söndagen svischat förbi

Idag har vi haft en rolig dag. Först sov vi länge och vilade någon timme. Jag redigerade alla bilderna, så nu är de klara och indelade i olika mappar. Kameran rensad och laddad och redo inför Malmöresan. Nu ska vi bränna ner alal bilder på cd.

Vid 14 kom Anna och barnen över och vi gick till lekplatsen och en runda i skogen. Shit, vad det var kallt. Sedan gick vi hem till dem och dansade på dansmatta och spelade guitarhero. Roligt men barnen är ju jobbiga så vi kan inte koncentrera oss på spelandet. Får gå över någon kväll utan barnen och rocka loss :-)

Ikväll har jag pratat en hel del i telefon med olika personer och tiden bara drar iväg, fattar det inte. Nu är klockan nästan 00.00 men vi är lediga imorgon så det är lugnt :-)
Nu är vi uppbokade julafton, juldagen och annandagjul när vi är i Skåne. Ska bli kul att träffa familjen igen!

Imorgonkväll ska vi och två av mina vänner med barn fira en liten jul hos vår vän R. Vi ska äta lite gott, byta julklappar och mysa lite. Vi ska alla fira jul i olika städer (länder).

Börjar tänka på nyår. Min syster Paula och hennes son K kommer fira häruppe med oss. Så det får bli en liten fest typ hemma hos oss. Men jag vet inte om fler joinar oss, alla är välkomna :-)

Vad gör ni på nyår?

Ha en skön julvecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0