Oh yeah oh yeah


Under 70kg!! 
Jag har nu gått ner 17,7kg sedan 2/5.

Jag är så lycklig!! Ett av de viktigare delmålen för mig var att passera 70kg. 

Nu kör jag vidare!!

Fredagkväll

SkolVeckan sprang förbi och den har bestått av föreläsningar och två seminarier.
På måndag och tre veckor framåt ska vi skriva vår projektplan för C-uppsatsen! Nu är det allvar, ska bli kul men vi kommer mog slita vårt hår vissa dagar...



I onsdags tränade jag kanske lite för hårt då hela pedalen knäcktes på min älskade träningscykel... Den är över 10år så den sjöng på sista versen. Så nu får jag klara mig med mina Biggest Looser coacher, mitt löpband och mina jogging/powerwalks rundor.

Imorgon stormas bostaden av ett gäng 6:or som ska fira Alicia. Kalasdags och vi bjuder på hamburgare och friterade pommes. Självklart har vi bakat kanelbullar, chokladbollar och även snickerskakor. Alicia ska göra en tårta själv, mycket chokladig mums. 

Önskar er alla en trevlig helg!!


Söndagkväll

Sämsta bloggaren... Jag vet men bloggen glömdes bort såhär första veckan i verkligheten.

Skolveckan var lite dryg, hjärnan lite avtrubbad inför att plugga och så. Nu andra veckan ska vi ha föreläsningar och seminarier i vetenskapsteori och sådant roligt...

Helgen då... Jag och Samuel åkte iväg ensamma för lite egentid. Vi åt på McDonalds, lekte på lekland och shoppade presenter åt Alicia.







På kvällen rensade jag min ena garderob vilket tog nästan 3 timmar... En påse bortskänkes och tre påsar ska slängas. Jag hittade amningsbh:ar och amningsinlägg så då kan ni förstå att det var ett tag sedan jag gick igenom garderoben hahaha. Provade gamla jeans och vissa fick jag på mig, lite tight så några kilo till sitter de nog bra. 



Idag söndag är en alldeles särdeles speciell dag då min lilla numera stora skumparumpa fyller 12år!! Det blev skönsång på sängen och presentöppning.

Resten av dagen har det städats, tränats, rensat ur vårt förråd då vår husvärd ska in och installera brandspjäll där imorgon, inbjudningskort har fixats åt Alicias kompisar inför kalaset på lördag. Sedan åt vi middag på McDonalds för att fira Alicia.

Jag är helt slut nu och så är det måndsg imorgon...



Helgen

 
I fredags var vi bara hemma typ, tränade, städade, rensade ur en garderob och veckohandlade. Det var skönt att vara hemma trots att det var full hålligång ändå.
 
I lördags bakade vi kanelbullar till Alicias kalas och sedan packade vi väskorna och drog på kryssning tillsammans med Anna, Wallace och Denise.
 
A-hytt med fönster plus gratis drinkband till barnen, lite lyx hahaha. De kunde hämta hur mycket dricka de ville/kunde under hela resan. Tack Ica =)
Viking Line Cinderella
Med den här unge herren var där inte en lång lugn stund... Det gick vilt till vart han än härjade.

Pappa F hade kul verkade det som =D

Härligt väder så jag och Anna njöt på soldäck en stund.

Frukostbuffén slank ner med god aptit!
Henry kom 2:a i Taxfreetävlingen. Man skulle gissa antal karameller i en burk. Jag gissade bra hehehe, för det var jag som tävlade åt barnen =)
Han fick en påse med Daim, inte de vanliga utan en ny sort som är godare!
 
Sedan gick han och vann teckningstävlingen också! Där var det en påse med vinster med penna, pussel, ficklampa och en massa annat smått och gott.
 
Trötta och glada kom vi hem söndageftermiddag. De sista timmarna på ledigheten tränade jag, lade Samuel och gick igenom skolschemat m.m.
 
