Veckans vägning                                                      

 

Så var det dags för tredje vägning, efter 2 veckors kämpande. Har gått ner ytterliggare 0,9kg och totalt 3,5kg på 2 veckor. Fantastiskt resultat!

Jag fortsätter att träna 30 minuters cykling med programmet Fat Burn plus 10 minuters mag och rygg övningar varje dag. Äter enligt mina matscheman, nåja ganska så precis i alla fall.

Hur går det för er andra? Jag kämpar vidare, njuter av mitt smalare jag och att kläderna börjar sitta bättre. Jag är ändå ganska ok som jag är nu men vill ner några kilo till om det går, huvudsaken är att jag nu är på rätt bana och försöker styra över mitt kakbegär.

Ha en fortsatt skön kväll


Måndag, lugn dag, operakikare, nya arbetsskor

Hej kära läsare!

Det var drygt att vakna och gå upp imorse för både mig och barnen men upp och iväg kom vi till slut i alla fall.

Det var lugnt på jobbet, skönt, var ett tag sedan. Slutade vid 13.40, hämtade ett paket som mamma skickat upp innehållande mina åksjukeband och åksjuketabletter som jag glömde i julas. Dessutom skickade snälla mamma upp sin operakikare som jag att få låna av henne. För nästa tisdag var dte så äntligen dags för mig och gubben att se en världsartist, Whitney Houston. Vi ska sitta högt upp och denna kikare är fantastisk, det kommer kännas som om hon bokstavligen står en meter framför oss typ.

                                                       
Inte exakt denna modell, min mammas är svart och av äldre modell.


Idag stack jag iväg till Skärholmen Centrum och till Intersport för att leta nya arbetsskor. Fick springa på löpband och så filmade de mina ben/fötter när jag sprang. Då såg de vilka slags skor jag behövde och jag är riktigt nöjd med skorna. Jag fick ett 30 dagars öppet köp garanti vilket betyder att jag får lov att använda skorna i 30 dagar och ändå lämna tillbaka dem. Toppen, eller hur?!

                                                        

Ja, nu ska jag kolla på bloggar och lite annat. Imorgon ska jag inte jobba utan jag ska på Skyddsombudsträff 8.30-16.00 och det ska bli kul med en paus från jobbet.


Ha det gott

Morsdag!

Hoppas alla uppvaktat sina mammor ordentligt idag.

Jag skickade ner några lotter och choklad.
Själv var det dåligt med uppvaktning idag... Barnen visste inte om det och F hade glömt det. Senare på dagen kom han hem med en påse smörkolor åt mig. Men jag bad han och barnen äta dem så jag slipper. Ä ju nyttig nu ju! En kanske slinker ner, kanske 2 hehe

Idag har jag bara städat och tränat, känner hur jag blir lättare och lättare, magen plattare och plattare p g a av mina dagliga cykelturer och magövningar. Kul, imorgon ska jag vägas och se om det hänt något i veckan.

Igår såg jag två filmer:"Welcome", en fransk-engelsk-arabisk film som handlar om en kille som tagit sig ifrån Irak, fastnat i Frankrike men försöker ta sig över till England. En mycket bra och verklighetsförankrad film. Se den! Drama.

Sedan blev det ytterliggare en film som jag velat fram och tillbaka med."The human centipede" en äcklig film om en gammal kirurg som vill göra ett vidrigt experiment. Visst var den äcklig men jag tror jag tittat på så många psykofilmer attjag inte blir så chockerad. Har ni sett den?

Cykeletandet har gått lite trögt idag, ringde på nåra annonser men de var sålda. Jakten fortsätter nu i veckan. En cykel till Alicia och en till Henry från Blocket, sedan säljer vi de cyklar vi har.

Nu har vi nästan bestämt oss för att åka med Turkish Airlines, det blir billigast och bäst och det är bara på resan dit som vi får stanna i Turkiet ett dygn. Vi ska ta ledigt på måndagen också nu kommer vi hem på söndagen och vi måste ha en dag för att varva ner. Så 2/1-23/1 blir det nog att vi är nere. Vi lär väl boka ganska snart så inte vi går miste om det billiga priset, 33000kr för 3 vuxna och 2 barn (flygstol) jämför med KLM där det kostar 45000kr.
Hotell skippar vi nog, pratade med systrarna idag och den ena sade att vi kan låna hennes lägenhet =) Så då behöver vi bara köpa AC och generator.

Nu ska jag runda av och önska er en fortsatt skön söndagkväll

Hallå ja

Bestämde mig för en blogggpaus igår. Ville umgås med familjen och skippa datorn helt.

Tittade på en film på tv "Heartbreak kid" med Ben Stiller. Är han inte bara bäst när det gäller vissa slags filmer? Han är så rolig =)
Tyvärr så somnade jag innan slutet av filmen som vanligt...

Idag slappar vi bara, försöker hitta en cykel till Alicia på www.blocket.se och har hittat några som vi försöker ringa på men ingen tur än.

Vi håller på att diskutera om Nigeriaresan och usch vad jobbigt allt är, tack vare pengar... Resan, matpengar, hotell, pass, vaccinationer, visum, bil m.m. Allt är så dyrt, jobbigt och blää känns det som nu.
Vi ska be hans syskon kolla efter ett billigt hotell och se om vi kan låna/hyra bil när vi är där. Försöker kolla med www.turkishairlines.se efter billiga flyg. Det jobbiga är att man måste stanna en dag i Turkiet innan nästa flyg. Vill helst åka direkt, samma dag. Men det är typ minst 10000kr skillnad så det kanske är värt det?

Vi får se, idag ska vi diskutera och bestämma. Det blir som det blir. Innan barnen var det inte så jobbigt men nu är det ås mycket mer att tänka på och betala för.

Ja, ni får ha en dejlig lördag


The Game och Lil´ Wayne, kan det bli bättre?Love them, gillar egentligen inte rap så mycket. Men dessa två är ju bara för underbara och hunkiga =)

Ne-YoNe-Yo, en av mina favoriter bland de amerikanska rn´b stjärnorna. Han var i Malmö nu i våras men kom aldrig hit =(

T.O.K.T.O.K. ett av mina favoritreggae band. Såg de live 2002 med min vän Anna.

Torsdag var det här

Och här händer väl inget speciellt idag heller.

Har jobbat över en del denna månad så det blir bra extrapengar vilket är helt ok känner jag =)
Har inte jobbat så långa dagar men har haft tidigt schema.

