Fredagen den trettonde *uhu*

Inatt har vi (Felix) inte haft det lätt. Vår lilleman har gnällt, gråtit och skrikit hela natten (23-05) och bara velat vara med pappa. Innan läggdags ville han att vi skulle sticka knivar i hans öron... Vi antar att det var öronen som spökade så pappa Felix vabbade idag så de har mest sovit hela dagen. Alicia fick gå på dagis och är nu hos en kompis och leker ett tag.
Henry är annars ok,  ingen feber och vi tror att spänningen i öronen släppt, jag är så glad att vi satte in rör på honom. Underbart att slippa pencillin var, varannan månad.

Jag trodde jag skulle få vabba idag men Felix hade ju knappt sovit så det var ju bättre att han var hemma. Jag har faktiskt inte vabbat sedan november och det är helt fucking unbelievable. Om man jämför med förra vintern då jag nästa var hemma mer än på jobbet... Bara för det blir väl barnen jättesjuka och så blir jag hemma hela näxta vecka...

Inatt drömde jag att jag fick min lönespecifikation för februari och det var mindre pengar än jag skulle få. det var en massa avdrag och skit som löneavdelningen inte riktigt kunde svara på... Vilken mardröm för jag ska ju få en hyfsad lön denna månaden ju :-)

Nu ska jag in i duschen och iväg och göra min favorithobby handla mat :-)

Vet inte vad vi ska titta på ikväll men absolut inte Let´s dance i alla fall! Kanske någon film?

Ha en skön fredag allihopa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0