Vintern är verkligen här

Det är minusgrader, frost, is och skitkallt brrr

Är hemma och vabbar idag igen... Var ju hemma en dag för mindre än två veckor sedan. Men det är inte konstigt att Henry blir sjuk ofta för han äter knappt något om dagarna.
Vi får ofta "mata" honom och påminna honom om att äta för att han ska få i sig några tuggor. Han får ju inte i sig alla nödvändiga ämnen vi behöver för vårt immunförsvar.
Jag ger frukt och vitaminer till barnen dagligen för att förstärka immunet i alla fall.

Har bokat kryssning till Mariehamn idag, VikingLine. Tänkte vänta till våren men när jag såg att man kunde få en B-hytt gratis nu på jullovet så bokade jag. Felix vet ingenting ännu men han tycker nog det är ok?!
Det blir lördagen 9/1-2010 som vi åker och de har aktiviteter för barnen hela resan så det blir lika roligt som vanligt =)

Har börjat fundera på Nigeriaresan nästa år, planerar och funderar. Om allt går bra så åker vi i slutet av december/början av januari och är borta i 4 veckor.
Hela resan kommer kosta runt 80000kr. Biljetter, pass, visum vaccinationer och fickpengar. Hoppas att vi kommer att kunna spara ihop till det, inte lätt men vi får offra andra saker helt enkelt...

Detta är något vi drömmer om och längtar efter, det är nu 7 år sedan vi var där sist och det känns. Felix saknar sina syskon och det är flera syskonbarn han inte ens träffat och de har ju inte träffat våra barn. Det kommer bli fantastiskt hoppas jag! Men det är ju ett riskland vad gäller kriminalitet, korrupta poliser och sjukdomar. Oroliga kommer vi säkert vara emellanåt men vi får hålla en låg profil bara och hoppas att vi inte blir kidnappade...

Nu ska det städas upp härhemma. Alicia är i skolan nu, men ska till kyrkans miniorer efteråt och senare ikväll är det simskola.

ha en fortsatt skön onsdag

Kommentarer
Postat av: Tessan

Han fick iaf i sig hela adventskalendern :)

2009-12-02 @ 17:14:44
Postat av: Ingela

Usch, det låter inte alls bra i Nigeria. Jag vet inte om jag kommer våga er låta iväg... Men jag har väl inget att säga till om. Vet att ni längtar men inte kul att läget är så oroligt!

2009-12-02 @ 23:07:21
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Tessan: Ja, haha det fick han ju =) Mycket näring i den haha



Ingela: Nej, jag vet att det är lite oroligt men man får tänka på att många familjer från Sverige och andra länder åker till Nigeria varje år. Man ska som sagt bara hålla en låg profil, ha en massa mutpengar med sig och vara med familjen. Inte vara ute på kvällar/nätter m.m.

Jag kommer maila och ha mobilnummer ni kan ringa om ni skulle bli för oroliga.

2009-12-03 @ 13:34:43
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0