Kallt som in i hundan

Orkade inte sitta vid datorn igår därav inget inlägg för er intresserade läsare.

Igår var jag på coachutbildning hela dagen och fick höra bl.a. hur dåligt Citymail går just nu. Denna finanskris drabbar oss alla. Alla kontor drabbas och ska dra ner på bemanning. Vi kommer att vara 8 i basbemanning fr o m 1/3 och det känns ok ändå. För vi har lite post och går hem flera timmar före schemat...

Idag var det jobb igen och det var kallt!! Att cykla till jobb och vara ute och dela post, riktigt kallt. Vi har isgata överallt och det är halt. Skönt att sista vintermånaden är på gång nu!

Henry har nu varit utan blöja 3 nätter i rad och klarat det! Pådagen hemma går det också bra men på dagis kissar han ner sig varje dag. De tyckte vi skulle vänta till vår/sommar innan han skulle sluta med blöja hos dem?! Jag tycker de kunde anstänga sig lite mer nu när det går så bra härhemma. De får väl ta ut honom på toaletten en gång i timmen eller något? Tänker jag fel?

Ikväll blir det Top Model 11 på Tv3 klockan 20.00 och sedan en dokumentär klockan 21.00 på Kanal 5 "världens minsta kroppbyggare"

Ha en trevlig tisdagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0