Hallå på er

Shit vad jag är trött på bråkiga ungar... Så fort vi kommer innanför dörren så börjas det med fighten speciellt dem emellan... Nej, jag ska sitta vid den datorn, den tv:n, spela det spelet m.m. Åh, jag blir så trött i huvudet.

Och sedan detta kallande: Mamma, mamma, mamma och en massa jag vill och jag vill blandat med du är dum, du är inte snäll... Att vara förälder är INTE lätt och att bli förälder är oåterkalleligt. 

Henry har nu klarat 4 nätter men kissade ner sig innan han, hann ut på toaletten imorse. Men det är sådant som händer, vi kör vidare. 

Nu ska jag laga lite mat och vänta på pappa Felix som slutar 17.30, nya arbetstider har han fr o m i måndags, 8.30-17.30, känns bättre.

Ikväll blir det Top Model på tv3 klockan 20.00, tufft val klockan 21.00 men jag väljer "Hodgkins" på Kanal5 och sedan blir det en "fetma" dokumentär på Tv3 klockan 22.00. Min pappa älskade också tv och planerade in hela kvällen med tvprogram, så nu vet jag vart jag fått det ifrån :-)

Ha en skön onsdagkväll 

Kommentarer
Postat av: tessan

Känner igen det där.. Så fort köksdörren stängs igen börjas det. - Varför kan han/hon inte stå still?, varför surfar han?, varför har han/hon mindre område än jag?... ha ha ha

2009-02-05 @ 21:27:34
Postat av: Kerstin

Hahahahahahahaha, precis hahahahahah

2009-02-05 @ 23:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0