                                                        

Har precis betalat räkningarna och vart har pengarna tagit vägen??!! Vi ville ju spara 5000 kr denna månad men det blir nog tight och det är presenter som ska köpas inför student, dop, födelsedagar och liknande... Jaja, som jag sade till F, allting är bättre än hur det var förra året.
Sparar vi mindre denna månad så försöker vi spara mer nästa månad helt enkelt.

Denna sommar kommer vi inte göra några dyra aktiviteter alls. Det blir en resa till Malmö där vi mest ska umgås med släkt och vänner. Stranden, gratis djukparker och liknande blir det, ev. en kryssning.
Vad har ni för planer i sommar?

                                                            

Mitt nya leverne går fortfarande bra. Har börjat träna magmusklerna nu, F har jättebra övningar från sin fotbollstid. Det känns verkligen i magen nu, kul! Siktar inte mot en muskulös mage men gärna lite plattare och inte så degig =)
Ska köra magövningar varje dag efter mitt cyklingspass.

Ni får ha en skön fredag!

Ha det gott

Onsdagen lider mot sitt slut

Och idag har väl inte hänt något speciellt?!

Hmm får väl göra en lista över de artister jag gillar bäst.


1) Bob Marley

2) Savage Garden

3) Usher

4) Ne-Yo

5) R Kelly

6) The Game

7) Lil´ Wayne

8) 112

9) BIG

10) T O K

Tycker ni somjag eller har ni andra idoler?

Älskade Phil Collins och Erasure som litet barn haha

Tisdagens upptåg

                                                        

Ringde kommunen imorse för att få reda på om det fixat sig med Alicias fritidsplats som de av misstag sagt upp.
Personen jag ville prata med var ledig på tisdagar sade dem. Men de kunde se att allt var ok, hon var nu återplacerad på sin fritidsplats på heltid. Skönt tänkte jag. Men tänkte ändå ringa imorgon för att prata med den ansvarige och skälla lite =)

På eftermiddagen ringer denna person mig. Hon vet inte alls något om historien tydligen ?! och hon är den ansvarige... Jag berättade jag att jag försökt nå henne tidigare men de sade att hon var ledig. "nej, det var igår jag var ledig"

Jag får återigen berätta om allt strul, om felregistreringar, feluppsägningar m.m.
Hon säger att det nu är fixat och då frågar jag om hon nu står skriven som heltid och då säger hon: "Nej men oj, hon står ju som 4 timmars. Tur att du frågade , då ändrar jag det till heltid"

Vilken koll dessa människor har och de ska vi förlita oss på?! Det ska bli spännande att se fakturan hon skulle ändra och skicka ut till oss. Undrar vad de kan ha hittat på nu? Kanske sagt upp Henrys plats nu? hahaha

                                                  

Jaja, idag har vi gått från telefonjack till bredbandstelefoni. Vi har www.glocalnet.se och är mycket nöjda med deras service, priser och allt. Vi kommer betala 50kr i månaden för abonnemanget mot 159 kr som vi betalade förut.
Allt man kan spara in på är ju bra, varje krona räknas, eller hur? =)

Hmm, nu ska jag väl titta på bloggar och titta på tv.

Ha det gott mina kära läsare

Grattis Anna min barndomsvän!!

Idag fick min kära barndomsvän Anna så äntligen sin gosse Oscar. Efter mycket kämpande så kom han ut 8.40 imorse.

Grattis vännen, önskar så att jag kunde komma och snusa på honom NU.


Måndagkväll var det här

Har precis gjort budget och det ser väl hyfsat ut även denna månad trots en massa vabbande i april. Vi ska nog kunna spara minst 5000 kr även denna månad vilket är nödvändigt för att klara av att kunna resa till Nigeria.

                                                     

Vi har bestämt oss för att låna från barnen sparpengar för att kunna boka/betala resan nu i juni/juli. Vi ska naturligtsvis göra allt för att sätta in pengarna igen innan vi reser annars blir det ganska snart efter vi kommit hem som vi betalar tillbaka. Bättre än att ta lån i bank eller liknande, eller hur?

Både jag och F har nu fått beviljad ledighet i januari. Henry går ju på dagis så det är inget problem för honom att vara ledig. Alicia ska vi söka ledighet för i augusti/september. Hon kommer ju gå i 1:an och jag tror inte det kommer bli problem.
Det är Emma som går i 9:an som kan bli lite problem men det löser sig nog om hon pluggar även i Nigeria.

Vi ska ringa F´s systrar för att de ska kunna kolla upp vart vi kan bo. Tror det blir för trångt hemma hos dem?! Så ev. något hotell i närheten eller hyra hus av någon. Vi får se.

Pass ska fixas åt F, Ali och Henry nu i sommar så det är klart.

Ja, det var lite uppdatering kring vår resa som vi längtar så mycket till, som jag tänkt på i nästan 3 år.

Ha det gottMatscheman

Tänkte berätta vad jag äter till frukost, lunch m.m

Min frukost:

2 Falu rågrut med rökt kalkon
1 glas lättmjölk

Min lunch:

2 grova mackor med 17% ost eller tonfisksallad
1 äpple och en kiwi

Middagar förra veckan:

Makrillfilé i burk med makaroner
3 fiskpinnar med makaroner
1 skinnlöst kycklinglår med ris och sås
Viktväktarhamburgare med bröd, sallad, ketchup (10% nötfärs, 100g, endast kryddad och med en 17% ostskiva på.
Jag äter gärna broccoli till maten också.

På kvällen:

En kopp lättyoghurt + ett äpple
eller en grov macka med skinka + ett äpple

Hoppas ni fick något tips!

Veckans vägning                                               

Vågen stod på ---- . Jag har gått ner 2,6 kg första veckan på mitt nya liv =)

Kunde inte bli bättre, jag är taggad till tusen. Men jag är också väl medveten om att nu kommer det gå långsammare, räknar med ca 0,5 kg i veckan. Men jag är så glad och jag känner mig lättare och kläderna börjar sitta bättre, redan.
Det viktiga är att jag förändrar mina dåliga vanor, att jag går ner är bara en bonus.

Hur går det för er andra?

En riktig lugn och slappig söndag inomhus

Det har regnat mest hela dagen och t o m åskat. Så vi har varit inne och tagit det lugnt. Vi tittade klart på filmen från igårkväll"The spy next door" med bl.a. Jackie Chan. Den var helt ok, andra delen var roligare och bättre än första delen. Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Hittade faktiskt några byxor som verkar bra åt Alicia på www.ellos.se så jag beställde 5 par därifrån. Jag vill att barnen ska ha minst 10 par byxor var för att det är svårt att få tvättid här. Och glöm att de ska kunna ha samma byxor två dagar i rad haha. Inte mina ungar som är riktiga lortgrisar.

