Kissfri natt, jihu

Första natten utan blöja för Henry och han klarade det! Han har sprungit ut på toaletten själv mitt i natten :-) Alicia klarade också sig inatt, härligt!

Det roliga är att hon har endast fått vatten som dricka om kvällarna i veckan men ändå kissat ner sängen. Igårkväll fick hon läsk som hon inte skulle ha enligt läkaren för det retar urinblåsan och man blir kissnödig fort. Ändå kunde hålla sig hela natten... Helt skumt men vi hoppas detta vänder!

Härligt att Henry är på god väg att bli helt blöjfri men han vill som sagt vara naken helst... Vi måste köpa boxershorts och testa om han föredrar det framför vanliga kalsonger. För vanliga kallingar vill han absolut inte ha trots att de är bprydda med Nalle Puh, Spindelmannen och fotbollar.

När vi skulle till Alicias fotbollsträning imorse så startade inte bilen... En granne hjälpte oss putta igång bilen och senare starta den med startkablar. Batteriet var lätt urladdat. Kylan plus att Alicia tänt en läslampa bak i bilen som stått på sedan i fredags är trolig orsak.

Om någon månad är det dags för service... Hatar service för då hittar de alltid fel som måste fixas och vi har inte råd... Blää men kan varken leva med bilen eller utan, det är verkligen en lyxvara nuförtiden.

Nu ska vi slappa resten av dagen/kvällen.

Glöm inte Trollkarlens heligheter på Kanal 5 klockan 21.00

Nya krafter inför nästa vecka


Kommentarer
Postat av: Ingela

Trollkarlens heligheter? Oh, verkar vara vuxenversionen, hahaha!!! ;)Kul med blöjfritt, men räkna med "spill". Bilen - det är ju inte så att ni måste reparera det som de säger på servicen. Det är ju trots allt bara service och inte bilbesiktningen. Läs Eriks blogg...

2009-02-02 @ 09:21:15
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Hahahaha, skriver så jäkla slarvigt hahahaJo, lite korvar har det blivit här och där :-) Men änsålänge klarar han att inte kissa på sig härhemma...Jo, jag vet det där med bilen. Vi fixar endast det mest nödvändiga, bilen är ju snart 12 år gammal, hur kan tiden gå så fort??

2009-02-03 @ 18:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0