Mår inte så bra som jag vill =(

Vet inte vad som är fel men jag känner mig fysiskt inte alls bra.
Urinvägsinfektionen är bättre men ligger och spökar precis som den bara vilar tills pencillinen är slut för att bryta ut på nytt.

Har även ett sår som började som ett vanligt jack i mungipan för ca en månad sedan. Det vägrar ge med sig och nu är det som en massa småjack typ svårt att beskriva. Jag har provat Inityol, zinkpasta, svampkräm, en hel del olika krämer och nu provar jag med Anti... Om det inte blir bättre får det bli ett besök hos doktorn?
Vad kan det vara och varför läker det inte?

Är otroligt trött hela tiden typ, känner mig tom i bollen typ och helt enkelt inte på topp fysiskt. Kan det vara vitaminbrist? Lågt blodvärde? Jag vet inte men det känns som min kropp behöver en ordentlig genomgång och prover. En service precis som vi gör med bilarna.

3 dagar kvar till semestern och denna gång ska jag vila ordentligt, slappa och bara göra enstaka utflykter. Måste verkligen komma tillbaka igen som en bättre mående människa!

Idag slutade jag tidigt, så jag hämtade Alicia direkt och väntade lite med Henry. De på fritids/skolan tycker Alicia ändå ska lämnas dessa veckor vi har semester så att hon inte kommer utanför gruppen m.m. Så vi lär väl lämna henne 8-12 eller något.

Nu ska jag vila lite, och äta något

Ha det gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0