Att göra slut...

med företag och gå vidare är som att jämföra med ett förhållande. Många känslor inblandade för både den som gör slut och den som blir lämnad. Frågor som ställs m.m.

Jag pratar om att vi nu lämnar Trygg-Hansa och Swedbank. Har pratat med båda idag och de ändrar ton så fort de inser att man är på väg vidare. Speciellt på Swedbank var de snorkiga och sådär när jag frågade om mina stående överföringar. Jag vill ha autogiros för jag vill stänga kontot helt men hon tyckte jag skulle behålla mitt konto (såklart) och ha stående överföringar från nya banken.
Låter krångligt så jag vill hellre ha autogiro på miitt pensionsssparande och lån som jag har i Swedbank. De tog i alla fall mina uppgifter och de skulle ringa någon stans imorgon och fråga för "detta var mycket ovanligt" sade banktanten. Sedan kommer de skicka hem papper som skulle skrivas på m.m. Autogiro, ovanligt?? Jag förstår ingenting!?

Annars har dagen flutit på, vi var 4 ordinarie idag så vi fick dela 2 områden extra idag med. Jobbigt men vi slutade ändå vid 14.00.

Nu har vi en gosse här som vi passar några timmar, roligt för barnen att leka lite med sin kompis. De har varit på stranden med pappa hela dagen. De njuter medan jag sliter...

Värmen fortsätter och det är underbart, njuter av varenda minut!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Ingells

Vad konstigt! Men jag vet, de kan bli lite otrevliga precis som du skriver, när de inser att man hittat någon bättre. (INTE skaffa en till). Man får stå på sig helt enkelt - du är kund och har ALLTID RÄTT =)

2009-07-01 @ 22:16:14
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingells: Ja, nu ska jag efter råd från Länsförsäkringar Bank ansöka om stående överföringar till Swedbankkontot så att de kan dra mitt lån och pensionssparande varje månad därifrån. När jag flyttat allt till länsförsäkringar så ska jag stänga kontot. Ja, vi har alltid rätt hehe

2009-07-02 @ 18:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0