 
 
Idag var det så dags för skolan igen, termin 5 och kurs V51, Vetenskaplig metod och examensarbete. Den sträcker sig över hela terminen men vecka 47-51 har vi V52 vilket är praktiken denna terminen. Vi kommer ha en del seminarier och C-uppsatsen ska skrivas, opponeras och presenteras.
Vi är inne på ett uppsatsämne men vi får se hur det blir, måste kolla om det finns tillräckligt med underlägg för att göra en litteraturstudie på det. Tänk att om knappt tio månader så jobbar jag som sjuksköterska, wihooo
 
Denna veckan har vi några föreläsningar i hur man skriver en uppsats och lite repetition på statistik och sådant.
 
Here we go!!

Huddingehallen

Igår åkte vi till Huddingehallen, ett inomhusbad. Anna och Denise hängde med.




Samuel var rädd i början men sedan var det full rulle. Henry slog volter, stod på händer och dök. Han som varit så rädd förut! Nu gäller det att han övar upp simtekniken bara, får väl gå med honom oftare till simhallen.

Idag blir vi hemma, träna, städa, handla och rensa ut en garderob. 

Trevlig helg på er! Tre dagar kvar på ledigheten och det känns helt ok!!

Shoppingonsdag







Jag och barnen åkte och shoppade skor. Gympaskor, väska, skor till skolan och stövlar. Dyrt att ha tre barn... 
Sedan åt barnen lunch i solen ☀️☀️

Idag ska vi dra till ett inomhusbad och det ska bli kul!

Beachen





Igår drog vi till stranden med Anna och Denise. Inget toppenstrandväder men vi hade nästan hela stranden för oss själva 😊. 
Efter ett tag började det regna så då drog vi hemåt.

Idag ska jag och barnen åka och shoppa lite i ett centrum. De behöver gympaskor och sådant inför skolstarten. Pengarna de rullar...
Längtar tills jag börjar jobba och får lön igen!!



Skansen

Igår drog jag, Alicia o Samuel till Skansen. (Henry ville inte...)

Vi åkte kollektivt, t-bana och buss dit sedan båt och t-bana hem. Bara det ett äventyr i sig för Samuel.











Sälarna var bäst, de är så roliga. Björnarna såg man inte mycket av tyvärr, en som spexade lite.
Det var väldigt varmt så huvudvärken kom smygande...

Väl hemma kollade vi på två bra filmer

Insidious chapter 3 och
The wedding Ringer (med Kevin Hart)

Idag ska vi åka till stranden med Anna o Denise.

Söndagsmys

Idag fick vi besök av min kära klasskompis Agata och hennes familj.  




Våra yngsta är lika gamla och så gulliga ihop

Deras dotter och Henry klickade direkt!





Presenter fick vi också. Duschcreme och peelingkräm från Polen, fri från alla slags gifter. En bag in box med äppelmust och en enorm melon.

Nu har vi en vecka kvar på ledigheten buhu. Aktiviteter inplanerade o vi börjar med Skansen imorgon.


Lördagen








Efter träning, städ och lite annat så kom Anna o Denise över på lördagshäng. Vi drog till MacDonalds o sedsn fortsatte vi frossa i snacks och godis hemma.

Imorgon kommer min fina klasskompis Agata med familj till oss och hälsar på 😄

Yeah baby

Vågen visade 71,9kg idag vilket betyder att jag uppnått en betydelsefull viktnedgång.

15,2kg har jag gått ner!! Alltså jag är så glad, trots ledighet och en Skåneresa på två veckor ner till familjen som älskar mat så har jag fortsatt neråt. Nu krigar jag vidare mot nästa delmål!!



Gröna Lund

Igår blev det den årliga traditionen Gröna Lund










Jätteroligt och mysigt! 

Idag, lördag blir det städ, fix och trix och äta en massa gott

Torsdagen

Vi åkte till Hågelbyparken igår, jag och Samuel eftersom storasyskonen sov som stockar.





Det är en 4h gård så de har djur att titta på men också underbara naturområden.
De har också en rolig lekplats där vi lekte en stund. Sedan tog vi bussen hem. Senare kom Anna o Denise o hälsade på.

Vi har köpt en till bil, en Volkswagen Passat, jättefin och nästan lite lyxig. Tanken är att vi nu ska sälja min älskade Chrysler buhu, min fina, underbara, bekväma o stora bil. Men den är dyr i drift tyvärr... Får ta foto på nya bilen o lägga upp senare

Idag ska vi till Grönan och ha kul! Åka en massa karuseller!!