Skulle köpa cykel åt Alicia i helgen men vi har inte så mycket pengar och problemet är hur vi ska få hem den. Tror inte den kommer gå in i vårt baksäte, en 20 tummare?!
Vi ska tejpa Alicias gamla cykel med silvertejp och sätta Spindelmannen klistermärken över hela så att Henry kan ha den. Han vägrar ha den nu, den är cerisefärgad nu. Han vill ha en spindelmannen cykel och då fixar jag det haha

Har faktiskt sovit middag idag, var så trött att jag sov en stund. Henry kom och frågade om jag mådde bra, lillgubben. Men nej mamma är baar trött =)

Imorgon är det veckans vägning och jag har smygvägt mig i veckan men det är imorgon efter helgen som gäller. Spännande!

Nu ska jag grilla lite ribs och göra egna hamburgare! Ha det gott, ny vecka, nya tag!
9 veckor till semestern...

Auf Wiedersehen

Byxletande, slapp lördag

Ja, idag började dagen lugnt, träning och vi såg klart filmen vi började se igår:"Shutter Island" med bl.a. Leonardo Di Caprio.
Grym film, mycket bra, en psykologisk thriller med mycket spänning.
Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Ikväll ska vi se "The Spy Next Door" med bl.a. Jackie Chan.

Idag drog jag och Alicia till et större köpcentrum SKHLM och där letade vi byxor åt Alicia. Men det verkar som det bara är shorts och klänningar som gäller nu. Hittade ett par pösiga ljusa jeans på Name It och ett par pösiga svarta byxor på Lindex. Var inne en sväng på Myrorna och där hittade jag 4 par fina byxor i bra storlek för billig peng. Men de passade inte, jo ett par men de ville inte hon ha...
Det är så svårt att hitta byxor som passar bra åt denna dam. De är oftast för tighta i midjan så knapp/blitxlås räknar vi bort direkt. Det måste vara elastisk midja så det blir mycket mjukisbyxor av finare modell då och typ sportigare modeller alternativ killbyxor. För killbyxorna i samma storlek är mycket mer passvänliga hmmm
Om jag köper ännu större storlek då blir de alldeles för långa så det går inte heller.

Henry däremot kan ha allt, hans problem är att allt är för stort. Byxorna hänger och det blir gärna byxor med justerbar midja eller något slags band i midjan som man kan knyta. Mindre storlek är för små i benen.

Vilket I-landproblem va? haha

Idag äter jag Viktväktargodis, saltlkrits, mumsigt. Suget är ju där, för barnen fick ju lördagsgodis och jag tog något från deras men satte stopp själv efter ett par bitar.

Ha en skön lördagkväll

Svar på kommentarer

Paula: Nja, de platsar inte i min lista just nu

Emma: Mmm haha

Tessan: Ja, det får vi verkligen hoppas för det är verkligen så man bara vill skrika rätt ut!!

Fredagkvällen är här

ska strax poppa popcorn i kastrull, det godaste sättet =)

Lista på roliga personer:

1
) The Wayan Brothers (allihopa)

2) Ben Stiller

3) Adam Sandler

4) Leslie Nielsen (finns ingen som honom)

5) Jay Leno

6) Peter Magnusson

7) Mia och Klara

8) Kvarteret Skatan gänget

9) Ola och Måns

10) Scrubsgänget


Ha en trevlig kväll/helg


=)

Erik: Har jag inte tänkt på men det är ju sant, det är klart att ni missar mina svar... Fr o m nu kommer jag försöka svara i ett inlägg här eller på din blogg.
Jag skrev till FK att jag var orolig över Henrys öron och att jag inte tänkte på att anmäla förrän dagen efter.

Ingela: Ok, ska försöka släppa lite på kontrollen/oron i alla fall när det gäller Alicias utgång. Hon är ju duktig, smart och vet vart hon bor. Hon vet att hon måste säga till om hon går någonstans. Henry däremot vågar jag inte släppa ut själv för han är en självutnämnd rýmmare  =0)


Torsdagen snart slut

Det går bra nu, det flyter på =)

Älskar värmen, den ena dagen varmare än den andra, me like.

Längtar till semestern, bara drygt 9 veckor kvar...Kör väl en liten lista då! =)

Snygga skådisar:

1) Brad Pitt

2) Johnny Depp

3) Wenthworth Miller (Prison Break tiden...)

4) Taye Diggs (bl.a. The best man och How Stella got her groove back)

5) Vin Diesel

6) Paul Walker (bl.a. i Fast and the furious)

6) Chad Michael Murray (fd. One Three Hill)Kommer int epå så många fler just nu. Håller ni med om mina eller har ni några egna hunkar som ni gillar?

Ha en bra fredag


Alicia har börjat blogga

http://alibaby.blogg.se

Och ja, hon har själv skrivit all text. Jag har hjälpt henne att lägga in musikklippet.


Wenthworth Miller då och nu

Såg ett inlägg med bilder på bloggen http://eeveeliinaas.blogg.se


Min älskade Wenthworth Miller aka Michael Scofieled från Prisonbrek.


Då                                    Nu

Vad har hänt?? =(

Sommarvärmen håller i sig

Ja, detta är 5:e dagen med högsommarvärme för oss och det är riktigt nice. Jag klagar inte alls, älskar värmen och njuter   B-)
Den som klagar får spö haha

                                                     

Idag var det dags för Alicias utvecklingssamtal och där tog vi upp allt som Alicia sagt och känner. Hon verkar mer positiv inför skolan nu. Fröken sade att hon är väldigt framåt, kan otroligt mycket och lär de andra barnen saker. Hon är väldigt omtyckt av de andra barnen och på frågan vem som är deras bästis säger många Alicia. Att hon är rolig m.m.
Hennes humör är bättre tycker de, inte lika arg/ledsen/sur som i höstas. Då skulle de se henne hemma...

Det enda som de ska jobba med är att hon har svårt att komma med i leken när de leker ute. Hon tycker inte om att vara ute (för mycket barn, stora som små, stökigt, bråkigt, ja ni vet hur det kan vara på en skolgård) utan vill mest sitta inne och pyssla, rita och liknande. Inne leker hon med alla, pojkar som flickor men ute känner hon sig inte hemma utan utanför.


