Söndagen svischar förbi

Jag och Alicia kom precis hem från Skärholmen, SKHLM. För er som inte vet så är det ett megastort köpcentrum med alla affärer som finns i Sverige typ.
Shit vad mycket folk och så mycket folk handlar...

Alicia tjatade till sig en Hello Kitty t-shirt och en Hello Kitty t-shirt så nu är hon nöjd. Henry köpte jag en bil och ett paraply åt. De bråkar alltid om Alicias paraply så det var dags.
Jag köpte en del smink till mig också, behövdes kan jag säga. Har nog inte köpt något smink på minst 1 år (!). Nästa fredag åker jag på kryssning med jobbet så då måste man ju se fin ut...

Nu ska jag kolla på en av alla filmer som jag fixade igår och bara njuta av lata timmar innan det är dags för ännu en jobbarvecka. Men Henry är sjuk igen... så vi får se om jag kan jobba imorgon. Jag var hemma för 6 arbetsdagar sedan i 2 dagar med honom och för samma sak.

Han har lätt förkylningsastma varje gång han blir förkyld och med et följer en väldigt besvärlig slemhosta och ett evigt gnällande = ingen sömn åt familjen Johnson inatt...

Är så trött på att vabba!! Och imorgon hade jag och min arbetskompis Tessan tänkt att vara inne och göra om lite områden, typiskt!!!

Vi får se hur det blir imorgon men det ser inte bra ut, sorry Tessan.


Kommentarer
Postat av: Ingela

Går det inte att stärka hans immunförsvar på nåt sätt? Prata med doktorn, vitaminer osv?

2008-10-26 @ 16:13:17
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Tessan

Du föll för grupptrycket tillslut ;)

Det ska bli kul och läsa din blogg! Kryssningen kommer nog bli spännande. Tydligen ska BartenderHåkan(eller vad han nu heter) jobba! Tur det! Jag lyckades nämnligen göra den bartendern som jobba igår liite irriterad på mig, det slutade med att han kasta is på mig!! Ha ha

Ses imorrn!!

2008-10-26 @ 18:42:17
Postat av: Kerstin

Jag ger vitaminer till barnen varje dag pllus frukt.



Men han är ju ett småbarn fortfarande och går på en småbarnsavdelning. Han sover dåligt och äter mycket dåligt så han blir lätt sjuk tyvärr.



Det lär ju bli bättre med åren har jag hört

2008-10-27 @ 09:14:39
Postat av: Kerstin

hahahaha Tessan :)

2008-10-29 @ 18:30:46
Postat av: Anonym

fubick

2008-10-30 @ 10:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0