Vill tipsa er filmälskare om Popcorn Time, vilket är ett program du laddar ner på datorn. Det är en amerikansk streaming sida för film och serier, nya filmer och serier. 
Det funkar jättebra och jag har redan sett två nya filmer igår och min favoritserie finns också där. Det är lätt att söka och det streamar på bra. 

Trevlig helg på er!!



Badhus

Igår, onsdag drog vi till badhuset i Storvreten med Anna och Denise. Först var Samuel jätterädd men efter en stund var det full rulle 😊

Henry släppte totalt och dök, lekte och simmade ett par simtag. Äntligen verkar rädslan ha släppt "stolt". Nu ska han bara öva, öva, öva 






Känner mig så bra 


Tre månader har gått sedan jag började träna och räkna kalorier. Kläderna hänger löst medans mina kläder i mindre storlek börjar sitta bra och jag börjar gilla min spegelbild igen. Nu krigar jag vidare mot en normalvikt och att bli mer fit/muskler.



Tisdagen

Planen var att åka till ett inomhusbad men väl framme så har de sommarstängt och öppnar nästa vecka...

Så det var bara att vända hem. Sedan ville de stora barnen inte göra något av mina andta förslag så då gick jag ut med lilleman









Mycket lättare att underhålla en treåring och vi har ju lyxen med skog och Mälaren runt husknuten. Vi tittade på roliga träd, fjärilar och insekter och kastade sten i vattnet. Fint väder och vi fick gjort något.

Idag, onsdag skulle vi till Grönan men så regnar det hela dagen såklart. Så vi drar troligen till ett annat inomhusbad med Anna och Denise.
Vi skjuter upp Grönan till en annan dag nu i veckan.



Tillbaka i 08-land



Igår när vi kom hem var jag sååå trött. Sov middag någon timme och somnade tidigt på kvällen. Men gjorde mitt träningspass trots min trötthet.

Idag, måndag har vi varit hemma. Tränat, ryttat upp, tvättat massvis, fixat med lite ärenden. Skolan närmar sig så ska leta lite kurslitteratur ikväll. 

F hade köpt en födelsedagspresent till mig (på sin egen födelsedag...) 

En ny bärbar dator yeah. Nu är jag redo för de två sista terminerna. 

Imorgon ska vi ut på äventyr för nu är batterierna lite laddade och barnen måste ju få ha lite kul! F är ledig denna vecka och det behövdes både för honom och för oss.

Fortsätter min nya bana med träning och en ordentlig kostplan. På lördag är det vägningsdags, tre veckor sedan sist. Får se om det fortsatt neråt trots ledighet och Skåneresan. 



Sista dagen i Skåne









På morgonen tog jag min sista powerwalk i Skåne för den här resan.

Senare på dagen träffades vi, mamma och ett par syskon för att grilla och umgås. Det var jättemysigt och roligt!

Nu sitter vi på tåget hem efter typ 4 timmars sömn...

Tack för den här gången!! ❤️

Fredagen i Skåne


Började med en powerwalk i Skurup.




Sedan for vi tillbaka till Malmö för att spendera dagen med mamma/mormor. 

Nu är vi redan inne på sista dagen i Skåne. Hur kan det gå så snabbt?
Vi har haft jätteroligt och upplevt så mycket. Museer, Träffat Neo, trippelkalas, dop och träffat familjen. Det är alltid lite vemodigt att åka tillbaka. Jag älskar 08-land men det är jobbigt att bo så långt ifrån familjen...

Men vem vet om ni en dag får ett flyttkort av oss med en Skåneadress 😄. 

Tack Ingells för sällskap, utflykter och god mat! 
Tack mamma för att du är du! 
Tack Stamp-E och Paula för skratt och lördagshäng!
Lillebror Max är saknad, inte setts på ett år...
Tack allihopa!! ❤️❤️❤️

Sista dagen kommer spenderas med mamma och några syskon. Men först en sista powerwalk i Malmö. 💪💪




RSS 2.0