Telefonlösa

är vi här hemma så om ni försökt ringa hit igår eller idag så ringer det bara för vår hemtelefon har dött. Idag åkte vi till Mediamarkt och köpte en ny som står på laddning nu. Imorgon går det att ringa till oss igen :-)

Vi hade det jättetrevligt igår hemma hos Riina, synd att tiden går så snabbt bara. Önskar vi hade hela natten på oss att bara prata av oss... Men vi kommer träffas snart igen.

Idag har tiden gått i ilfart. Hela helgen har sprungit förbi och det känns som jag inte vilat/slappat alls. Alltså legat på soffan och tittat på tv. Med barnen hemma blir det ju oftast ingen vila.

Imorgon ska pappa Felix vara hemma med Henry för han ska ju på återbesök och röntgen. Hoppas handleden läkts/läker ihop bra.

Shit vad jag är trött på mig själv nu och mitt ätande. Nu gäller det snart, 1/4 då börjar jag träna och äta rätt inför sommaren. Måste bli mer fit och får kläderna att sitta bra igen. Känner bara hur allt sitter tight och obekvämt. Känner mig plufsig när jag går och bläää är bara trött på det. Finns det någon som hänger på?
Gå ner 5-10 kg nu i vår och träna och äta rätt? Vi kan peppa varandra!!

Kramar om alla som behöver det! Ha en skön vecka

Kommentarer
Postat av: Madde

Samma här. Jag känner mig som en uppblåst ballong och byxorna är tighta. Äter bara mer och mer godis, pajer och bullar för varje dag som går. Jag måste börja träna också!

2009-03-09 @ 12:14:21
Postat av: Kerstin

Madde: Bra, då kan vi peppa varandra!!

2009-03-09 @ 18:18:28
Postat av: paula

ok i understand u..i love cookies candy, men hur blir det sedan när det blir höst? äter du upp dig då för vintern i gen eller?? hahahahahh i julas var du skitsmal som ett skelett nä bara skoja bara lite smal för min del. men det e ju duu som bestämmer över din kropp ju. jag e dubbel dig hahahahha

2009-03-09 @ 20:42:19
Postat av: Kerstin

Paula: Nej, jag var inte så smal i julas... Ja, jag är en jojobantare så troligen äte jag upp mig i höst/vinter.

På sommaren vill jag se smal och ränad ut för då går man så tunt klädd. På vintern kan jag gömma mig i jackan :-)

2009-03-11 @ 22:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0