Tisdagen i Malmö

Ja, igår så var vi hemma hos mamma hela dagen. Jag kände att barnen behövde vila upp sig efter mycket besök, bussfärder, sena kvällar.

Så mina två systrar Karin och Ingela med familjer kom vid 14.00 för att hälsa på. Här är lite bilderMoster KarinKusin Oliver gör en fin min (Karins son)Kusin Annie vill inte fotas (Karins dotter)Moster IngelaKusin Albin (Ingelas son, nr2)Kusin Simon (Ingelas son, nr3)

När de hade gått hem så märkte jag att Henry var rätt så varm och febrig. Han hade hostat och var förkyld hela dagen.

Så denna natt har varit ganska orolig med gnäll, hostande och han har varit varm som ett element, ett hett element.
Men nu är han mycket piggare och febern verkar ha gått ner helt, kanske helt borta? Jag märkte lite var från örat och på tröjan så jag misstänker att han haft öroninfektion inatt och sedan har det spruckit och rinner nu ut från rören i örat. Så skönt med dessa rör, om det inte var för dem så hade han fortfarande haft hög feber och vi hade varit tvungna att besöka läkare och få pencillin.

Jag har köpt hostmedicin och alvedon som jag ger så förhoppninsgvis så är han frisk snart. Så idag, onsdag så kommer vi at vara hemma hela dagen för att vila upp oss =)
Paula, Kevin och Pucki kommer över och lagar mat åt oss, vi skulle egentligen över till dem idag.

H en skön onsdag!

Imorgon ska vi hälsa på en gammal kompis, Annika, som fick en son i september, Anton. Vi är bjudna på frukost hos dem 09.00 och efter det ska vi träffa Felix´ brors familj och umgås med dem.
Sedan lider vår Skåneresa mot sitt slut för på fredagmorgon, på självaste Nyårsafton klockan 07.17 så tar vi vårt tåg tillbaka till STHLM (får vi hoppas...)

Ciao


Måndagen i Malmö

Jorå vi åkte ju till min storebror Jan i Oxie. Där bor han med sin fru Pernilla och deras tvillingar, Tea och Morgan som är 8 år.

Vi gick hemifrån 14.45 och var framme hos dem 16.30... 1 timme och 45 minuters bussfärd, två byten. Vi stod i dryga 30 minuter vid Södervärn innan bussen kom.

Ni ska se hur dåligt skottat det är här i Malmö, helt sinnesjukt dåligt. Det är i alla fall 08:orna bra på, att skotta och få undan snön.

Här är lite bilder:Morbror JanKusin TeaKusin MorganDet busades för fulltHenry testade det mesta =)

Vi blev körda hem och bil är fantastiskt! Hur kan man leva utan bil?

Nu idag kommer två av mina systrar Karin och Ingela med sina barn. Tyvärr är en av Ingelas söner sjuka så ha blir hemma med pappa J.

Jag ska köra en ny taktik med viktminskningen nästa år. 2 kilo/månad ska jag ha som mål, så att det går långsammare men förhoppningsvis så går det bättre sedan att hålla vikten. Jag behöver nog gå ner en 8 kg lätt... Bläää

Ha en skön tisdag vart ni är är och vad ni än gör

Bästa vän förklaring =)

Anledningen till att jag känner att jag inte har någon bästa vän beror troligen på att JAG inte känner mig som en bästa vän åt någon T.ex. så berättar jag inte allt för mina vänner. Jag vill hellre ha många bra vänner än en bästa vän.

Så om någon blev ledsen m.m. så var det inte meningen. Att vara min vän är väl bra nog, eller?

Kattaskrället

 

Min mammas kattaskräll


Annandagjuls bilder

Här kommer fler bilderKusin Kevin (Paulas son)Morbror ErikKusin Elliott vill inte kramas (Eriks son)Bästa kusinerna yaoDe sista gästerna gick inte förrän 23.30 så vi var rätt möra. Barnen sov till 09.15 och 09.30 idag, fantastiskt!

Nu ska jag strax springa ner i affären. Senare idag ska vi hem till min bror Jan och hälsa på, trevligt!

Aaaah semester is sweet. Njuter av varje dag, slippa gå uppt tidigt, vara ute ute i kylan m.m. Men tänker såklart på mina arbetskamrater som kämpar på!!

Ha en skön måndag, bloggar ev. senare ikväll men "min lista" gör jag paus i och fortsätter när jag kommit hem igen.

Annandag jul

På annandagjul dukade vi upp till ännu ett julbord med mormors goda köttbullar, gott vörtbröd m.m.Vid 13.00 började gästerna titta in.Favoritmorbror MaxKusin Joel (Max´ son)

Moster Paula och hennes sambo Pucki


Två dagar utan bloggande *shiiiit*

JULDAGEN

Den bestod av ännu ett julbord tillsammans med Emma. Vi åt en massa mat, barnen lekte med sina julklappar och jag tvättade/packade.

Vårt tåg skulle gå 15.47 men tåget gick inte förrän 16.02. Sedan blev det lite förseningar här och där då vi inte kunde åka in på vissa stationer utan fick vänta på lediga spår.

Men till slut kom vi fram till Malmö station, 50 minuter sena. Sprang till bussen som sotd på tomgång utan chaufför... Ingen chaufför kom på minst 10 minuter så vi hoppade nästa buss.

Vi var hemma 22.30 =)

Men jag är ändå glad att det bara blev 50 minuter sent och inte en massa andra problem, inställda tåg, ersättningsbussar m.m.

                                         

Dag 07 – Min bästa vän

Hmm jag har ingen bästa vän direkt.

Jag har ett fåtal vänner som jag träffar ibland och många gamla vänner som jag saknar och önskar jag kunde träffa oftare. Bra vänner som jag förlorat vilket jag sörjer.

När jag var liten så hette min bästa vän Cecilia och vi var verkligen bästa vänner och i många många år. Vi har nyligen fått upp kontakten och träffades i somras.

Under min ungdomstid så hette min bästa vän Anna Z och det var vi mot världen i vått och torrt. En av de bästa tiderna i mitt liv. Nu träffas vi mycket sällan då vi befinner oss i två olika länder men när vi väl träffas är det som om tiden stått still.
Hon är någon man kan lita på, någon som ställer upp och vi kommer alltid ha ett speciellt band. Hon är även Alicias gudmor.

