Trött i hela kroppen

Det har varit/är en tuff vecka på jobbet. Jag hoppar runt mellan cykel, bil och moppe som en liten kanin... Det är tröttsamt att stressa dagligen, att inte kunna ta sina 30 minuters lunch, bära en massa massa kilo post.

Jag går hem efter schema varje dag vilket innebär övertid, bra med pengar men jag hade hellre haft tiden med mina barn istället!

Igår var vi ju hos läkare med Alicia angående sängvätningen. Ringande matta är hon för liten för och tabletter också så hon ska få gå i en "kisskola". Hon ska själv få prata med en sjuksköterska som är expert inom detta område för att hjälpa henne hur man kissar på dagen/natten.
Hur hon kissar på dagen påverkar hennes natt tydligen. Alicia håller sig alltid in i det sista, springer ut på toa och stresskissar så att hon ev. inte tömmer blåsan helt? Det kan medföra att blåsan har blivit slapp och inte kan hålla urinen på natten. Så fortsättning följer...

Henry däremot är en riktig klippa, han klarar nu både dag och natt med bravur :-) Skönt att blöjperioden snart är över på riktigt! Snutten och tummen har han inte heller mer, han bara slutade själv. Min stora 3- åriga gosse!!

3 dagar kvar innan min diet och träning börjar... Ska skriva matschema och sådär så jag bara köper hem det jag ska äta. Felix ska också vara med typ och barnen får äta mindre onyttigt hela enkelt för det kommer inte finnas hemma.

Just nu är pappa F och Henry iväg för att klippa av hans bångstyriga afrohår. Skönt att bli av med kalufsen.

Ja, nu väntar duschen och lagandet av mat

Ha en skön torsdagkväll, imorgon är det fredag wihoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0