                                                     

Ja, dag 3 på nyttiga livet och F är också med på tåget, kul! Mycket roligare att kämpa tillsammans och lättare med maten och träningen. Det går bra och det känns som detta blir tredje gången gillt i vår, nu ska det klaras av.

Ha det gott nu i sommarvärmen


Tisdagkväll och trötter

Det har varit full gång hela dagen. Nu ikväll var vi på Alicias vårkonsert på skolan. Hon var så duktig, tog över micken vid sången haha och var en suverän Ida (Emils lillasyster). De anordnar denna konsert varje år och så får vi som kommer donera pengar (om man vill och har). De pengarna skickas sedan ner till skolans fadderby i Kenya.
Detta har gjorts årligen sedan 1983! Underbar idé tycker jag, fler skolor borde göra sådant.

Ja, nu har Alicia också startat en blogg men vi har inte hunnit skriva något i den ännu, får se om vi hinner imorgon.

Jaja, nu måste jag gå och äta något. Har klarat dessa två dagar bra, tränat och ätit rätt så nu är jag på rätt spår, raka vägen framåt och neråt =)

Ha det gott

Jag blir så förbannad

på dessa människor som jobbar med barnomsorg i Botkyrka Kommun. Fick hem barnomsorgsfakturan idag och vet ni vad det står?!
Alicias fritidshemsplats avslutades i mars/april ehh va?

Jag ringde och sade att det blivit något fel och hon jag pratade med skulle maila någon som visste mer och se vad som hänt.

De skulle ju ta bort den felaktiga reggningen av Alicia i april, hon har ju varit reggad två ggr ända sedan augusti, en som 4-timmars och en som heltid. En kvinna från kommunen mailade och allt skulle nu vara fixat, 4 timmars reggningen skulle vara bortplockad. Förra fakturan var rätt men nu på denna står det alltså att Alicias plats är uppsagd i mars *arg*

Jag mailade även Medborgarkontoret och sade att det är deras fel och att de bör fixa det omedelbart. Och att jag kommer lämna henne som vanligt på fritids då vi inte gjort något fel.
Alla dessa papper hit och dit och okunnigt folk som jobbar i denna kommun. Kan man bli annat än förbannad??

                                                             

Idag fick jag min älskade cykel!! Den är så fin, som ny och jag cyklade glatt och hämtade Henry. Han fick sitta bak på pakethållaren på vägen hem, jag cyklade inte utan ledde cykeln. Äntligen har jag cykel igen och jag ska köpa ett rejält och bra lås, kanske två?!

Imorgon är det dags för Alicias vårkonsert där hon ska spela Ida, Emils lillasyster. Ska verkligen bli underhållande att se, Henry ska med också och det är jag lite rädd för... Han kanske får ett av sina fina utbrott?!

Imorse vägde jag --- och nu är jag igång. Tränade precis och ska träna varje dag, försöka i alla fall. Matscheman är skrivna och nu ska d ewföljas också, jag är peppad och vill klara detta. Vill förändra familjens matvanor till det bättre.

ha det gott


Söndag

Idag då har det typ bara städats, F och barnen var ute och lekte. Sedan kom familjen Umukoro på besök.
Vi grillade korv och barnen lekte.

Alicia har varit ute själv både igår och idag, har börjat släppa ut henne mer och mer själv. Men som den hönsmamma jag är så sitter oron där ständigt.
Oron över att hon springer bort, pedofiler, elaka barn och liknande. Hon är ju förståndig och klok men folk kan ju vara listiga och elaka,,,

Kommer jag nånsin kunna släppa på oron när barnen är ute själva? Speciellt med tanke på vad som händer varje kväll/natt här i Sverige. Knivöverfall, misshandel, knivmord, överfallsvåldtäkter och liknande.

Är ni oroliga när barnen är ute själv? Eller ni är mer kolugna?

Ikväll blir det träning och imorgon kör vi igång, både jag och Felix ska köra hårt. Tänkte börja med lite träningsvideos framför tv:n också, det verkar kul och nyttigt.
Kommer skriva ett inlägg varje dag om vad jag äter och tränar och sådär, kanske det peppar/hjälper andra?

Helgen över, ny arbetsvecka i antågande och det känns väl ok?!

Ingela 40 år idag

                                                    

Idag hurrar vi för min kära storasyster, barnens moster Ingela som blir 40 år. HURRA HURRA HURRA 

Länken till hennes blogg http://ingells.blogg.se

 


Albin 8 år                                               

Idag hurrar vi för barnens kusin Albin som blir hela 8 år idag. Hipp Hipp hurra!!

Lördagsmys

Vi har sommarväder här, helt otroligt skönt och varmt. Tror det är minst 22grader här med strålande solsken. Så vi packade en picknickväska och drog till Aspuddsparken www.aspuddsparken.se Där tittade vi och klappade djur och barnen lekte loss på lekplatsen.
Sedan åt vi medhavda bullar/frallor och myste/mös (?) i solen.

Sedan åkte vi hemåt, barnen fick glass och sedan började det som vanligt. Henry blev arg för något vet inte vad egentligen, slängde sin helt nyköpta glass i marken, ville inte gå in i porten/hissen så jag fick släpa in honom. Väl hemma fortsätter det med att urarta, han slåss, skriker, gråter och slänger runt med saker så jag slänger in honom på rummet.
Där kissar han på sig och fortsätter slänga runt saker m.m. Sedan blir han ledsen och säger förlåt och sådär.
Varför slutar alltid våra utgångar med någon slags kamp, skrik och bråk?
Jag sade dessutom titigare att vi skulle ut och cykla senare, vi skulle bara vara hemma en stund men nu har jag ingen lust längre. Får se om vi ändå går ut igen.

Hade tänkt grilla idag men jag gjorde köttfärssås igår och det är ganska mycket över. Så vifår grilla korv imorgon istället, köpte goda kryddiga korvar.

Kram på er, njut av solen, vem vet hur länge den stannar??

Tycka om lista

Får väl göra en tycka om lista också:

1) Kinamat

2) Cola Zero

3) Katter

4) Reggae, dancehall

5) Kyrkan/religion

6) Träning

7) Kolla på film speciellt komedier á la Nakna Pistolen stuket eller riktigt läskiga thrillers

8) Lakrits

9) Sociala, öppna och positiva människor

10) Blogga och läsa bloggar

11) Sjunga

12) Dansa

Behöver inte ta med min familj och vänner som en punkt för det är ju självklart  att jag tycker om dem =)

Skriva gärna vad ni tycker om!Fredagkväll

Ja, idag var det ju en vanlig arbetsdag för oss knegare =)

Frititds hade inte skrivit upp att Alicia skulle vara där idag trots att jag pratat med hennes fröknar 2ggr, ringde t o m i måndags för att säkerställa att allt var ok. Men nej, hennes namn var inte med men hon fick ju ändå lämnas.
Hur kan man lite på en sådan personal? Varför görs sådana misstag?
Var riktigt förbannad, ska fråga varför nästa vecka när hennes fröknar är tillbaka.