Men idag har jag tyvärr ingen som jag kallar bästa vän. Felix är isåfall min bästa vän om jag får välja min man.


JulaftonsfilmHarry Potter och Dödsrelikerna del 1

Den var sådär. Tycker de första filmerna är så mycket bättre men den måste ju ändå ses såklart.

Nu sover hela familjen typ men ville blogga lite för er.

Imorgon drar vi ju till Skåne och jag hoppas vi kommer fram i tid och utan större problem men vi får se,,,

Försöker blogga lite innan resan också annars så bloggar jag i Malmö för min mamma har ju internet =)

JULAFTON

En dag vi alla sett fram emot och visst har den varit lugn och behaglig.

Vid 13.30 hade vi vårt julbord

Vi skippade skinkan och körde på rostbiff. Jag tillagade den hel i ugn och skar sedan upp den i skivor. Den var mycket uppskattad och mycket enkel att tillaga. Vi hade kokt potatis och Bearnaisås, köttbullar, prinskorvar, ägg med majonäs och olika slags bröd med pålägg.
Det var mycket gott och vårt allra första julbord hemma!Riina var fin och uppklädd. Henry go och glad.Alicia undrade hela tiden när det var dags för julklappar...Felix var uppklädd och fin.

Inga foton tagna på mig men jag bar nigerianska kläder. Jag var helt osminkad och kände mig tjock och ful... Är så trött på mig själv och hur jag bara vräker i mig! Ska komma i form till våren, börja träna igen nu i januari. Men just nu trivs jag inte alls i hur jag ser ut och hur kläderna sitter...
Sorry att jag tar upp detta på självaste julafton men det är så jag känner.

Till Kalle Anka åt vi kex med ost, barnen fick glass.När R och J hade gått hem så blev det dags för julklapparna. Mina barn vet att tomten inte finns för jag har alltid sagt att han inte finns. Men för skojs skull så var de i ett annat rum när jag lade de under granen. De var så lyckligs och rev upp paketen =)Alicia fick många roliga saker bl.a. Beendez (ell slags pyssel), saker till hennes Nintendo DS, en lavalampa, en Hannah Montana handduk, en Zhuzhu hamster m.m.Henry med sina coola gubbar, en Buzz Lightyear och en Woody och de kan prata med varandra. han fick även lego, en discolampa, något spel m.m.

Felix trodde inte han skulle få något men han fick tre nya musmattor (vi har tre datorer), ett USB minne på 16 GB ett trådlöst tangentbord plus trådlös mus.

Själv "fick" jag inget men mina glasögon är ju min julklapp. Och sedan funderar vi på att köpa XBox Kinect.

Av Riina fick Henry två coola bilar, Alicia fick ett charadspel som verkar riktigt roligt, jag fick en bodyscrub plus en lotion och Felix fick choklad. Tackar =)Gottebordet med nötter, choklad, kakor m.m. Mumsigt.


Dag 06 – Min dag

Hmm min dag.

05.40 alarmet ringer, på med arbetskläderna, väcka barnen, få i mig frukost, på med ytterkläder och iväg 06.25. Först lämnas Henry 06.35 på Förskolan, sedan iväg till Alicias skola där hon lämnas ca 06.50.
Sedan går jag i rask takt ner till jobbet och jag börjar 07.00.

Idag bjöds det på julfrukost och julfika. Vi hade en lugn dag och vi slutade 14.40.

Då gick jag till Systembolaget, Pressbyrån och Lidl. Sedan hem, F och barnen var redan hemma. Vi lagade mat och vid 17.30 åkte jag till Ica Maxi.

Vid 19.00 var jag hemma och möttes av Anna och barnen. Vi fikade och öppnade julklappar. De gick hem vid 21.30.

Nu sitter jag här och ska sitta här resten av min kväll. Lägger mig troligen vid 00.00.

Mycket intressant läsning, va?  =)

LEDIG LEDIG LEDIG

är jag och barnen nu i hela 17 dagar. Känns fortfarande overkligt och jag kommer antagligen inte fatta att jag varit ledig förrän jag börjar jobba igen...
Men ska försöka njuta varje dag och göra roliga och inte alltför ansträngande saker.

                                    

Nu är julmat och dryck införskaffad. Anna och barnen var här ikväll. Jag och F fick en stor luftfräschare som kan ställas in när den automatiskt ska spruta ut den goda doften. En bra och nyttig julklapp.
Barnen fick pengar (100kr) var så Alicia var lite sur ett tag för att hon inte fick öppna paket. Men nu har hon bestämt sig för vad hon vill köpa för pengarna, en Hello Kitty glassbar. =)

Jag är så trött men ska kolla runt på lite bloggar innan läggdags för imorgon lär datorn få vila ganska mycket men jag bloggar kanske något ändå hehe

Vi kommer att ha R och hennes son J här på julafton. Vi ska äta mat vid 13-14, Kalle Anka, sedan kakor, godis m.m. vid 16-17. Julklappar kommer barnen att öppna när J gått hem till sig vid 17. Vi kommer ha de under granen.
På kvällen blir det mys och så har jag tänkt se senaste Harry Potter filmen.

                                         

Jag är orolig för tågresan på lördag, orolig för förseningar, inställda tåg, att behöva byta till buss någonstans på resan m.m. Hoppas det går bra!
Förstår inte hur SJ kan ha tåg som inte tål svensk vinter, förstår det inte!

Ni får ha en riktigt GOD JUL!!

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig det är allt. Det är det jag lever för.

Min kärlek till min man och mina barn.

Men jag har också kärlek så det räcker åt mina vänner, syskon, syskonbarn och Felix´ släkt.

Kärlek är viktig! Utan den så dör man. Att vara ensam är inget alternativ för mig.

Kärlek är att bry sig, vara omtänksam, generös, att lyssna, att ställa upp, att inte bråka om petitesser, att behandla varandra med respekt, att skratta och ha roligt tillsammans.

Men all kärlek är inte lycklig kärlek. Är den inte besvarad så hatar man kärleken just då. Linjen mellan kärlek och hat är tunn.

LOVE

Bilprovning, läskburkar och rostbiff

Yes, Bilprovningen erkänner sitt misstag och betalar oss för arbetet på bilreparationen!
Skönt att slippa behöva bråka om saken.

