Fredagkvällen är på ingång

Måste bara först *stolt* berätta att jag körde moppe för första gången idag (på jobbet) och det var roligt :-) Mindre roligt var att det snöregnade och att det låg snö överallt vart vi än körde... Mina händer (fingrar) och fötter var helt stelfrusna... Plus att jag körde i 5km i timmen för jag var rädd för att sladda och ramla med moppen...
Bättre vantar och ett par ordentliga skor så går det nog bättre nästa gång. Gärna mindre snö också.

Lyckades även krocka med ett träd :-) Ja, så är det när man är ovan vid att gasa med handen...

Håller på att laga mat och väntar på en som ska komma och titta på spjälsängen och förhoppningsvis köpa åbäket så vi blir av med den. Den står i vardagsrummet och tar en hel del plats. Lite extra pengar skadar inte heller.

Idag fick vi reda på att Citymail kommer gå sämre i år än de räknat med, typ en sådär 80 miljoner i förlorade intäkter... Inte roligt att höra, så fler neddragningar på personalen kommer att göras och ev. stängning av en del nyöppnade kontor. Norsborgkontoret kommer inte stängas i först taget men vem vet vad som händer i framtiden? Dags att göra något annat då, kanske läsa till mitt drömyrke, Barnmorska?

Vad händer på era arbetsplatser?

Nu ska vi äta och sedan åka och handla mat när Felix kommer hem!

Ha en trevlig fredagkväll

Kommentarer
Postat av: paula

ja gör det! du skulle passa bra och dra ut lite bebisar hahahaha

2009-02-07 @ 23:53:34
Postat av: Kerstin

Jag vill så gärna men tanken på att ta CSN igen gör att jag backar. Om någon kunde sponsra mig genom utbildningen hade varit bra :-)

2009-02-08 @ 22:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0