Har faktiskt tränat idag med, varje dag ska det cyklas och på måndag då blir det stenhårda matscheman, ska klara detta 6-7 kg has to go.
Måste vara fin på festen ju!!   B-)

Ikväll när jag kom hem så var det verkligen denna låten som spelades i huvudetFör överallt stod ungdomarna och hängde, polisbil och poliser som stod och pratade med ungdomarna. Välkommen till vår betong!

Nu ska det dippas chips, borde inte men på måndag, på måndag, ska klara det, kom igen nu allihopa!

Ha en skön kväll mina vänner

Min tycka illa om lista

Känner för att göra en lista över saker jag inte tycker om.

1) Visslande människor, varför gå och vissla för sig själv? Ryser när jag hör det...

2) Egoistiska personer

3) Spindlar, bläää

4) Hundar, mest för att jag är hundrädd då men jag förstår inte charmen med att ha hund

5) Människor som smaskar när de äter, lär dig stänga munnen!

6) Sörplande människor, visst ert kaffe/té är varmt men kom igen!

7) åka t-bana

8) Lergods, klarar inte av att ta i det *ryser*

9) Paprika

10) Människor som inte kan lyssna på andra i en diskussion, som inte kan erkänna att den andra kanske har en poäng/rätt

11) Snålhet, på alla plan

Skriv gärna vad ni inte heller tycker om.

Är numera Lottoprenumerant

Jo, nu är jag och Felix Lottoprenumeranter. För 44kr i veckan har vi två lottorader med Joker som dras onsdagar och lördagar.
Det är där storvinsterna dras, sist var det en man i Helsingborg som vann 215 miljoner =)
Visst är chansen minimal men man kan vinna endast med 4 rätt också även om det kanske inte är storkovan.

Tycker egentligen inte om spel, speciellt alla där olika spelsidorna med hur många spelalternativ som helst som gör folk spelgalna. T.ex. Oddset, tipset, hästar m.m.

Men detta känns som en kul grej, inget allvarligt och vinner man så är det ju kul. Det är ju slumpen eller ödet som avgör vem som vinner.

Ha en skön kväll

Kristi Himmelfärds dag

Hur många av er tänker på vår herre idag? De flesta njuter bara av att vi är lediga och vet inte alls varför vi är lediga.
Här däremot i Norsborg har de flesta gått i kyrkan. Här är de flesta troende. Jag har däremot inte varit i kyrkan men Gud är i mitt hjärta ändå.

                                                         

Idag tog jag en lång välförtjänt sovmorgon, åt en lång och god frukost och hoppade sedan upp på min älskade cykel och brände nästan 250 kalorier.

Idag var det tänkt att jag skulle rensa vask och badkarsbrunnen för vattnet stömmar inte ner ordentligt. Blää vad äckligt det var, sedan när jag ändå höll på så drog jag fram badkaret så golvet under rengjordes och sedan fortsatte jag bara. Badrumsskåp och torkskåp torkades rena. Det gjordes för 6 månader sedan så det behövdes ju ändå trots allt.

                                                            

Vi har precis kommit hem, vi var ute en sväng och åt sedan på grillen. De är så generösa med mat där att vi inte orkade äta upp och nu är jag så äckligt mätt.

Har precis suttit och funderat om jag verkligen är nöjd med min vikt och hur kläderna sitter, om jag kan fortsätta såhär, om jag verkligen vill se ut såhär när jag kommer till Skåne i början av juli?!
Och nej det är jag inte, vem försöker jag lura? Jag är kanske bra i andras ögon men i mina egna så är jag absolut inte bra.
Så på måndag gör jag ett tredje försök denna våren att få bort mina sista kilo, det är drygt 6 kg jag vill bli av med. Jag har bara gått upp drygt ett kilo sedan en dryg månad så det är ändå bra.
Jag har bestämt mig för att cykla varje dag innan duschen, 15-30 minuter varje dag vilket kommer öka min förbränning samt gör att jag inte vill förstöra min träning med dålig mat.
Jag längtar och vill, vill få kontroll över mitt maniska sockerätande och osunda livsstil. Man behöver inte vara jättetjock för att leva ett osunt liv! 

                                                                

Men men, nu njuter vi av vår lediga dag men lite tråkigt är det att behöva jobba imorgon...

Njut alla ni som är lediga imorgon, njut!

irriterande...

Glömde anmäla tillfällig föräldrapenning/VAB till Försäkringskassan igår... Vilket betyder att jag inte får några pengar för halva dagen.

Jag brukar komma ihåg men igår var det så mycket att jag totalt glömde. Det rör sig om knappt 300 kr men det är pengar det också.

Har mailat FK och hoppas jag får anmäla i efterhand men det är nog rätt kört. Har i alla fall anmält idag så får vi se om vi kan trixa med datumen?!


Onsdagkvällen lider mot sitt slut

Har varit en bra dag. Jobbade bara 4 timmar och åkte sedan med Henry till sin örondoktor. Öronen blev rengjorda och han fick ännu en salva som vi ska ta på på såret som bildats utanför örat. Han har fått sår p g a att det runnit så mycket från örat.
Vi ska dit på måndag igen för ännu en kontroll och ev. rengöring. Läkaren sade att det kan rinna i flera veckor om vi har otur och då måste han in ofta för att rengöra och om det inte slutar rinna ev. plocka ut rören.
Det varkar ha slutat rinna nu i alla fall så det är ju ett bra tecken, ett tecken på att örondropparna hjälper.

Sedan hämtade vi Alicia tidigt och så gick vi ut för att cykla. Alicia är så duktig redan, har problem med starten men när hon väl kommit igång så cyklar hon bra.

Sedan hade vi många barn på besök, det var två av Alicias kompisar och så passade vi W och D för föräldrarna skulle på bio, mysigt =)
Jag och F har inte gjort något på snart ett år, sist var vi ute och åt middag på bröllopsdagen. Men vi ska ju snart på konsert och sedan på bröllopsdagen får vi ju göra något.

