Här sitter jag och vabbar

Jo, Henry är ju inte riktigt bra ännu så det är jag som är hemma med honom idag. Han verkar bättre men jag är så osäker på om jag ska vara hemma även imorgon för säkerhetsskull.
Han hostar inte alls mycket längre men när han gör det så hörs det som när en storrökare med slemmig hals hostar, snoret rinner då och då på hans lilla förkylda näsa. Feber är nog borta, han är inte så varm i alla fall.

Hmm får tänka någon timme till innan jag ringer jobbet. Vad tycker ni? Hade ni lämnat honom eller stannat hemma ännu en dag?

Har nu varit hemma 4 VAB dagar i mars (ev. blir det 5) usch för lönen i april... Men men vi löser det på något sätt som vi gjort nu ett tag. Det finns alltid de som har det värre!!

Fick skattebeskedet idag, får tillbaka 868 kr, wow alltså! Jag som hoppades på mer men jag får vara glad att jag slipper betala något i alla fall. Så får vi se vad Felix "får" av dem, allting med plus  är bra för oss just nu :-)

Idag ska Felix hämta Alicias dockskåp, det som hon fick av mormor i julklapp. Peter har tagit med det upp, han är här i STHLM på möten. Så då vet en tjej som kommer vara lycklig ikväll!!

Nu ska jag strax hämta Alicia som är på dagis för hon ska leka av sig med sina kompisar. Sedan är lugnet slut med båda barnen här hehe

Just det idag är ju första dagen på min diet och träning. Har skött mig hitintills och har inget gott hemma vilket är a och o vid dieter. Ska träna ikväll också. Ser framemot att bli smalare och att kläderna inte ska sitta som korvskinn längre, speciellt arbetskläderna...
Vägde 68,2kg imorse (vågade jag skriva det???) och vill ner till under 60 kg, helst ligga vid 57/58 under sommaren och sedan runt 60 kg under hösten.
 
jaja, hoppas ni orkade läsa igenom det hela!

ha en fortsatt skön måndag

Kommentarer
Postat av: Madde

Hej! Hoppas Henry blir frisk snart. Jag vill också börja träna lite och äta nyttigare men jag kan inte lova att jag kommer att hålla din takt. Jag var ute och joggade för en vecka sen och har tagit lite längre promenader än vanligt de senaste dagarna men vi får se hur det går. Svårt att inte äta kakor och bullar. Jag vill också ligga vid 57/58 men har bara gjort det en gång och det var innan jag blev gravid första gången så jag siktar mer på 61/62. Huvudsaken är att jag kan använda mina kläder och att de är bekväma. Lycka till med träningen!

2009-03-30 @ 18:08:08
Postat av: Kerstin

Madde: Jo att ligga vid 57/58 alltid för mig innebär att träna ofta och inte äta onyttigt och det orkar jag bara göra en kort tid.

Så mer mot 60-61 kommer jag ligga för att ha ett "normalt" liv.

Då är vi rätt lika :-)

2009-03-31 @ 14:29:24
Postat av: Ingela

Åh... att väga 68 kg för mig är en dröm som kanske aldrig blir sann... =´(

2009-03-31 @ 23:48:38
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Vissa tycker 68 kg är ingenting, vissa tycker det är jättemycket och många tycker nog det är lagom. Jag trivs inte såhär, dålig kondis och alla kläder är trånga... Jag trivs bäst vid 60 eller strax under.

Du har säkert din egen trivselvikt där du trivs bäst att vara. Kämpa på nu!!

2009-04-02 @ 22:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0