                                         

Läskburkar på balkongen i -20 grader är inte bra... Flera har spruckit och står nu i muggar i kylen. Vi får se om de går att dricka.
Dumma kyla som förstör min ovärderliga läsk =)

Jag har köpt rostbiff till julbordet. Men hur tillagar jag det bäst? Någon som har något gott recept?


Onsdag

Idag var det kallt och det var kyligt att köra moppen. Men jag gjorde lite övningar ute på rundan för att hålla värmen i fingrarna och det fungerade!
Det läskiga var att köra in till kontoret på en ishal bilväg... Men in kom jag till slut.

                                       

Väl hemma så kom Tessan och hälsade på. Jag och barnen fick julklappar =)
Barnen fick handdukar som vecklades ut i vatten, "Är du ren nog" stod det på de och så är där en bild på en ren, gulliga. Jag fick en tvål i stål som ska ta bort lukt från händerna t.ex. lök och fisklukt och ett spagettimått i stål.
Tessan är bra på att hitta på roliga klappar =)

Nu har jag skrivit klart inköpslistan för julbordet m.m. Den blev inte så lång ändå. Vågar jag verkligen bege mig till Ica Maxi imorgonkväll?? Tror det kommer vara rätt mycket folk ute i sista minuten, speciellt vi som jobbar.

                                         

Jag har gått igenom månadens räkningar =( Bilskatt och annat smått och gott blää
Men men, vi går runt och det är det vitkiga i december/januari. Vi har ju två födelsedagsbarn vid denna tiden på året plus jul, nyår, julklappar och så mina glasögon som ska betalas...

1 dag kvar på jobbet, sedan 17 dagars ledighet, hur gött är det på en skala?

Ni får ha en härlig Lillejulafton! Själv ska vi får besök av Anna och barnen för lite julmys och julklappar =)

Dag 04 – Det här åt jag i dag


                                          

06.00 Frukost: Två grova mackor med rökt kalkon, ett glas mjölk.


12.00 Lunch: Nudlar med köttbullar, en kiwi och en clementin, en cola zero burk


17.00 Middag: Hamburgare med pommes, två glas Cola zero

och några chokladbitar, lite godis, kakor, ännu mer Cola zero har också slunkit ner...

Ikväll blir det nog en tallrik Crunchys med mjölk.


Usch inte särskilt nyttigt, halva dagen är alltid bra medan andra halvan alltid är mindre bra. Har gått upp alldeles för mycket men tänkte ta tag i träningen efter nyår. Jag gillar att träna men jobbet på vintern gör mig helt fysiskt slut. Men ska försöka i alla fall, till våren brukar jag alltid få ett ryck och gå ner en massa. Blir säkerligen så nästa år också.


Det lackar mot jul

Två dagar till Julafton och två arbetsdagar att frysa mig igenom. Shit vad det var kallt idag och jag hörde att det ska bli ännu kallare imorgon. Jag som ska köra moppe brrr

Vi ska ha fint julbesök imorgon, på torsdag och på självaste julafton. Det är mina vänner som kommer varsin dag för julfika och julklappar =)
Emma kommer också en dag för julmys och julklappar.

Vår chef blev jätteglad för sin julklapp så det var väldigt roligt och lyckat! Även dagisfröknarna var väldigt glada för sitt väldoftande och goda té =)

Igår såg jag en film, ovanligt va?"Takers", en actionfylld rånarfilm med bl.a. Paul Walker, T.I., Chris Brown. Den var helt ok, lite spännande och sådär.

Ikväll är det datorn som gäller, kolla på bloggar m.m.

Ha en skön onsdag, hoppas ni inte fryser för mycket!


Dag 03 – Mina föräldrar

Min pappa hette Knud och föddes i Danmark 1929. Han hade 16 syskon, 4 av dem var halvsyskon. Min pappa flyttade till  Sverige i 20-årsåldern. Han har gjort allt möjligt i sitt liv bl.a. jobbat som clown och varit boxare. Min pappa dog 2001 av prostatacancer. Han hade då varit sjuk i minst 11 år.

Pappa var speciell, han hade ett oregelbundet humör. Ena stunden glad medan i nästa stund förbannad. Men han ställde alltid upp, han gjorde mycket för oss syskon.
Det fanns inget min pappa inte kunde laga, brun tejp lagar allt.

Min mamma heter Ingrid och hon är född i Malmö 1938. Hon har inga syskon. Hon är utbildad bakteriolog men har det mesta av sitt liv varit hemmafru och mamma på heltid. Vi syskon har aldrig behövt gå på varken dagis eller fritids.
Min mamma ställer alltid upp för oss syskon. Hon är duktig på att spela piano, ha många bollar i luften och att klara av barns kivande...
Hon gör världens godaste kåldolmar! Min mamma släpar alltid på något, alltid en plaskasse i handen.

Min pappa och mamma träffades när min mamma var 14 år och min pappa 23år. Men det var först några år senare de blev ett par, förlovade sig och gifte sig. De har fått nio barn tillsammans, 5 flickor och 4 pojkar. Nu har de 15 barnbarn.
Måndag och veckan är igång

Mitt syntest på Synoptik gick bra. Men glasögonen, undersökningen plus en 2-års försäkring gick på 2900kr!! Bågarna fick jag på köpet men shit jag var helt chockad och ltie förbannad faktiskt.

                                         

Men glasögonen är behandlade så de inte bländar m.m. plus att glasen kommer vara tunna. Dessutom så gäller försäkringen ifall jag skulle tappa bort de eller de skulle gå isönder. Jafår väl råka "tappa de" en dag så jag får valuta för pengarna men tyvärr är jag för ärlig för sådant...

Men blää vilken summa, får se om jag kan betala kontant om 2 veckor, vill inte ha något på avbetalning helst. Ska bli skönt med nya brillor i alla fall.

3 arbetsdagar kvar =) Känns lite overkligt att jag snart är ledig i dryga 2 veckor, overkligt men underbart!

Nu ska jag packa in fler julklappar plus titta på en film. Ha en skön tisdag!


Dag 02 – Min första kärlek

Hmm min första kärlek. Jag har varit kär många ggr under min skolgång.

