Hej på er i natten

Har precis sett klart Idol och Erik vann som väntat. Han är bra men frågan är om han kommer att bli känd och lyckas sälja skivor?? Han skulle nog bättre passa som sångare i något rockband än som soloartist.

Måste berätta att Alicia simmade 100 meter bröstsim på avslutningen =)
Hon var så duktig. Till våren ska hon gå fortsättningskursen, där de lär sig mer ryggsim, klädsim m.m.

Hon mådde jättebra senare på onsdagen så hon fick gå i skolan igen på torsdagen. Var så trött efter jobbet på torsdagen, slutade vid 17.30, skyndade hem för att tvätta en hela massa kläder och annat... Var ganska slut i skallen.
Henry var på 4-årskontroll igår och han var så duktig. Klarade alla test med bravur, han var 106,5 cm lång och vägde 16,9 kg... Alltså under medelkurvan på vikt och över medelkurvan på längd. Han är spinkig men det tyckte hon var helt ok.

Jag fick svininfluensavaccinationen av BVC tanten så det var sjyst. Annars hade jag fått stå i kö imorgon i någon timme. Imorgon släpper de vaccinet för allmänheten 9-15 och det kommer ju vara ganska mycket folk...
Så nu är det gjort och jag mår bra änsålänge, bara armmuskeln som blev hård och öm men det känns bättre nu.
Barnen får väl sin andra dos nästa vecka kanske annars så ger första dosen ett bra skydd så det är ingen brådska med dos två.

Idag har jag varit föräldraledig, oj kom nu på att jag måste in och anmäla det på FK. Shit nu var det gjort, 9 minuter innan midnatt puh vilken tur jag kom på det annars hade jag varit utan pengar för denna dagen...
Först var det Luciafirande på Henrys dagis 7.30 och sedan på Alicias skola 09.00. Sedan gick vi till Öppna förskolan där vi inte varit sedan drygt 2 år. Mysigt och vi träffade Anna och barnen där.
Sedan åt jag och barnen på grillen, korv/kebab med pommes mumsigt.
Väl hemma så gjorde jag världens längsta inköpslista... Julklappar, presenter, mat och saker inför kalaset skulle handlas.

Jag var ute i över 3 timmar och handlade =) Jag gillar att handla och tar min tid haha.
Nu är i princip alla klappar inhandlade, har 5 personer kvar att handla åt, plus några småsaker till barnen som de kan få av tomten i Malmö. De stora klapparna ska de öppna här på morgonen, vi kan inte släpa med oss klappar ner och upp eftersom vi åker tåg ju.

Kom hem i precis lagom tid för Idol. Nu sover allihopa här hemma och jag ska också sova alldeles strax.

Imorgon är det den stora dagen, då vår lille gosse Henry fyller hela 4 år =) Det blir sång, kalas och godsaker hela dagen lång.

Godnatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0