Ikväll har jag tvättat och nu ska jag surfa lite innan läggdags. Imorgon är vi lediga, nice att sova länge =)

Ha en skön dag imorgon, alla i som är lediga!

Tisdagkväll

Hej på er!

Idag lärde sig Alicia cykla riktigt bra utan stödhjul =)
Hon ramlade några ggr men ville ändå fortsätta. Jätteduktig, cyklade runt runt och var riktigt arg/ledsen när det var dags att gå upp och äta. Klockan var västan 18.00 och det var hög tid för mat, pyjamas m.m. De lägger sig ju redan 19.30.

Ska också försöka lära Henry cykla i sommar. När de väl cyklar bra då ska de få nya större cyklar för de som de har nu är lite i minsta laget. Henry en 12 tummare och Alicia en 16 tummare.

                                                                                                             


Vill berömma min hyresvärd lite och speciellt vår reparatör Christer. Felanmälde tre saker i söndagskväll och i förmiddags ringer han och allt är fixat =)
Det var vår badkarskran som spökat ett längre tag och oj vilken stråle den har nu, nu kan man duscha igen. Fick en helt ny. Alicias kontakt till taklampan har inte funkat ordentligt och min garderobsdörr höll på att ramla av för alla gångjärn var av typ. 

                                                               
                                                            

Vi måste börja titta på flygbolag på riktigt nu, måste bestämma oss för vem och vi ska troligen snart boka också. Jag tycker att vi ska åka med något av de stora europeiska bolagen t.ex. KLM, British airways, airfrance. F tycker en av de billigare som jag tycker är mer osäkra t.ex. turkish airlines, ethiopian airlines och liknande.
Men jag får nog min vilja igenom, betalar hellre lite mer och känner mig trygg.

Imorgon jobbar jag endast halvdag, vabbar halva dagen för Henrys läkartid är ju på en sådan dum tid, 11.40.

Nu ska jag surfa vidare

Mycket ringande idag, läkarbesök

Jag spenderade en stor del av förmiddagen i telefon. Först ringde jag Henrys örondoktor och fick en tid till 13.10. F var där med honom och det var bra att vi åkte in. Vi fick örondroppar och en tid till onsdag då han ska rengöra hans öra noggrant. han hade inte riktigt tid till det idag.
Han tyckte det var bra att vi inte gett honom pencillinen!

                                                        

Tiden på onsdag är 11.40, sämsta tiden tycker jag. Morgontid hade varit perfekt. Men han var fullbokad och vi fick ta den.
Nu funderar jag på hur jag ska göra. Vabba halva dagen, hela dagen? Halva dagen 7-11, innebär att jag måste ha med henry på jobbet. Hinner annars inte hämta honom från dagis för att hinna åka till doktorn.
Det blir jobbigt att stressa tillbaka, lämna honom på dagis och sedan tillbaka till jobbet. Dessutom kommer jag då typ 12.40 till jobbet kanske...
Det bästa hade varit att vabba hela dagen, mest för Henrys skull då, så han slipper stressen.
Får prata med chefen och mina kolleger och se vad som är bäst.

                                                       

Sedan har jag pratat både med dagis rektorn och Alicias fröknar angående fredag och att vi behöver barnomsorg. Känns dumt när typ alla är lediga men rektorn förstod att ibland kan man bara inte ta ledigt.

Nu vill jag ha min cykel från chefen! han har inte hunnit se över den men köpet är klart och jag ska få den. Men jag vill ha den nu, hoppas det blir snart.

Ja, nu ska jag surfa vidare och sedan är det läggdags för barnen!

Ciao

Söndagkväll

och det känns ändå helt ok. Det är ju en konstig vecka som kommer med en helgdag på torsdagen då vi är lediga. Önskar så att jag även är ledig på fredag... Henry är den enda på hela förskolan som behöver barnomsorg, av 7 avdelningar, av mer än 150 barn... Ingen av hans fröknar kommer jobba och han kommer gå på en helt annan förskola. Det enda positiva är att denna förskola ligger vägg i vägg med Alicias skola/fritids.
Och att han får en försmak inför sommaren då han ska gå på denna förskola i 3 veckor.

Men så är det när jag är sent ute, två andra är redan lediga på jobb och jag måste jobba p g a mitt körkort, ingen annan kan köra...


                                                           

Henrys öra fortsätter rinna, i snart en vecka har det strulat. Imorgon ringer jag hans öronläkare för att försöka få en akuttid efter 11.30 imorgon. F slutar redan 10.45 imorgon och kan då åka dit med honom. Dumma öra, vi får se vad han säger, för det är absolut inte normalt att en öroninfektion håller på att rinna i en vecka.                                                         


Idag tog vi en lång sovmorgon, gick upp strax innan 10.00, åt en lång frukost och cyklade sedan 30 minuter på min cykel. Vid 13.30 åkte vi iväg till Alicias dansuppvisning. De var så duktiga, har filmat och vill lägga upp ett klipp men hur gör jag??
Henry började få spel efter ett tag, villa ha kameran, skrek och sparkades... Av alla hundratals barn var det såklart bara vår kära son som hördes... Han ska alltid förstöra för oss, sina syskon... Jag har ständigt ont i magen när vi är ute för vad hans nästa steg ska bli, bråka, slåss, sparkas, skrika, rymma??!!
Är det vårt fel att han är såhär? Eller har vi bara fått ett väldigt envist och energiskt barn?
Jaja, vi tar en dag i taget. Men det är sådant här som gör att jag tappar lusten till att gå ut och göra saker med Henry. Blääää

Jaja, nu ska jag surfa vidare, ha en fortsatt skön söndagkväll

En till grym låt112, only you    (som jag sett live)

Alltså inte BIG och Puff Daddy då haha utan 112

Drömmer mig bort till forna dagarNext, Too close

Hur många ggr har jag inte dansat loss till denna??!!

Vill tipsa om min storebrors blogg

Min storebror Jan har skapat ännu en blogg http://ordskalv.blogg.se/

Gå in och läs hans spännande ämnen m.m.

Just det, glömde

Vill gärna lägga in en videoinlägg men vet inte hur man gör?!

Någon som kan och vill hjälpa mig?!

Vill ni se ett videoinlägg?? Kanske blir det lite sånger t o m haha =)


Är helt slut efter dagens bestyr

Har rensat igenom vårt sovrum idag. Det tog tid men nu är det gjort. Rent, fint och ordnat är det nu.

Nu har vi precis ätit middag, "Jockes gryta" =)

Ska surfa lite innan det blir till att slänga sig framför tv:n.

