt. Tråkigare än att städa faktiskt.

Nu ska jag strax springa ner igen.

Jag passar på att ge en kram till alla som behöver det!

Busen sprang bort idag...




Några barn stängde inte grinden efter sig på dagis så när jag försökte få Alicia med hem (Hon ville inte hem) så sprang han ut. Till slut såg jag honom där vi bor så vi gick lugnt bort dit men när vi kom dit hade han stuckit. Jag sprang runt som en galning i mörkret och skrek efter honom. Hittade honom mitt ute på vägen i detta mörker!!
Tänk om han blivit påkörd, överkörd, dödad... Hemska tanke som gör att jag ryser.

Fr o m nu hämtar jag Alicia först och sedan Henry. Denna händelse påminner om den händelse för drygt 3 år sedan när Alicia sprang bort på stranden. Vi letade i panik i flera minuter, tankarna som for runt gör mig fortfarande gråtfärdig. Tänk om hon drunknat, tänk om en pedofil tagit henne m.m.
Det tar bara en sekund så försvinner barnen! Håll i era barn så gott ni kan.

Körde förbi platsen här i Norsborg där en 35-årig 3-barnsmamma miste livet förra veckan. Det var precis vid ett övergångsställe och det var en buss som körde på henne. Så fruktansvärt, jag tänker extra mycket på hennes barn, familj och vänner ikväll. Hoppas de tar hand om barnen på rätt sätt, vilket är rätt sätt i en tragedi som denna?

Tänk att livet kan ta slut på bara någon minut. Krama era nära och kära extra hårt ikväll!

Kram till er som behöver det! Jag finns här

Tisdag 4/11

Idag fyller min storebror Jan år! Så vi firar honom ed ett fyrfaldigt leve HURRA HURRA HURRA HURRA.
Vi behöver inte skirva ut hur mycket han fyller hehe

Annars var det en ovanlig dag på jobbet idag. Chefen körde bilrundan och det var första gången. Han ringde mig femtielva ggr om vägledning... Men han klarade det och det var starkt gjort ändå! Vi hade även besiktning av kontoret som vi har 2ggr per år och vi får se hur bra vi var om några dagar antar jag.

Imorgon ska visst jag köra lite bil på jobbet och det känns väl ok. Roligt med lite omväxling.

Ikväll är det Desperate Housewifes och det är ett program jag också diggar mycket!

Nu kom Felix hem så jag får väl prata lite med honom.

Vi ses!


Måndag igen...

och det känns ok men shit vad jag är fysiskt sliten. Jobbet som brevbärare börjar ta ut sin rätt. Sedan så tränar jag inte *skäms* och äter fel...

Vill ni se bilder från vår jobbkryssning i helgen så klicka er vidare till Tessans blogg och få ett gott skratt.
Hon visar inte de västa muppbilderna som tur är...

Kanske är dags för mig att börja lägga upp mer bilder och sådant kul?!

Ja, nu är det dags att hoppa in i duschen och så vidare

Ha det gott


För mycket i helgen?? hahahaha


Söndagsgung

Det gungar och gungar... Kryssningen var jättekul men god mat, dryck och trevligt sällskap. Sov jättegott och ovanligt länge.

Kom hem igårkväll med godis till barnen och lite öl och annat till Felix. Vi hade lite Halloweenmys med ljus och ballonger som vi målat hemska figurer på.
Jag klädde ut mig till "Häxan Surtant" och kände mig som henne också. Vi började titta på film men jag somnade såklart som vanligt. Var så trött, sov redan vid 22.

Idag tar vi det lugnt och bara är. Kan behövas ibland. Ladda batterierna inför nästa vecka!

Har ni haft en bra Halloween?


RSS 2.0