Fredagkväll var det här

Det har inte hänt något speciellt varken igår eller idag.

Men vi har haft det väldigt lugnt på jobb, slutat vid 13 typ hela veckan. Så barnen har hämtats tidigt och så har det varit lek ute på lekplatserna här i Norsborg. Då skulle man väl tro att barnen är goda och glada när man väl kommit hem?? Haha säger jag bara.
Alicia är snäll men Henry blir som besatt. Han skriker, slänger sig på marken och bråkar... Jag blir så trött!!

Jaja, det är väl bara att ta en dag i taget, vips så är de stora och bråkar på andra sätt med en. Sedan plötsligt en dag är de utflyttade och då är det barnbarnen som bråkar med en haha

Har tvättat ikväll, jag vet, en fredagkväll vilket nöje... Har varvat det med Talang och 30 minuters cyklande på min underbara träningscykel.
Känner att jag har ett visst flyt och kontroll över mitt sockerberoende. Finns det inget hemma så äter jag inte det. Jag kör på mitt matschema men är jag inte nitisk. Det slinker ner lite popcorn och annat men i lagom mängder. Det är det det handlar om, jag vill hitta min balans i livet vad gäller mina matintag och speciellt snacks/godis/kakorintag. Inte förbjuda det men äta det med måtta vilket är fruktansvärt svårt för mig som är socker/kakberoende.
Jag kämpar på, tar en dag i taget och hoppas på att hitta balansen för mig.

I helgen händer det inget speciellt för oss, vi ska träffa kompisar och vara ute och leka en hel del. En lugn och familjärhelg lär det bli.

Ja, hör att sängen kallar så det är väl dags att nanna kudden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0