Göteborgskex

Skriv inläggstext 

Just nu buzzar jag dessa kex från Digestive. Helt ok men lite för torra för min smak.


Bebisen är här

Riktigt häftig upplevelse att vara på andra sidan. Anna sattes igång i fredagseftermiddag och hon kämpade på som en superkvinna. Anledningen till igångsättningen är att hon har haft väldigt högt blodtryck senaste veckorna som inte gett med sig.


Efter mycket lustgas, sönderkramade händer och jävlar anamma som tittade en lite Gabriel ut 18:32 i lördagskväll. Fantastiskt! Jag fick klippa navelsträngen ❤.
Nu ligger de på BB, vi var en sväng förbi igår så syskonen fick träffa sin lillebror.

Själv har jag varit sjuk sedan i torsdags, skulle jobbat hela helgen. Kunde självklart inte svika Anna så med en massa Iprensa, Strepsils, Nezeril och vatten så gick det någorlunda. Men har inte fått gosa och snusa på honom än då jag inte vill riskera att smitta honom. Jäkla förkylning.
Är hemma idag också men ska försöka jobba på onsdag, vill ju heller inte smitta ner gamlingarna 😕

På lördag drar vi till Skåne wihoo  


Polarbröd

Buzzar just nu detta bröd från Polarbröd. Samuel
älskar det men jag tycker det var lite torrt o tråkigt

Kom nu bebis

Yrseln är borta men nedstämdheten kommer och går. Tror det blir bättre till våren då man kan vara ute mer utan att frysa. 

Vi åker till Malmö om ett par veckor, över sportlovet och det längtar vi alla till. 

Jobbet flyter på, vissa dagar är det mycket att göra och man måste alltid vara på topp. Väl hemma är det mycket med barnen, mat, läxor, städ, tvätt och alla andra måsten. Jag måste hitta en balans o sänka kraven annars är risken stor för att jag går in i väggen. Bra att F lämnar o hämtar, fixar mat o diskar i mån av tid. 


Paradise Hotel är igång igen wihoo. Såg Melodifestivalen i söndags (jobbade lördagkväll) och jisses vilket skit. Nano var dock grym o han sjöng verkligen från sitt hjärta. 
Rekommenderar Bonusfamiljen vilket är en svensk serie som går på måndagar 21:00 på Svt1. Den är underbar hahaha

Nu kan Annas bebis komma vilken dag som och jag ska vara med på förlossningen. Så kul och det är en ära. Spännande och läskigt!

Ta hand om er


Köket

Piffat upp köket lite, målat lister och sprayat tavelramarna och köpt nya gardiner. Behövs inte så mycket för att det ska kännas nytt o fräscht


Onsdag den 8/2

"Du har gått upp så mycket i vikt sedan du började hos oss. Vad beror det på? Är det hormoner, medicin etc?" sade en arbetskamrat till mig. Kanske i all välmening?! 

Nej, jag har en ätstörning, jojobantare, "allt eller inget" mentalitet. 

Tack för att ni berättar för mig att jag gått upp i vikt! Jag tycker om när folk påtalar en helt uppenbar sak för mig. "Ironi" Jasså har jag gått upp i vikt, säger du det, det visste jag inte... 
JAG VET att jag gått upp i vikt, ca25kg!!! och det är mitt eget fel. Jag lider o skuldbelägger mig själv dagligen o fortsätter ändå att äta mer än jag borde.

Jag älskar mat lika mycket som jag hatar mat. Jag älskar att träna lika mycket som jag hatar att träna. 

Knark, alkohol o cigg kan man leva utan men inte mat. Visst man kan välja "bra mat" men varje affär du går in i är fyllda av triggers. Varje fika, kalas och annat är fyllda av triggers. Har man inte haft problem med matberoende/sockerberoende så vet man inte hur det är. 

Nu har jag börjat få ont lite överallt i kroppen, min kropp är som en 60-70årings känner jag. Detta måste få ett slut...

Tack för att jag fick lätta mitt hjärta ännu en gång


Yrsel

Jag drabbas då och då av yrsel och igårkväll på jobbet så kom en riktig yrselattack över mig och jag var tvungen att sitta en god stund. Mådde illa också vilket jag brukar göra i samband med yrseln. 


Detvar bättre imorse och jobbade idag också men har lite yrsel och illamående kvar. Det är lägesyrsel men går det inte över så får jag väl gå till farbror doktorn. 

Det är otäckt när det kommer och självklart blir man rädd. 

Nu är jag ledig torsdag o fredag så ska vila och ta det lugnt


Sökt tjänstledigt

Hoppsan skickade in en ansökan om tjänstledighet idag. Ännu ett steg på vägen mot drömyrket 😄


RSS 2.0