Livet

Jag skulle kolla bland mina bilder för att se om jag kan lägga upp något men där fanns ju inget roligt för er läsare att se. Tar inte så mycket bilder längre, kollar heller inte på mycket på FB eller Instagram längre. Ibland kollar jag Tiktok men även det blir tråkigt i längden. 

Vad gör jag då? 

Jo, tränar, fixar och donar här hemma, jobbar, umgås med familjen och kollar serier/filmer.

Om en dryg månad tar Henry studenten, så snart ska det fixas och donas inför det. Vi har kvar partytälten, borden, stolarna, allt bordsporslin, bestick samt dekorationer från Alicia. Så det är i princip, kläder, studentskylt, mat och dryck som ska fixas. 

Samuel ska tillbaka till specialisttandläkaren imorgon för att dra ut tänder, de kommer att göra det uppdelat på 2 besök. De har bättre smärtlindring samt lustgas. 

På tisdag är det Valborg och då ska det premiärgrillas. Bjudit hem vänner och det ska bli superkul! 🎉🥰🌞

Vi har det ffa väldigt kallt med minusgrader på nätterna så jag har inte kunnat jobba i trädgården och så. Men nästa vecka tror jag det skulle vända så då ska jag fixa uteplatserna, rensa rabatter och odla. 

Ha det så bra sålänge 

Påsken åkte ut

Ja, idag åkte allt påskpynt ner både ute och inne. Tråkigt men snart är det dags att pynta för studenten och Midsommar 🌞🥰. Inte i lika stora mängder men lite i alla fall.

(null)


Vi hade besök av vårt ståtliga rådjur förra veckan, så fin!

(null)

(null)

Jobbade hela helgen, igår blev det heldag 7-21:30 och det var en påfrestande helg på många sätt och vis men vi tog oss igenom passen som vi alltid gör på något sätt. 🙏🏻🙏🏻

Måndag och tisdag är jag ledig från jobbet så planen är att träna, fixa med grejer och kolla serier 🥰

Annars händer det inte så värst mycket i vårt liv just nu på gott och ont. 

Ledig nästa helg så då blir det till att shoppa skor till lilleman och kanske göra något i trädgården beroende på vädret. Se över staketet och fixa det om det är något som behövs justeras. 

Kommer inte på något mer att skriva haha, men ni får ha det så bra, de trogna läsare som ffa tittar in på bloggen då och då 🥰

Lönneberga

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med Lönneberga och Smartson fick vi kostnadsfritt testa denna goda salami med smak av peppar! Jag har ätit den varje dag så paketet är snart slut 😋😋

Mbrace

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har fått testa en vitamin som innehållet vitaminer samt mineraler som är bra för kvinnor innan, under och efter klimakteriet. Smart tablett men något svårt att svälja.

Jag fick även testa en tablett för vila och sömn som både män och kvinnor över 18år kan ta. Jag har sovit bättre men haft livliga och verkliga drömmar. Även varit mer trött om dagarna tyvärr. 



Våren kom tillbaka

Som alltid i april kommer det ett snöoväder men som tur är så ligger det bara kvar några dagar. 

(null)

(null)

Jag på jobbet under Påskdagarna 🐣 Det livar alltid upp för både personal och patienter. 

(null)

Vi hade ett väldigt lyckat Påskfirande på Långfredagen med mina närmsta vänner. Ett jättegott Påskbord, en härlig promenad och sedan blev det gottegott och tv tittande. Mycket skratt och intensiva diskussioner 🙂

(null)

(null)

I helgen åkte vi ut och åt mat på Heron City samt gick på bio och såg Kung Fu Panda 4. Helt ok film, är ju ingen barnfilmsfantast men den hade sina ljusglimtar. 

Påsklovet är över för denna gång men Samuel har studiedag så han är även ledig idag. Henry är igång med sin praktik igen, mindre än 2 månader innan han tar studenten. Alicia pluggar vidare på journalistprogrammet. 
F har genomgått några intervjuer men inget svar än, vi håller tummarna! 

Jag har varit ledig i helgen och är det även idag, måndag. Jag ska pyssla med lite grejer, städa och så.

Vi kollar just nu på en bra serie på Netflix som heter From. Mystisk och lite skräck men kunde varit ännu mer skräck i det hela hahaha 

Ha det gott!!



RSS 2.0