Ajajajaj, urinvägsinfektion

Ja, det har jag nu drabbats av... Det var 10 år sedan sist men det året hade jag inte mindre än 7 stycken på raken...

Har varit inne på Närakuten ikväll där det konstaterades så nu ska jag äta lite pencillin. Jag dricker mycket och äter citron. Men jag väntar tills jag inte kan vänta längre med toabesöken, vet att jag borde gå oftare för att få bort infektionen men det gör ju så ont.
Tvättade ikväll så Felix fick ta över barn och tvätt medans jag var på sjukhuset. Hoppas nu inte alla kläderna krympt...

Jag har tänkt att jobba imorgon men innerst inne borde jag nog vara hemma... Men vill ju jobba, var hemma förra månaden ju med den där konstiga magsjukan. Tänk att nu när barnen är ok så är det jag som är sjuk hela tiden... Har vaglar i ögonen och någon konstig grej i ytterörat just nu. Det i örat är som en sårig böld "typ" och jag kan inte ligga och sova på höger sida av huvudet, jobbigt!
Dessutom svettas jag och fryser om vartannat. Något har drabbat min kropp men förhoppningsvis så dödar pencillinen det mesta ?!

Vi jobbade 4 timmar idag, slutade redan 11.30, härligt! Så jag gick runt och handlade m.m. Det är därför jag vill jobba också för att det är en lugn vecka.

Nu ska jag vila lite

Kommentarer
Postat av: Ingela

Usch, vad tråkigt det låter allt du radar upp! Visade du inte upp örat när du ändå var hos doktorn? Hoppas du snart blir bättre!

2009-07-27 @ 23:02:58
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ja, men nu mår jag nästan helt bra igen. Glömde visa örat för doktorn. Nu är det inte ömt längre men det sitter liksom en ruva precis vid ingången till örat, kanske var en vagel eller något?

2009-07-29 @ 13:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0