Nu är det precis en månad till vi ska se Whitney Houston live, shit vad det kommer bli fantastiskt!! Bara hon inte ställer in...

Efterlyser en Xbox 360 och en bärbar DVD! Har ni någon som ni inte använder och kan tänka er sälja så är vi mycket intresserade!!

Ha en trevlig kväll nu gott folk!

Visst är det underbart med fredag?!

Jag är så trött i kropp och knopp men det är fredag =)

Vår Xbox360 har gått isönder.... =(  Någon som har en till salu? Jobbigt nu när man blivit van vid att ha en. Henry spelar sina spel och jag tittar på mina filmer genom den. Ja, vi får försöka hitta en billig på Blocket eller något?!

Nu ska jag strax iväg för att handla, sedan blir det det fredagsmys här med Talang och gottigotti.

I helgen blir det utrensning av vårt sovrum ,sortera bort kläder, skor och annat som bara vi slängt in i garderober,skåp och lådor.
Det blir antagligen träff med vänner också och på söndag är det dags för Alicias dansuppvisning. Det ska bli kul att se och denna gång ska kameran vara laddad och klar!!

Alicias fröken berömmer Alicia så mycket angående hennes sätt att ta direktiv. De håller på att öva inför en vårkonsert/pjäs som vi föräldrar ska komma och titta på. Alicia spelar Ida (Emil) och ska tydligen vara rolig och bra =) Kul!

Ni får ha en trevlig fredagkväll mina kära läsareNya badkläder, närakuten besök

Jag fick hem mina nya badkläder idag från Haléns.

                                        
Ett badlinne: 199kr

                                          
Bikinitrosa: 129 kr
                                                  
Jag hade ingen rabattkod eller något men när jag sökte på www.google.se på halens + rabatt så fick jag upp en massa koder som folk lagt ut på nätet =) Så jag fick 50 kr rabatt.
Så det rekommenderar jag folk att göra vid beställningar på nätet, googla på rabatt så får ni en massa koder och liknande.

Henrys öra fortsätter rinna så ikväll åkte vi in till Närakuten. Läkaren kollade snabbt och sade att röret satt kvar och det rann klar vätska från det. Inget stopp i örat och det såg ok ut. Hon ville skriva ut pencillin men Henrys öronläkare säger att det ska öronbarn inte ha. Så vi hämtar bara ut pencillinet om det börjar rinna tjock och geggig slem, ev. inte slutar rinna inom någon dag. Visst skulle pencillinet döda infektionen men han har inte direkt ont och rören ska ju ta bort infektionen så vi avvaktar lite grann.

Jag är så trött, satt uppe till efter 00.00 för att boka tillbakabiljetter från Malmö. Vi åker hem 4/8. Fick biljett för 245kr (varav 60kr för pappersbiljetter hemskickat) Deras datorsystem lade av så det gick inte att betala med kort så jag var tvungen att ta på faktura = 60 kr **arg**
Inga 95 kronors biljetter längre, billigaste var 175kr... De flesta var på över 300kr.
Vi har ändå fått resan till ett bra pris, 169+245=414kr =)

Nu ska jag läsa lite bloggar, imorgon är det fredag!! Så SKÖNT

Det blir FEST!!

Ja, igårkväll bokade jag så äntligen resan jag velat fram och tillbaka med. Jag åker SJÄLV med tåg ner på fredagen den 2/7 och åker hem på söndageftermiddag den 4/7.
Så jag kommer på min syster och hennes makes 40-årsfest den 3/7 =)

Det ska bli så kul och annorlunda. Tänk att vara barnledig i 2 dagar, när hände det sist?! Kunna sova två hela nätter utan att bli störd av barn som kallar/kryper ner i sängen. Festa utan att behöva kolla efter Henry hela tiden...
Jag kommer sakna de också såklart!

Usch det rinner och geggar från Henrys öra fortfarande. Ringde hans läkare idag men de har stängt resten av veckan p g a brand. Vårdcentralen går jag inte till för de är inte kunniga inom detta.
Så vi ska avvakta till måndag och så får han åka in för en koll då. Kanske har rören pluggast igen? Kanske måste de spolas? Han har bara ont när jag drar/trycker på örat annars är han helt ok.

F´s semester blev klar för någon vecka sedan. Han är ledig vecka 31-34, så vi får typ 2 veckor tillsammans i sommar. Barnen får vara lediga totalt 5 veckor i sommar. Men Alicia kommer gå i skolan från mitten av augusti men hon slipper fritids i alla fall.

Nu ska jag gå och kolla på Efterlyst. Jag ska vara uppe till midnatt för att boka vår tågbiljett hem från Malmö, hoppas få en riktigt billig men ska kolla så det blir ett 4 timmars tåg denna gång...

Ha det gott!! Kram

Cykel på G, Malmöresa??!!

Hejhej!

Jo, jag tror jag snart blir med cykel och jag längtar. Chefens tjej vill sälja sin stadscykel, en sådan som jag vill ha. Hon köpte den förra året från Biltema för 1199kr och den är knappt använd (typ 10ggr). Hon vill köpa en med fler växlar för denna cykel är utan växlar och ska användas till kortare cykelresor. Hon vill ha 800kr och då är det med cykelkorg, när för hjulen, cykellampor plus att han ska se över den ordentligt och tvätta den. Plus att han kör den till jobbet så det är bara för mig att cykla hem =)
Försökte pruta till 600kr men får se vad tjejen säger.

                                                    

Sedan har jag och F pratat idag om min ev. Malmöresa som jag vill göra första helgen i juli. Det är då min syster och hennes make har deras 40-årsfest. Jag kommer troligen boka nu ikväll.
Nigeriaresan har vi också diskuterat och det blir så att vi bokar i juli och betalar in de pengar vi har och tar resten på avbetalning. Sedan satsar vi på de 6 månaderna innan resan för att spara ihop fickpengarna, minst 30000kr.

Usch det rinner ur Henrys öra igenom och det är kletigt och jobbigt. Ska ringa hans öronläkare imorgon och höra om vi kanske får åka in en sväng så han får titta på det. Vill inte gå från jobbet så hoppas F ska kunna gå med honom på torsdageftermiddag. Vi får se, det ska ju egentligen sluta rinna av sig själv. Han har i alla fall inte ont.

Jaja, nu ska jag surfa vidare, ha det gott

Jobb, besök, utvecklingssamtal

Ja, måndagen i korta drag bestod av jobb fram till 15.00. Sedan hem om och äta och duscha för att sedan gå på utvecklingssamtal angående Henry.