                                          

Men min första riktiga pojkvän/kärlek träffade jag strax innan jag fyllde 17 år. Han var 19 år. Vi var tillsammans i ca 2,5 år av och till. Det var ett stormigt förhållande med mycket smärta för mig... Det fanns såklart även många bra stunder. Och om inte jag hade lämnat honom när jag gjorde vet jag inte hur mitt liv skulle sett ut idag.
Han kom ifrån Somalia och var muslim. Inte så trogen muslim dock, han gjorde allt som man inte skulle som rättrogen muslim.

Hans syskon och mamma var underbara mot mig. Jag var med på systerns bröllop, var hemma hos mamman ibland och hälsade på.
Men men det var så längesedan nu... Jag hörde att han gifte sig med en somalier för några år sedan. Hoppas de har det lika bra som jag och Felix!Lördagens filmer

Jag hann nästan med tre filmer igårkväll innan jag somnade."Rabbit hole" med Nicole Kidman och Aaron Eckhardt. Ett drama om livet efter att man förlorat ett barn. Fantastisk film, jag gillade den mycket!


"The experiment" Även denna film var riktigt bra! Den handlar om ett psykologiskt experiment. Vissa försökspersoner blir fängelsevakter medan andra försökspersoner blir fångar. Den handlar om hur människan förändras beroende på vilken position man får. Den är gripande och hemsk!"Cell 211" en spansk film. Även denna var bra. Det handlar om en fängelsevakt som råkar vara på fel plats vid fel tillfälle. Under ett fängelsuppror så tvingas han att låtsas vara en av fångarna och det är spännande värre. Ska se slutet på den ikväll för det var denna jag somnade till. Inte för att den var dålig men jag var så trött!!

Fjärde advent

Ja, nu är det bara dryga 4 dygn kvar innan Julafton är här. Och fyra arbetsdagar kvar till mina två veckor semester =)
Julafton hemma hmm, måste tänka på vad vi ska äta, dricka, när klapparna ska öppnas, maten ätas m.m. T o m på julafton måste man följa ett schema, eller??

                                            

Idag har vi städat hela lägenheten, vi jobbar ju fram till julafton så det hinner vi ju inte i veckan. Får se om vi kan hålla det rent...

Nu har barnen äntligen somnat, deras kivande gör oss galna. Är det så svårt att leka med sitt syskon?
Alicia gick i förrådet idag, där alla julklapparna ligger. Hon lovar att hon inte såg något men jag är lite besviken ändå. Jag hoppas hon inte såg något.

Ja, shiiit vilket väder. Hur ska vi kunna cykla imorgon? Hoppas de hinner ploga, inte kul att släpa en cykel genom snö, en tung cykel full med post...

Ni får ha en härlig julvecka!!

Skåne here we come

Nästa lördag, på juldagen åker jag och barnen ner till Skåneland. Pappa F jobbar i mellandagarna.

Vårt tåg går 15.47 och vi är framme 20.39 om SJ tillåter det...

Vi åker hem på Nyårsafton 07.17 så vi förhoppningsvis kommer hem i tid för att förbereda för Nyårsaftonsfirande.

Hoppas vi ses =)


Dag 01

Presentera mig själv

Jag är en kvinna i mina bästa år haha. Jag heter Kerstin Teresa Johnson och är 31 år, född 1979.
Jag är halvdansk och halvsvensk.

Gift har jag hunnit bli, gifte mig som 22-åring, år 2002. Min man är ifrån Nigeria. Jag fick mitt första barn som 24 åring och andra barnet som 26 åring. Jag har även en bonusdotter som är 14 år.

Jag emigrerade från Skåneland 1999, vi flyttade tillbaka ett år 2004-2005 typ men sedan flyttade vi upp till Stockholmsförorten Norsborg igen. Här bor vi nu, i hyreslägenhet men drömmer och försöker spara ihop till hus.

Jag jobbar sedan snart 11 år på Bring Citymail Sweden AB som brevbärare och coach. Jag trivs bra på jobbet, men drömmer om att bli något mer nyttigt för samhället, barnmorska/sjuksköterska. Vi får se om och när jag börjar plugga.

Jag älskar språk, dans och musik. Jag läste tyska, spanska och italienska i skolan. Dessutom var jag i bästa engelskagruppen på gymnasiet och var bäst i den =)
Min dröm har alltid varit att bli professionell dansare men kurserna är alldeles för dyra...

Jag älskar reggae, det ligger i mitt blod och i min själ. Reggae ligger i mitt hjärta medans dancehall ligger i mitt blod =)
Jag är hundrädd och spindelrädd. Jag kan börja gråta och skrika hysteriskt när jag ser en spindel. Hundar undviker jag så mycket som möjligt.
Däremot älskar jag katter och fåglar, gärna papegojor.

Jag är positiv till det mesta, försöker alltid se saker från den ljusa sidan. Allting ordnar sig med tiden om man bara lägger manken till och försöker sitt bästa.

Ja, det var väl lite om mig. Kan inte komma på så mycket mer.

Listan

Den här listan är ett tips för er bloggare när man inte riktigt kan komma på vad man ska skriva om
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Gårkvällens film"The trial" och den var väl sådär. Det jag såg, somnade typ 10 ggr haha. det är en vanlig rättegångsfilm, där den som står åtalad såklart är oskyldig och nu måste de hitta den rätta gärningsmannen. Ingen speciell men gillar man advokater, rättegångar och liknande så gillar man denna.


Lördag in the house

Åh, vad skönt med lördag!

                                           

Nu är alla julklappar köpta, så skönt!! Nu är det bara till att packa in dem, tar en stund ju.
Många tusenlappar fattigare blev vi idag...
Men shit vad mycket folk och bilar, vart jag än åkte så var det smockfullt. Jag är i alla fall nöjd med allt jag fick tag på. Saker de önskat sig! Det är mycket lättare att hitta saker åt Alicia än Henry. Kanske för att han fyllde år förra veckan?! =)

Nu är Alicia på kalas och vi tar det lugnt. Henry tjatar om att jag ska bygga lego med honom så det får jag väl göra en stund.

Idag skulle min pappa fyllt 81 år. Det känns inte så gammalt, han dog alldeles för tidigt tycker jag.

Ja, resten av kvällen blir det mys, film och godis!

Ni får ha en fortsatt härlig lördag


Hejhej

Kunde inte blogga igår då www.blogg.se inte fungerade som den skulle...

