Idag hurrar vi för min gamla vän

Min vän Anna Z är först på tur med att fira den fina siffran 30 för just idag är det hennes 30-årsdag, eller 25 årsdag som hon själv kallar det :-)

Vi har känt varandra sedan kyrkans barntimmar då vi var 5 år så det är precis 25 år sedan i år vi träffades, helt otroligt! Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans. Min tonårstid hade inte varit densamma utan henne, shit vad vi har haft roligt. Visst fanns det shity times också men de är nu glömda hehe

Så nu ställer vi oss upp och ropar HIPP HIPP HURRA på din födelsedag gamle vän! Önskar vi kunde träffas oftare för nu är det för sällan, mycket p g av att vi bor i två skilda länder med många mil ifrån varandra.
Men vi vet vart vi har varandra och när vi väl träffas känns det som det var igår.

Hon är även gudmor till Alicia och det betyder mycket både för henne och för oss.

Ikväll blir det fängelsedokumentär på Kanal 5 klockan 22.00. Innan dess ska barnen sova och jag ska göra månadsbudget, tråkigt men måste göras. Lönen på ingång, räkningar som ska betalas och lite pengar över bläää
Men men vi kämpar på, en dag i taget!

Ha en nice kväll allihopa!

Kommentarer
Postat av: Anna Z

Hej familjen Johnson! Det var en smarre chock att komma in har och lasa en san fin dedikation till min ara. Aven om vi bor sa manga mil ifran varandra sa ska ni veta att jag tanker ofta pa er och saknar er oerhort mkt,allt vi har upplevt och gatt igenom kommer att finnas kvar i mitt hjarta i minst "25" ar till!! Manga kramar fran the "tw girl".

2009-01-22 @ 23:29:16
Postat av: Anonym

Aha-icke att forglomma...avsultningsvis bjuder jag pa ett en gammalt klipp fran club coa for att illustrera den humor som jag och chetti haft gemensamt under alla dessa ar.Hall tillo godo!



http://www.youtube.com/watch?v=fqa9iJAd4-Y

2009-01-23 @ 00:00:09
Postat av: Kerstin

:-) hehehehe

2009-01-23 @ 15:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0