Jodå, visst är jag hemma och vabbar...

Vi tyckte Henry behövde vara hemma idag p g a sin hemska hosta och sitt allmäntillstånd. Han är väl inte 100% än men jag tror jag kommer jobba ändå imorgon. Han klarar det nog tror jag.

Vill ju jobba, jag vet låter sjukt, men jag gillar verkligen att komma hemifrån och arbeta. Hoppas denna sjuktrenden är tillfällig, tror det beror på att vädret slår om mot varmare tider, lätt att bli sjuk då.

Jaja, annars har jag precis deklarerat för mig och ikväll ska vi deklarera för Felix. Han deklarerar som företagare trots att företaget är nerlagt men vi kommer skriva 0kr på alla uppgifter om företaget eftersom det blev nerlagt 2007. Har de några frågor får de ju ringa. Han ska få 5700 kr tillbaka som vi tyvärr kommer få vänta på ända tills december eftersom han får deklarera som företagare.
Har hört att det kan ta några år innan man blir vanlig "arbetardeklarant" igen...

Imorgon är det start för Alicias utomhusträning, 17.30-18.30 borta i Salem vilket betyder att vi måste ta bussen dit.
Felix slutar ju 17.30. Så det blir stressigt värre att hinna dit med trötta och hungriga barn... Så är det när småbarnen är minst prioriterade vad gäller träningsstider.

Ja, ha en fortsatt skön tisdagKommentarer
Postat av: Ingela

Usch ja, deklarationstid igen, detta pappersSverige tar aldrig slut =( men det är gott att få tillbaka men DET ÄR JU MINA PENGAR! Har inte behövt betala tillbaka nu på ett par år och det är ju skönt, för det var inte kul att vara föräldraledig och upptäcka att Försäkringskassan tog för lite skatt så att man fick efterskatt. Buh!Hoppas tillfrisknandet håller i sig nu resten av året för lilleman!

2009-04-15 @ 19:42:44
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Visst är det våra pengar!! Jag har nog bara behövt betala ett år tror jag annars brukar jag få :)

2009-04-16 @ 23:33:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0