Jag hade ändå ingenting vettigt att säga hehe

Idag har jag varit på skyddsombudsträff i stan. Vi hade en föreläsning med en officer från försvarsmakten. Han lärde oss om kyla, hur man förebereder sig, hur man klarar sig och vad man gör för att undvika köldskador.
Ska försöka sammanfatta mina stödord och gå igenom det som är väsentligt för oss på vårt kontor. Fick veta många bra saker!

Väl hemma så var F här själv. Alicia var bjuden på barnkalas på Lekslottet, ett inomhuslekland och Henry ville inte åka därifrån så födelsedagsbarnets mamma var snäll nog och lät Henry vara med på kalaset.
Vi hämtade upp barnen och stack till Ica Maxi, F och barnen åt på McDonalds och jag handlade. Handlade 10 tepåsar till fröknarna på dagis/skola. Luktar jättegott och det är en fin påse =)
Något ska de ha för att de tar hand om våra barn varje dag!

Nu blir det film, igår såg jag också en film"7 X Lika barn leka bäst" en svensk film om mobbning, familjeproblem m.m. Barn är hemska, det är allt jag har att säga!!

Ni får ha en trevlig fredagkväll


Imorgon blir det julklappshopping åt våra barn, Alicia ska på ännu ett barnkalas och sedan blir det vila, vila, vila

Ha det gott

Onsdag

Ja, dagarna rullar på, det lackar mot jul. 9 dagar kvar bara, hjälp! Julklappar ska köpas och mat inhandlas.

                                     

6 arbetsdagar kvar, det känns bra, behöver en paus från jobbet!

Är lite tråkig, har inget att säga precis.

Just det, vår bil gick igenom besiktningen, äntligen efter 8000 kr...

Ha en skön torsdag

Terroristen

Nu har det gått ett par dagar efter terroristattacken här i Stockholm. Den första chocken har lagt sig och nu är jag mest förbannad, ledsen och orolig.
Om man nu hatar västvärlden så mycket och hatar alla som lever här, varför bor man då här? Jag förstår bara inte varför...

                                                  

Sverige räddade denna man och hans familj från krigets Irak, han gick i skola här, växte upp här och så gör han såhär??!! Varför, varför? Det finns ingen logik i det som hänt.

Vartifrån får de islamistiska terroristerna sin fakta? Vart står det att "en äkta muslim" ska döda i Allahs namn?
Gud står ju för något gott, man ska respektera varandra och leva i harmoni oavsett religion, härkomst och utseende. Och det viktigaste av allt, inte döma någon annan för deras leverne.

Jag blir ledsen, arg och orolig. För jag tror det kommer fler attacker och nästa gång kanske de lyckas =(

Gårdagens film"Min bedste fjende"

En dansk film som handlar om två mobbade killar som försöker ge igen men inte riktigt lyckas. Den var helt ok, roligt att se danska filmer.


Tisdag,

Full ös på jobbet och efter jobb så gick jag för att kolla in glasöonbågar. Fick med mig fyra bågar hem för att testa hur de känns och se vilka jag vill ha.
Har typ bestämt mig redan men har två dagar på mig inna  jag ska lämna tillbaka dem. På måndag ska jag på synundersökningen. Ska bli skönt att få nya glasögon och slippa de skrangliga jag har...

                                  

Idag hurrar vi för min systerdotter Felicia som blir hela 22 år. Otroligt vad tiden flyger fram. Grattis grattis!

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och sedan en film, har abstinens. Dynget har för få timmar =)

Ni får ha en härlig onsdag!!


Måndag och veckan är verkligen igång

Jag mår sådär faktiskt. Min mage är jätteorolig, låter och det gör ont emellanåt. Vet inte om det är magsjuka, något jag ätit eller om magen är helt sönderstressad.
Jag känner mig sjukt stressad, även när jag tar det lugnt och tittar på film. Känns som det alltid finns saker att göra, december är en månad full av saker som måste göras.

                                           

Ska försöka slappna av men det är svårt när jag är uppe i högvarv dygnet runt. Nätterna är ju full av spring dem med med kallande barn och sedan trängsel i sängen.
Har ni något tips som kan få mig att slappna av? Något som kan göra mig lugn och nere på jorden igen?

Idag fick Henry följa med till jobbet i en dryg timme. Sedan var det dags för BVC och 5-årskontroll. Det gick strålande. Han såg alla bokstäver på tavlan utan problem, han vägde lite under medel 19,1 kg och var lång med sina 113,5 cm. Han skrek när han skulle få sprutan men det gick ändå till slut med lite fasthållning =)

                                         

Iväg till dagis lämna Henry, tillbaka till jobb och jobbade på tills 14.00 då jag åkte tillbaka till dagis för att vara med på Henrys Luciafirande. Han var så fin i sin tomtedräkt, glömde tyvärr kameran hemma... Sedan blev det fika och tillbaka till jobbet... puh

Nu är första julkorten skickade, spännande va?  =)

Nu ska jag surfa vidare och sedan titta på senaste Desperate Housewives.

ha en härlig tisdag!!

Älsklingen 5 år idag

Vår älskade son fyller 5 år idag. Hur kan han redan vara 5 år?
 
På morgonen sjöng vi och han fick öppna sina presenter.Vid 14.00 kom hans dagiskompisar, hade bjudit 6 stycken, 4 stycken kom. Sedan kom även mina vänner och deras barn. Så det blev fullt hus och oj vilket liv de förde...Kalasfin med slips, väst och skjorta =)

"Men jag fick ju bara ett par gamla strumpor" Alicia fiskar efter godisInga köbekagor här inte =)

Han fick massor av bra saker, spel, sagor, målarlåda, ett garage, pengar, lego m.m. han var helt salig och så tacksam!! Tack för att ni kom och tack för alla fina presenter!!

Nu ska jag se om jag orkar titta på film hehe

Imorgon blir det fullt ös, finns det en enda lugn dag i december?
Henry ska följa med mig till jobb, 08.30 ska han vara på BVC för 5-årskontrollen med spruta m.m.
14.00 är det Lucia på dagis så det ska jag också hinna med någonstans på postrundan =)
Så jag jobbar lite längre imorgon för att jobba in min Luciarast.

Ha en skön måndag!! 9 arbetsdagar kvar till min semester, jag räknar ner


Gårdagens filmer

Visst orkade jag se tre filmer på raken igårkväll, filmoman som jag är =)I love you Phillip Morris med bl.a. Jim Carrey. Den var annorlunda, lite småäcklig ibland men många saker var underhållande och spännande, hur ska det här gå?

