Känns så himla tråkigt...

Lillebrorsan har nu åkt hem till Skåneland igen och det känns så himla tråkigt och ledsamt.
Vi har haft det jätteroligt ihop och barnen har varit helt överlyckliga över att ha Max här. Han tar sig verkligen tid för barnen och leker och busar med dem.

Henry har hållit oss (mest Felix) uppe hala natten. Han är sjuk igen... Och detta betyder ingen sömn, han sover alltid väldigt otroligt första sjuknatten. Gnäller och kommer inte till ro. Felix ringde sjukvårdsupplysningen mitt i natten som vanligt... De måste ha ett långt register av Felix samtal till dem :-)
Så imorgon är jag hemma så hoppas jag att jag kan jobba på onsdag. Jag var ju hemma för två veckor sedan...

Vägde mig imorse 66,6 kg bläää vilket betyder att jag gått upp 4hg i veckan. Men så som jag frossat under Påsken är det väl bara mitt eget fel och ingen träning alls!!!
Men totalt har jag alltså gått ner 1,6 kg på två veckor och det är väl ändå en hyfsad start. Ikväll ska jag träna och sedan kör jag igång på riktigt igen imorgon. Sommaren är ju inte här på ett tag så jag har några veckor på mig att nå målvikten. Kämpa på därute!

Igår var vi Heron City och spelade spel pch åt god mat. Sedan köpte vi en tv bara sådär haha. En 32 LCD platttv som vi ska ha i vårt sovrum. Ska köpa ett väggstativ också så att vi kan titta på tv från sängen :-)
Felix och hans sport driver mig till vansinne ju. Jag får alltid gå in till Alicias rum om kvällarna för att titta på mina serier. Hon sover ju så det är ju inte bra. Får se när vi får upp tv:n bara,

Ha en fortsatt skön annandag Påsk!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0