Min dotter, en konstnär och dansare m.m.

Alicia älskar att rita och gör det varje dag, flera teckningar om dagen.
De blir bara bättre och bättre och jag är så förundrad av hur duktig hon är och och historier som hon kan berätta om varje teckning. Varje teckning är en ny historia. Ibland gör hon flera teckningar i följd till en bok.

Hon är även en suverän dansare. Hon är verkligen jätteduktig! Hoppas hon kommer tycka det är roligt i höst med showdansen för barn.
Hennes engelska har också blivit bättre. Hon pratar inte mycket men kan många ord och meningar och förstår mycket av det vi säger. Roligt för hon är självlärd genom genom att ha lyssnat på oss, dagis, tv och musik.

Jag är så stolt och glad över min tjej som snart blir hela 6 år och snart går från förskola till förskoleklass!!

Jag är också stolt över min lille buse! Han är blöjfri, ord och meningar sprutar ut från honom, han är rolig och kärleksfull. Men så otroligt otroligt aktiv och du måste ha ögonen på honom konstant för det kastas saker till höger och vänster...

Är rätt trött och det beror väl på att jag äter dåligt, inte lika bra som förut. Känns som rutinerna skakas och jag tillåter mig mer och mer att äta skit!! Vill inte tillbaka till sockerlandet, varför är det så svårt??
Jag ska träna ikväll i alla fall och hoppas att det håller igång ämnesomsättningen.

2 arbetsdagar kvar, sedan är jag ledig i 10 hela dagar och det ska bli så så så skönt! Det blir aktiviteter för barnen varje dag och förhoppnngsvis har vi tur med vädret. Hela familjen ledig en längre period??!! Det har inte hänt på år och dag, detta är ju första året Felix kan ta ut betald semester, fantastiskt att vara fast anställd ibland :-)

ha en skön tisdag mina läsare!


Kommentarer
Postat av: Madde

Det skulle vara så roligt att träffa era barn. Nu verkar det som om D håller på att bli blöjfri också, men det kan ju alltid komma ett bakslag eller två. V upprepar allt som D säger, så det är ett eko här hemma på dagarna. :) Det är härligt med barn!



Njut av ledigheten med familjen och ha en trevlig midsommar! Kram

2009-06-17 @ 21:22:31
Postat av: Ingela

Ja, dina barn är fantastiska charmtroll som kommer att ta världen med storm. Alicias teckning till mig när jag var hos er i höstas (?) hänger kvar på kylen, verkligen fin! KRam kram kram kram

2009-06-18 @ 09:22:06
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Madde: Detsamma, nästa gång ni har vägarna förbi STHLM hoppas vi att mina barn är friska :-)

Jo, blöjavvänjandet har en hel del bakslag men det är bara att köra på!

Trevlig Midsommar!



Ingela: Tackar :-) Då ska du se hennes teckningar nu, helt fantastiska :-)

Kram på er med!!

2009-06-18 @ 22:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0