 "Wallstreet, money never sleeps" med Michael Douglas. Den var riktigt bra, helt klart sevärd. Spännande och underhållande. Douglas är lysande som alltid."13" med många kändisar, Mickey Rourke, 50 cent, Jason Statham. Konstig och speciell film, har sett liknande filmer förut och de fängslar mig. Vad folk gör för pengar, vad ett människoliv är värt?


Kakan och JuliaRoliga humorlåtar, satiriska, politiska bud =)

 Lyssna på texten, så bra

Fredag, julbord,

Igår var vi på julbord med jobbet på Ballbreaker i Gärdet och det var trevligt.

                                          

God mat, och detta året vräkte jag inte i mig så jag mådde bra hela kvällen nästan. Illamående på t-banan dit och hem (typiskt mig) och en spänningshuvudvärk under hela kvällen troligen p g a stressen på jobbet.
Bowlingen var rolig, fick 2 strikes hehe. Men de flesta av oss var urkassa =)

Sedan åkte jag hem och min allra käraste make stod troget och väntade vid stationen och följde mig hem. Väl hemma slängde jag mig i sängen och sov gott tills barnen började kalla, komma över i vår säng (vareviga natt *suck*) så jag gick till Henrys säng och sov där.

Tyvärr missade jag Idolfinalen men hörde att Jay vann. Och nu är han tydligen tillsammans med sitt ex igen, vad stämmer egentligen om han och Minnah?! Kanske de inte alls var ett par?
Har inte hört vinnarlåten men får svänga in på Youtube och kolla där.
Någon som vet om finalen går i repris eller om den finns på play på nätet?

ha det gott allihopa

Lördag, handla, baka, blogga och film

Ja, så ser min lördag ut idag.

Släpade mig upp ur sängen imorse, iväg till bilfirman och betala ytterliggare drygt 2600 kr, sura pengar. Mekanikern hade aldrig i hela sitt liv hört om någon som fått nya nedslag på efterkontrollen. Vi har inte hört något från Bilprovningen ännu...

Sedan blev det en tur till Ica Maxi där jag handlade en hel del kalasgrejer till min lille gubbes kalas imorgon. F tycker alltid jag överdriver men jag tycker att det ska vara festligt, är det kalas och speciellt barnkalas så ska det vara 100%.
Hoppas nu att många dagiskompisar kommer, en har hört av sig... Hoppasde andra bara dyker upp.

Håller på att bakaCornflakesdrömmar, min kamera har hur många finesser som helst har jag upptäckt.

Snygg bild,va?


Gårdkvällens filmThe town med bl.a. Ben Affleck. Helt klart sevärd bankrånarfilm

Torsdag och imorgon fredag

Har inget kul att säga. Sitter här framför datorn och jag har fortfarande på mig mina arbetskläder...

Kom hem sent, har helt enkelt inte hunnit duscha ännu. Men ska blogga lite och sådär och sedan kallar duschen. Det är viktigt att hålla sig ren så att inte sjukdomarna sprids...

Jag är lite småkrasslig i halsen och lite seg i kroppen. Beror säkerligen på dålig kost, stress och
vädret men jag hoppas det drar över utan att jag blir rejält sjuk men vi får se.

                                         

Imorgon är det visst fredag igen och jag ska gå på julbord med jobbet. Vi drar till Ballbreaker på Gärdet för mat och bowling. Det ska bli kul!
Ska dock inte vräka i mig som förra året, hade ont i magen i en timme.

Nu ska jag fortsätta in i internetets värld.

Jag kommer sluta med dagens gåta m.m. för jag tror inte ni mina läsare tyckte det var roligt =)

Ha en skön fredag!! Hörde jag skål?

Svar på gårdagens gåta, dagens gåta och dagens ordstäv

 

Hur är streckan på svarta tavlan?

KritvitaDagens


* Var gör man rätt för sig?
Ordstäv


Det var skillnad,sa han som gifte om sig.


Onsdagkväll och tyst det är i stugan

Måste först bara dela med mig av en länk till en jätterolig julkalender på nätet.

De är någon som gör roliga foton, bilder, text m.m. varje dag. verkligen min humor =)

http://www.oioioi.se/


                                          

Idag var det jobb igen och det kändes ok, trots stress och kyla. Efter jobb ilade jag iväg till Henrys förskola, för ett utvecklingssamtal. Jag fick se bilder och filmer och hon hade bara bra saker att säga. Han är en förebild för de andra, fantastifull, intelligent, rolig med en vilja av stål.
Jättekul att bara höra positiva saker.
Han har ju varit en bångstyrig kille för något år sedan, som inte kom in i gruppen, ville inte lyssna eller lyda, var aggressiv m.m. Skönt att det vänt helt och att han är en helskön kille numera =)

Ja, nu ska jag blogga klart och sedan kolla på film tror jag, lite abstinens---

Borde sova....

Men är rastlös.

Köpte nya, sköna arbetsskor. Känns jättebra!

                                    
                                          Den här modellen men detaljerna är rosa

Har nu köpt och packat in Henrys alla presenter och gömt de i förrådet. Har köpt de flesta julklappar nu. Det är F, Emma, Alicia och Henry kvar men det tänkte jag ta helgen innan julafton. Mina glasögon tänkte jag kolla på till helgen om det finns tid...

Nu ska jag lägga mig och försöka sova, ska ju upp 05.40 imorgon *snark*


yesyes

När F kommer hem från jobb så har jag tänkt sticka till SKHLM centrum. Ska handla jobbskor, de sista presenterna till Henry och några julklappar. Ev. kollar jag även ut min egen julklapp, ett par nya glasögon.

                                        

Mina nuvarande är sneda och vinga och jag kan inte ens se bra med dem. Jag har haft de i 10 år så det är verkligen dags. Jag tycker det är så svårt att välja rätt båge, vill ju ha något klassiskt som inte går ur tiden om ett år.

Ja, nu ska jag kolla in andras bloggar och lite annat smått och gott, ha en fortsatt bra dag och onsdag

Vabandet fortgår härhemma

Men Alicia är mycket bättre och hon kan gå i skolan imorgon, hon kom precis in och sade det till mig =)

Jag har båda barnen hemma och varför valde jag detta? Ville att Henry skulle vila lite också men de kivar och bråkar hela tiden... Jag skäller och är arg men vill vara glad ju.

