Ont i huvudet

Har en sådan jobbig huvudvärk och har haft det av och till några dagar nu. Funderar på vad det kan vara? För mycket cola kanske? Jobbigt i alla fall.

Idag var jag på skyddsombudsträff och det är alltid roligt att göra något annat än att dela post. Träffade gamla skyddsombudskompisar och hade trevliga samtal :-)

Ikväll har jag kollat på Advokaterna som går klockan 21.00 på tv4 på måndagar. En svensk realityserie om en svensk försvarsadvokatsbyrå här i STHLM. Intressant att följa deras arbeten för att fria brottslingar.

Nu är det strax dags att sova, är så trött alltid och vet att det beror på dålig kost och för lite motion... Det blir ändring på det i mars för då har jag och Felix en utmaning. Vem som lyckas gå ner mest i vikt i mars!? Jag vinner väl som vanligt hehe. Har inte så mycket att gå ner men vill gärna gå ner en 6-8 kg inför sommaren. Men det jag vill helst är att bli fit igen, vältränad som jag var förra året.

Ha en skön tisdag gott folk

Kommentarer
Postat av: Ingela

Gick inte på träningen =( ångest framför spegeln i träningskläder satte stopp... gick en lång promenad istället. Jag får kanske vara med på din o Felix utmaning?

2009-02-10 @ 10:11:16
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Vad tråkigt att du känner så! Har du inte funderat på ett hemmagym eller så? Kanske köpa in lite roliga maskiner så du kan träna hemma?

Klart du får vara med på vår utmaning!! Roligare om man är fler!

2009-02-10 @ 18:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0