Söndag

Idag har Alicia spelat fotboll trots att hon förra söndagen sade att hon aldrig aldrig mer skulle spela fotboll. Hon var jätteduktig men från att ha varit 21 tjejer så var de bara 7 idag. Antar att några gjorde något annat, några var sjuka och vissa kanske inte vill spela mer.

Annars har vi slappat, spelat guitarhero och lagat god mat. Fläskfilé baconbus, ett recept som jag fått från www.matklubben.se .
Jag rekommenderar den sidan till alla som älskar att laga och äta mat. Många recept och du kan söka på vad du vill göra mat på för att få upp passande recept. Man kan kommentera recepten, göra matlistor och sin egen kokbok. Man kan även lägga in egna recept.

Vi hade trevligt igårkväll, jag, Riina och Anna. Vi hamnade på Flower City, en kinarestaurang i Zinkensdamm. Ni som gillar sushi borde gå dit eftersom det är något de bl.a. har på sin buffé. Vi var hemma redan 23.00 och jag somnade typ direkt. Vi ska nu träffas en gång i månaden och äta olika slags mat, och gå ut och festa någongång och sådär. Måste göra annat än att bara sitta inne på helgerna.

Nu måste jag vila min rygg, för den är inte bra :( Är inte roligt att ha ont bläää

Ha en trevlig söndag nu


Kommentarer
Postat av: Ingela

Synd om din rygg! Trevligt med en liten tjejklubb, ni kan ju bli fler =) hitta på mysiga saker som "min" tjejklubb. Jag har också precis hittat till matklubben o testat ett recept - gott!

2009-01-25 @ 20:43:59
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Mmm den känns ok när jag är i rörelse men när jag kommer hem så känns den där högra muskeln stel och överarbetad. Jag ger det några dagar till sedan ringer jag och bokar tid för lite handgriplig naprapati :-)



Jo, en tjejklubb hade varit kul. Vi kan säkert bli fler med tiden.



Roligt att fler hittat till matklubben, många mumsiga recept

2009-01-26 @ 15:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0