Onsdagkväll

och alla sover härhemma. Barnen somnade innan 20, überskönt och Felix somnade i soffan innan 22. Han var ganska upprörd för att "svensk" tv inte visar Champions Leage... Han älskar sin fotboll :-)

Annars har dagen flutit på som vanligt. R kom över så barnen fick leka en stund och vi snacka skit. Trvligt med spontanbesök sådär mitt i veckan :-)
Slängde ihop någn middag av det jag hade hemma och det var mumsigt gott. Fläskfilé, bacon, Creme Bonjour Vitlök och lite matgrädde. Stekte köttet och rörde ihop allt, mumsigt och tyvärr räcker det bara till en matlåda imorgon så Felix får det. Så äter jag mackor till lunch, som vanligt.

Är så trött på att vara arg på barnen, speciellt Alicia. Hon är i en sur och vresig ålder just nu. Så tråkigt när jag vet hur rolig och pysslig hon kan vara. Henry har blivit mycket lugnare och lyssnar på mig! Han slåss knappt längre och kan leka med andra barn. Men han retas med Alicia, tar hennes saker och vill att hon ska bli arg.

2 arbetsdagar kvar denna månad och frågan är om jag kan klara mig även denna månad?? Alltså från att vabba, har inte vabbat sedan november, tro det eller ej!? Jag bara väntar på att barnen ska bli jättesjuka, denna vintern har de varit otroligt friska om vi jämför med förra vintern. Otroligt skönt att få jobba och tjäna pengar! Men som sagt vilken dag nu så smäller det, då blir väl hela familjen riktigt sjuka...

Ha en fortsatt bra vecka på er

Kommentarer
Postat av: Ingela

Åh, vad roligt och skönt att höra att sov"tricket" gör Henry lugnare - eller det är inte pga det?

2009-02-26 @ 16:35:35
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Jo, det kan nog vara en stor del i det :-) Tackar så mycket för ditt braiga tips.

2009-02-26 @ 17:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0