Alicia kräktes imorse

Blää för magsjuka....

Satt och åt frukost i godan ro då jag hör ett hulkande från sovrummet. Alicia kräker ner sig själv och vår säng... Jag ringer jobbet men det var redan två personer borta så jag fick jobba idag.
Felix var hemma.
Sedan har hon inte kräkts mer och ätit bra och hon säger själv att hon är ok. Får se hur det blir inatt, kräker hon inte mer så får hon gå imorgon. Det kanske inte var magsjuka??

Inatt skrek Henry "Pappa, det är lejon i mitt rum" och han var så rädd. han drömde nog om Alfonsboken Godnatt, Alfons Åberg.
Sedan gallskrek han på morgonen och var helt vettskrämd, Han sade bara rutschkana så jag antar att det var någon läskig dröm om en farlig rutschkana.
Vilka drömmar!

Usch, vilket väder idag! Snöstorm, kallt, blåsigt och snöigt... Inget favoritväder hos oss brevbärare! Men det gick och posten blev utdelad (i alla fall nästan, ett område blev överställt till imorgon p g a vikariebrist)

Nu ska jag gå och laga en god thailänsk middag, Jag rekommenderar Santa Marias Green curry, jättegod!


Kommentarer
Postat av: Ingells

Hoppas ni klarar er från fortsatt sjuka!

2008-11-25 @ 10:21:08
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Tack, hon kräktes inte mer efter den gången så jag antar att det inte var en riktig magsjuka. Hon åt också precis som vanligt hela dagen.

Hon var på dagis idag

2008-11-25 @ 18:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0