Fick höra att han är väldigt fantasifull, smart och omtyckt av de andra barnen. Men att han har problem med ordet NEJ och att bli tillsagd. Han har även rymt från gruppen när de är ute på promenad. Han var inte våldsam och barnen var inte rädda för honom så det var ju bra.

                                                      

Hon undrade hur vi hanterar hans "trots" och humör. Jag berättade att vi håller fast vid vårt nej och om han blir våldsam och för skrikig slänger vi in honom på rummet. Hans humörsvängningar är otroligt snabba, han kan gå från att vara glad till ilsken till att vara jätteledsen på 5-10 minuter.

Jag tror att han trotsar och testar oss och det är bara att kämpa sig igenom det. Han blir ingen person någon kan sätta sig på i alla fall och det har väl sina fördelar.

Sedan kom Riina och Justice på besök och det var trevligt. Riina är jätteduktig, tränar och har gått ner 6 kg på 7 veckor =) Jag önskar jag var lika duktig, som jag brukar vara.
Vet inte vad som hänt med min motivation och självdisciplin. Kanek jag på något sätt börjar acceptera att jag är ok som jag är??
Träna ska jag i alla fall börja göra och försöka att bara äta onyttigt ibland.

Nu ska jag vidare i bloggarnas värld.

Tudilu

Åh, så mycket jag vill ha och så mycket som måste köpas

Ja, idag har mina tankar gått till allt jag verkligen vill ha/behöver till mig själv och hemmet. Just nu går ju alla extrapengar till sparandet till Nigeriaresan.

Jag vill först och främst ha en cykel, åka till Skåne i juli på min systers 40-årsfest, köpa nya badkläder, ny vår/sommarjacka. Får se vad jag gör.

                                                              

Sedan är det så himla mycket som händer i familjen i sommar. Det är dop, student, konfirmation, flera födelsedagar. Känner hur pengarna kommer rulla men vi vill ju spara.
Det får bli lite billigare presenter helt enkelt för att det ska gå med sparandet.

Min plan är att vi bokar Nigeriaresan redan nu i juli och så betalar vi in det vi har då till biljetterna. Resten betalar vi av efterhand genom en slags avbetalning. För vi måste ha fickpengar redo när vi vi åker. Vi ska självklart betala av så mycket som möjligt och förhoppningsvis klara det innan vi reser annars får det bli 1-? månader efter resan.

Varför känns det jobbigare nu när vi har pengar än förra året då vi inte hade?? Det är väl kapitalisten och den giriga i mig som har ångest?!

                                                        

Idag har vi städat hela lägenheten, sedan blev det dans för Alicia som har uppvisning nästa söndag. Ikväll ska jag tvätta och berget av tvätt är enormt. Kommer inte hinna torka allt i tvättstugan så det blir till att hänga upp i hela lägenheten.

Ny vecka imorgon och nya krafter. Men med detta väder och sol så ska det väl gå bra?

Imorgon kör jag igång på allvar igen, träning och matscheman. Fläsket ska bort och sommarkläderna ska passa mig innan högsommaren är här!! Fler som är på G?

Ha det bra mina läsare!!

Lördagsbestyren avlöser varandra


Igårkväll var vi ju vid majbrasan och det var mysigt och fint. Ända tills Henry började trotsa och inte lyda, springa iväg m.m. Så efter 1,5 timme åkte vi hem och tittade på tv.

                                                               

Idag har jag hållit igång hela långa dagen.
Jag började med att mäta och väga barnen, vilket jag gör då och då. Alicia är nu drygt 124 cm lång och väger ca 29 kg. Henry är drygt 109 cm och väger ca 18 kg. De är helt olika byggda, Alicia är rund och bastant (african body) och Henry är smal och spänstig (fråga mig inte varifrån han har fått det haha)

Jag rensade ur Henrys byrå och garderob på gamla och för små kläder och lade ner alla nya kläder jag köpt. Nytt och fräscht, trevligt för honom =)
Sedan har jag beställt lite nya kläder åt Alicia från www.hm.se men beställer bara mjukisbyxor och liknande därifrån. Sedan ska jag och hon ta en dag i SKHLM och prova lite nya byxor åt henne. Har gjort misstaget att beställa men allför ofta passar de inte... Älskar att pyssla med barnens kläder. Nu har jag en stor säck kläder i strl 104 för någon intresserad. Plus en påse med skor som blivit för små.

                                                     

Sedan åkte jag och Alicia till Ica Maxi för att handla. De skulle ha aktiviteter för barn där men vi såg inga. Den enda aktiviteten jag fick göra var att efter Alicia försvunnit från leksaksdelen (trots att jag sade att hon inte fick gå därifrån) säga till personalen att ropa ut ur högtalaren. Det gjorde de och de sade "Alicia 6 år, gå mot McDonalds där mamma Kerstin väntar".
Efter en stund kom hon och hon sade "Jag hörde de ropa efter mig i högtalaren så därför gick jag hitåt"
Jag sade: "Varför stannade du inte vid leksakerna?"
Hon sade: "Det tog för lång tid ju"
Jag var borta runt 5 minuter.

Väl hemma igen med alltför många onyttigheter som måste ätas upp innan måndag...Så satte jag igång med att tvätta/putsa alla fönster samt tog ner alla gardiner som jag ska tvätta imorgon. Även balkongen fick sig en omgång så nu är den redo för grillning och trevlig och varma sommarkvällar med goda vänner =)

                                                         

Nu har vi precis ätit middag, F stod för matlagningen idag och gott var det. Innan idag var han ute med barnen och cyklade. Alicias stödhjul är av och hon ska nu träna för att lära sig cykla. Hon hade cyklat lite själv men hon behöver mer träning. Sedan ska vi försöka få även Henry att lära sig i sommar. Så fort de är tillräckligt duktiga ska de nuvarande cyklarna säljas och nya införskaffas.

                                                      


Pratade med min syster Ingela idag www.ingells.blogg.se och jag tror att jag åker ner till deras fest ändå. Jag får ju skattepengar nu i maj/juni så de kan jag ju boka med. Så jag pratade med F och han tyckte det var en bra idé. Så troligen kommer jag ner själv över den helgen, så skönt!! Barnledig en hel helg, helt otroligt!!

Nu ska vi spela lite spel, Emma är här och det blir troligen Trivial Pursuite på Xboxen. Kul!!

Ha en trevlig lördagkväll gott folk!!

RSS 2.0