Känner mig lite hängig

Har lite ont i halsen och är alltid rädd för att halsflussen ska komma... Så nu käkar jag Strepsils som är bakteriehämmande och oftast går halsontet över på någon dag. Får se om det även gör det denna gång. Har inte råd att vara sjuk just nu...

Det gick bra för Henry hos doktorn och röntgen visade att handleden läker fint. Han ska ha gipset kvar i två veckor till sedan kan vi klippa upp det själva. Felix "glömde" såklart betala parkeringen vid sjukhuset så nu har han fått en böter på 300 kr, helt onödigt för oss just nu... Men men det är bara att betala.

Ikväll börjar Spårlöst Fösvunnen på Tv4 klockan 21.00 och det måste ses. Sedan blir det Project Runway på tv3 klockan 22.00. Jag älskar kläddesign, har ingen erfarenhet själv men det verkar så himla roligt!! 

Annars har dagen flutit på med jobb och sådant. Nu ska barnen strax få kvällsmat och sova innan 20.00. Fattar inte varför vi inte lagt barnen vid 19.30 förut?? Det är helt underbart att ha hela kvällen själva ju :-)

ha en skön måndagkväll på er!!

Kommentarer
Postat av: paula

ja men det är ju bra han bara ska det 3 veckor. kevin hade det 6. och det är också bra att ni själv får klippa upp det så slipper han "sågen" hahaha låter hemskt.

2009-03-09 @ 20:48:15
Postat av: Ingela

Hoppas halsen blir bättre! Är så glad att ni fått tid för er själv nu på kvällarna! Kollade på spårlöst o tårarna rann - så underbart för dem o finna sin syster o släkt! Fint program verkligen - typiskt tjejprogram ;)

2009-03-09 @ 22:22:32
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Anonym

Paula: Ja, skönt att slippa sågen :-)



Ingela: Jo, halsen är bättre nu, Strepsils rules hahaha. Visst gråter man :-( Det är ju s fint alltihopa.

2009-03-11 @ 22:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0