Idag har vi bakat fler kakorChokladbollar med lite olika dekorationerHavrekakor i form (en av de min mamma alltid gör i juletider)Gaffelkakor (ännu en av min mammas julkakor)

Vill ni har något recept så hojta till så lägger jag ut det på bloggen.

Sedan gjorde vi klart alla julkort, 19 stycken ska vi skicka men de flesta skickas genom min kära arbetsplats så det blir gratis =) Alicia har själv dekorerat och ritat allihopa!!Ni hoppas på att få ett va? =) 
Vissa av dem innehåller även barnens foto från i år, de fina korten!!


Jag verkligen älskarDesperate Housewives.

Det finns ingen annan serie som kan få fram alla mina känslor i ett enda avsnitt. I ena stunden skrattar jag igenkännande medan jag i andra stunden gråter av lycka eller smärta. Avsnittet igår var så bra, de är så bra allihopa.
Producenten och regissören är fantastiska! Älskar programmet och kommer bli ledsen när de en en dag lägger ner.

Andra serier som jag älskat har varitMelrose Place, gick i mitten av 90-talet och sista avsnittet visades 1999, jag har det inspelat på band för jag var så ledsen att de lade ner hahaPrisonBreak som gick nu för något år sedan i ett par år. Älskade denna serie och var helt förstörd när de lade ner haha


Visst har jag följt många andra också t.e.x Vita Lögner (den svenska långköraren) och Tre Kronor (svensk serie). Men jag har aldrig varit besatt av Vänner eller Beverly Hills som många andra i min ålder var/är. Visst programmen är helt ok men inget som jag kände att jag var tvungen att följa.

Har ni någon favoritserie idag? Har ni haft någon som lagts ner som ni fortfarande saknar?


Dagens gåta

Hur är strecken på svarta tavlan??


Svaret på gårdagens gåta

Vem hjälper eleverna på traven?

Ridläraren...


Dagens ordstäv

Det var rörande, sa käringen som sålde slevar.


Dagens norgevits

Harald försökte sälja sin bil som hade gått 27 000 mil. Han pratade med Odd, som sa:
- Ingen vill köpa en bil som har gått så långt. Ställ om mätaren till 1 000 mil istället.
Efter ett par månader träffades Harald och Odd på gatan.
- Har du sålt bilen än?, undrade Odd.
- Tror du jag är så dum att jag säljer en bil som bara gått 1 000 mil!


Gårdagens filmDevil, en thriller. Lite B men ändå sevärd. Gillar sådana här filmer trots dess b-ighet =)

Måndag, vabb m.m.

Jomenvisst har jag vabbat idag för en dunderförkyld och hostig tjej. men vi gick upp tidigt ändå för att åka till Henrys öronläkare.
Allt såg jättebra ut i både öron och hals. Rören sitter där de sitter och ramlar de inte ut till våren då han är 6 år så opereras de ut men det är bättre om de trillar ut själva.

                                       
                                 
en annan sorts rör =)

Den snälla läkaren skrev även ut den bästa hostmedicinen som finns, Cocillana. Så den ger jag både barnen nu och hostan är så mycket bättre. Det enda är att den gör barnen trötta men då sover de kanske bättre inatt?? 

                                        

Jag gjorde månadsbokslut idag för november vilket innebär att jag sätter in alla räkningar, lönespecar m.m. i en pärm samt räknar ihop alla kvitton för mat, kläder m.m. Det gör vi varje månad och så brukar jag titta tillbaka 5 år i tiden. Det är en sådan enorm skillnad hur vi har det idag mot hur vi hade det november 2005. Vi snackar tiotusentals kronors skillnad till det bättre, vi har kommit en lång bit på vägen och vi fortsätter kämpa och klättra uppåt.

                                      

Sedan har jag skrivit brev till Bilprovningen där vi kräver de på pengar för deras besiktningsmiss och det rörs sig om ca 1500 kr vi vill ha av dem. Vi får se vad de svarar.

                                                   

Skrev även ett brev till Försäkringsnämnden. Det är de som nu driver Felix´ ärende/överklagan mot försäkringsbolaget Trygg-Hansa. De har beslutat att F får 1% invaliditetsersättning och det är som ett slag i ansiktet.
Han kan inte springa, gå ordentligt, kan bara köra automatlastbil, fick sluta ett välbetalt extrajobb
p g a smärtan m.m. 1% för en arbetsskada, en skada han fick på jobbet och med troligen men för livet! Så vi får se hur det går nu när de driver ärendet framåt.

Nu är det dags att runda av och gå och titta på senaste avsnittet av Desperate Housewives.

Ha en skön tisdag! Jag kommer vara hemma imorgon med.

Dagens norgeskämt

Arve till Magne:

- Min läkare har ordinerat mej att dricka vatten en timme innan maten.

- Gör du det då?

- Nej, jag orkar bara i 10 minuter.

Hahahah


Dagens ordspråk

"Det var roligt så länge det varade, sa läkaren."Dagens gåta

Vem hjälper eleverna på traven?

Rätta svaret på gårdagens gåta

Vem håller alltid tyst?

Musslan


Fredagen

Jag hämtade min bror/morbror Göran och hans sambo Irene vid Flemingbergs station på kvällen. Tåget var över en timme försenat...

Vi hann hem till att se det mesta av Idol i alla fall =)

Det blev snack och en massa gott.

Morbror GöranIrene

Det var kul att ha de här!Lördagen

På lördagen åkte jag och barnen med Göran och Irene till stan. Det var så kallt... Vi frös ihjäl typ.

Vi gick i gamla stan, genom hela Drottninggatan, kollade in NK´s berömda julskyltning och gick på julmarknaden på "Plattan". Jag köpte bara brända mandlar, annars inget.
Vi åt på McDonalds också, väl hemma hade F lagat mat.

Sedan började vi baka. Det blev
Pepparkakor som dekoreradesOch lussebullar

De är huvudsakligen till Henrys kalas men också till julen.

På kvällen spelade vi "Vem vill bli miljonär" och Trivial Pursuite" på DVD och XBox. Det var underhållande =)
Söndagkväll, andra advent

Idag var jag, Göran och Irene en sväng till SKHLMen centrum och shoppade lite julklappar och fikade en stund.

