Torsdag

Slutade vid 13.00 idag, nice då vi ändå får betalt för 8 arbetstimmar!

Alicia var på mitt jobb idag och sprang runt. Hon skulle på läkarbesök så jag tog med henne dit och lämnade sedan henne på dagis. Nu är jag hemma och tar det lugnt, hämtar barnen efter mellis. Vi betalar ändå maxtaxa så då får de väl ändå vara på dagis en stund till fastän jag slutar tidigt.

Det är så himla skönt att barnen slipper vara långa dagar på dagis. Oftast är det 08.00-14.30 typ, ibland senare men inte ofta senare än 15.30-16.00. Íngen stress, vi hinner leka på gården, laga mat i lugnt och ro, hatar stress!

Jo, Alicia var på läkarbesök för den unga damen kan inte hålla sig på nätterna... Kissar 1-3 ggr i sängen per natt. Läkaren sade att det är ett mycket vanligt problem och hon fick lämna urinprov.
Hon blir även remitterad till en barnläkare och ev. blir det en matta i sängen som ringer när hon kissar. Vi börjar med det så får vi se om det hjälper. Medicinering m.m. vill de gärna vänta med.

Henry börjar också sakta bli blöjfri, han har varit utan blöja någon dag då och då. Men om vi inte tar honom till toaletten regelbundet så kissar/bajsar han på golvet. Förhoppningsvis så fattar han snart, hoppas på det innan han fyller 3år. Alicia var blöjfri vid denna tiden, på dagen i alla fall.

Nej, nu får jag väl springa iväg till dagis och hämta huliganerna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0