Schärs glutenfria bröd

Jag fick chansen att buzza en av Schärs gluten och laktosfria brödsorter. Det smakar helt ok.


Söndagkväll

Ledig helg wihooo. Igår hade vi lördagsmys tillsammans med Anna och Wallace. Tacoskväll med Halloweentema.

Idag har jag och Alicia haft ensamtid så vi åkte till stan o Skärholmens centrum och shoppade... 2 jackor, 1 par skor, 2 byxor o 2 tröjor (2500kr fattigare...). Vi åt ute också. Mysigt!

En ny vecka står för dörren och jag jobbar bara måndag, tisdag o torsdag. Ledig onsdag och på fredag går jag på en veckas föräldraledighet. Vi drar till Skåne på fredag 😄

Ha en bra vecka gott folk


Patient 7

 
En helt ok film, lite B-ig vilket inte alltid behöver betyda kass inom skräckbranschen.

Jack goes home

Med bland annat Lin Shaye från Insidiousfilmerna. Den var ok men kändes lite amatörmässig, den hade en bra historia rakt igenom men det känns som man lämnas med en massa frågor när filmen är slut.

The dark stranger

Bra film, spännande och annorlunda.

Ledig tisdag

Såg denna filmen igår, Under the Shadow är en persisk skräckfilm. Jag tyckte om den, några jumpscares och en bra historia genom hela filmen.
 
Vad händer annars hos oss? Jobbade hela helgen, fredag-måndag så är ledig idag tisdag. Samuel är sjuk, troligen öroninflammation så han är hemma denna veckan. Så jag passade på att storstäda hela lägenheten, tvättade en hel del, lagade god mat och nu tänkte jag kolla på en film.
 
Om 10 dagar åker vi till Skåne och det ska bli härligt att träffa mamma och resten av familjen som bor där.
 
Resten av denna veckan jobbar jag onsdag-fredag. På torsdagkväll är det föräldramöte på Alicias skola så jag får stressa dit efter jobb. Skulle jobbat kväll på torsdag men bytte med en kollega så jag jobbar kväll imorgon istället.
 
Ledig helg framför mig wihoo, på söndag ska jag och Alicia ut på lite egentid. Det blir en massa shopping, mat ute och så får vi se om vi hinner med att gå på bio också. Ska bli mysigt!
 
Ha det gött

Don´t breathe

Bra film, spännande rakt igenom

War room

Fantastisk film, drama för ovanlighetens skull =D
Tänk vilken kraft böner kan ge!

Måndag igen

Men jag var ledig idag så det var lugnt 😊. Jag var på utvecklingssamtal i Alicias skola, gick en powerwalk och vilade mig. Samuel, duracellkaninen, var också hemma för han är förkyld o hostig. Den killen är igång från morgon till kväll, helt otroligt och han sover inte ens middag...

Resten av veckan jobbar jag tisd-onsd, ledig torsdag o jobbar fredag-söndag. Känns helt ok!

Ville skriva om vikt, träning och kost men finns inte mycket positivt att säga. Sedan examensdagen har vikten gått spikrakt upp igen, jag äter skit varje dag och tränar inte.
Börjat med powerwalks igen i alla fall och äter frukt och grönsaker dagligen. Gör tappra försök dagligen till att hitta tillbaka till sundare vanor men jag kämpar i
motvind känner jag.
Ena delen av hjärnan säger fuck it, "några" kilos övervikt är väl inget och det ska vara gott att leva. Denna delen tycker ändå jag ser hyfsad ut trots bullmage o tjocka lår.
Andra delen av hjärnan vill sköta sig, träna, äta sunt och vara normalviktig. Denna delen hatar vad den ser i spegeln o hur kläderna sitter...
Jaja det återstår att se vilken del av hjärnan som är starkast denna gång, dag, vecka, månad, år

Ha en fin höstvecka gott folk


Lördagkväll

Tuff arbetsvecka till ända. Jag fick jobba extra i torsdags då 2 sjuksköterskor är sjuka o 2 på semester... 12,5 timmar blev det men kända att jag kunde och orkade ställa upp.

I onsdags var jag ledig så jag åkte och shoppade kläder åt mig själv

Kläder från KappAhl, H&M och Myrorna, mycket prisvärt och nöjd blev jag 😄

Idag, lördag har vi haft besök av Anna o Denini. Trevligt men Samuel håller låda så man blir helt bängaloo...

Imorgon ska vi nog dra och kolla på soffa, får se!

20 dagar till Skåneresan 😄. Ha en fortsatt trevlig helg!!


Trött

Jag lider av trötthet, är trött konstant trots att jag sover bra om nätterna. Vet inte vad som är fel?!
Det jag vet är att vissa dagar på jobbet är hemska, i fredags var det sjukt stressigt och jag åt min lunch 14:00... Ibland blir det övermäktigt och jag känner mig otillräcklig trots att jag jobbar snabbt och effektivt. Hoppas den kommande veckan blir lite lugnare.

I helgen var jag ledig och idag var vi hemma hos Anna, Dari och Denise och hälsade på. Vi blev bjudna på en jättegod äpplekaka 😄

Nu är det några få veckor kvar till Skåneresan och det ska bli skönt att vara ledig en vecka.

Ni får ha en bra vecka gott folk!


RSS 2.0