Nu är det ca 2,5 vecka till jul och en hel del julklappar kvar, de dyraste... Sedan så fyller ju lillegubben Henry 5 år nästa söndag, mitt i julstöket.
Naturligtvis ska vi ha kalas också, på söndag klockan 14.00.

                                          
                                Brorsan min

Nu har min kära bror och sambo åkt till sitt hotell. Och ikväll ska de på rockkonsert i Fryshuset och de sover på hotell för vi ska ju jobba imorgon, var det tänkt.

Men nu måste jag vabba hela dagen trots allt, Alicia är jätteförkyld, jättehostig och har lite ont i halsen. En rejäl förkylning alltså. Jag är nu van vid att vabba en gång/månad och det är jobbkompisarna också =)

Men jag har tid med Henry 08.00 på Öron, näsa, hals mottagningen för en koll av rören i öronen så dit måste vi trots allt. Alicia får hänga med ändå, sedan lämnar vi Henry på förskolan så Alicia får vila ordentligt.

Nu ska jag ta igen 3 dagar utan dator med att blogga, kolla andras bloggar och ikväll blir det film.

Dagens gåta

Vem håller alltid tyst?

Svar på torsdagens gåta

Vilka lever på nytt?

Reportrarna   =)

Dagens ordspråk

Det var en annan femma, sa kärringen och skrev en åtta.


Vad menas med detta?


Dagens norgevits

Två maskerade män, en norrman och en svensk, rånade en bank. När dom var på väg ut sprang norrmannen in i en pelare, varpå svensken sa:
- Idiot! Jag sa ju att du skulle dra en nylonstrumpa över huvudet, inte en raggsocka.hihihihih

Svar på gårdagens gåta

Vad är feta men inte tjocka?


Ost.

Dagens gåta

"Vilka lever på nytt?"

Som en spark i huvudet

Jo, F åkte för att ombesiktiga bilen och nej den blev inte godkänd,,, Besiktningsmannen från förra gången missade att det var glapp i en fjärde spindelled. Så den måste vi nu fixa. F var så arg, arg som ett bi. Vi får den tredje besktningen gratis i alla fall.

Vår bilverkstad var förvånad även de för om de hade bytt alla 4 spindelleder och inte bara de tre som det var glapp i så hade det blivit som ett paketpris. Nu måste de montera ned spindellederna igen för att kunna sätta i den här fjärde = 2700kr med rabatt. De ska fixa det nästa vecka.

                                    

Men vi ska försöka få bilprovningen att stå för verkstadens arbete för det är inte vårt fel att de missade detta fel och som nu gör att det blir ännu mer kostnader. Kostnader som inte hade funnits om Bilprovningen hade gjort sitt jobb från början. Vi kan betala för reservdelen men inte för extraarbetet. Frågan är vem vi ska vända oss till för att få hjälp med detta?

Jag bara rycker på axlarna då jag är van vid att det alltid ska gå fel med det mesta vi gör. Jag är likgiltig helt enkelt. Har varit med om mycket de senaste åren och detta är bara ännu en sak vi måste ta oss förbi. Men vi ska kämpa för att få rätt, då vi har rätt!

Jaja, nu ska jag blogga klart såatt jag kan titta på lite tv vilket jag aldrig gör nuförtiden.

I helgen blir det troligen inget bloggande då min storebror Göran och hans sambo Irene kommer hit och hälsar på =) Så det blir mys med dem istället för datorn.

ha en skön helg!!


Dagens norgevits

- Vet du varför dom norska fångarna inte får mejla?
- Nej.
- För att dom kan få dokument som innehåller en bifogad fil.


Höhöhöh

Dagens ordspråk

"Det tar sig, sa kärringen när hon satte eld på skithuset, och försökte släcka med fotogen!"Vad menar de med detta ordspråk?


Svaret på gårdagens gåta

Valparna.

Dagens ordspråk

Det löser sig, sa syramördaren.Usch...


Dagens norgevits

Pizzabagaren:
- Ska jag skära pizzan i sex eller tolv bitar?
Vegard:
- Sex, tack. Tolv orkar jag aldrig.
HIHIHIHI

Dagens gåta

Vad är feta men inte tjocka?


Onsdag, föräldramötet

                                     

Föräldramötet på Henrys förskola var annorlunda =)

Vi var två föräldrar på Henrys avdelning efter att jag hade väntat i typ 15-20 minuter själv... Vi fick pyssla och göra roliga drakar och sedan måla våra känslor. De fotograferade och skrev ner våra kommentarer m.m.
Jag hade roligt men det var inget direkt informativt möte. Rektorn och vice rektorn kom in i ca 5 minuter och sade några ord and that´s it.

Nu är jag hemma och bloggar. Ska surfa några rundor nu.

Såg en urusel film igår, "The hole"Rekommenderas ej!!

Två dagar till helgen, kämpa på!!

ha en härlig torsdag!


Onsdag, sjuksyster,

Usch för kyla och idag var det kallt men nu är det ännu kallare...

                                         

Mötet hos sjuksystern i skolan gick väl sådär. 129cm lång och 33kg och hon visade på kurvan att hon ligger ganska nära den sträckade linjen obesitas. Men vad ska vi göra?
Känner mig hjälplös och lite ledsen, det är ju vårt fel att hon är överviktig. Men om ditt barn kommer till dig och säger att hon är hungrig, hur kan jag då säga nej?
De äter bara lite godis på lördagarna, vi delar på en påse ostbollar/chips på fredagarna. Annars får de inget gott alls...

Funderar på att köpa Xbox Kinect och börja träna/spela med henne framför den.
Jag tycker själv inte hon äter så fasligt mycket, dåliga gener?
Folk är så besatta av vikt och jag vill inte att Alicia ska gå och tänka på att hon är överviktig. Hon duger som hon är!

                                               
 
Sedan så skrev hon en remiss till Huddinge sjukhus och ögonkliniken. Alicia såg inte nedersta raden ordentligt med höger öga. Så hon tyckte vi skulle kolla upp det, det betyder inte att hon ska få glasögon men hon brukar göra så när barnen inte ser alla bokstäver bra.

Så det var med tunga steg jag gick tillbaka till jobbet... Men men hon berömde oss för att vi gjort ett bra jobb med Alicia. Att hon är en fantastisk person som brukar komma in till henne med jämna mellanrum bara för att hälsa på =)


RSS 2.0