Hallå ja

Har varit på utbildning idag, en vidareutbildning för erfarna coacher. Det var riktigt roligt, skrattade mycket. Vi fick spela teater, göra grupparbete, rita den perfekta ledaren och sådant. Roligt att få ett break från jobbet, kunna äta lunch i lugn och ro, prata med andra coacher med andra erfarenheter.
Utbildningen är även onsdag och torsdag.

Tyvärr går kontoret på knäna, 3 stycken borta inkl. mig och inget folk att ringa in. Inte mycket post men ett väldigt jobbigt utskick och många vikarier och få ordinarie gjorde att de slutade mycket sent idag. De fick inte ens ut all post. Jag tänker på dem men samtidigt så har Citymail anordnat och lagt ner en massa pengar på en 3-dagars utbildning för oss coacher. Kämpa på gänget, ni klarar det!

Nu sover hela familjen... Tråkigt för F somnar alltid när han nattar Henry. Skönt med tystnad men vi får inte mycket tid att prata i lugn och ro.

Yes, F har begärt semester (äntligen) för 22/12 och 23/12 och det innebär att han följer med till Skåne över julen, jippie!! Har jag inte världens underbaraste man, en man som alltid ställer upp för oss, som gör saker för att glädja oss!!?? Hoppas nu bara semestern blir beviljad...

Usch Henrys trots bläää Vi lämnade honom skrikande till fröknarna imorse och att få upp honom ur sängen och på med sina kläder var ett riktigt krig. F sade att det är så varje dag... Fröknarna har sagt att det första de hör när de börjar på mornarna är Henrys skrik... Jag får ont i magen, blir arg, uppgiven m.m. när han inte lyssnar, när man får bråka om varje sak. Det tog en timme innan han fick pyjamas på ikväll och då var det med "våld" till slut.
Man får verkligen inte de barn man förtjänar! Då skulle mina varit snälla som lamm...

Må gott allihopa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0