Fredag, tandläkare, julklappar, Idol och film

Idag slutade jag redan 12.50, lite lyxigt sådär =)

Jag gick och handlade lite i centrum och hittade någon julklapp där. Sedan gick jag hem, tog det lugnt m.m. och kunde inte hämta barnen tyvärr då jag hade tandläkartid 15.15.

Det gick bra hos tandläkaren, hon gjorde en grundlig undersökning med röntgen, tandstensborttagning, putsning och det helt slutade på endast 115kr!!!
Helt otroligt, tack för det Alliansen =)
Hon sade att både tänder och tandkött såg bra ut, lite början till ett hål i en kindtand men det var inget problem. Hon sade att det går tillbaka om jag bara fortsätter borsta ordentligt och äter Fluortuggummi.
Hon sade faktiskt att lightläsk är bättre än vanlig när det gäller tänderna men att man helst ska dricka i samband med måltid för då gör läsk minst skada och såklart borsta tänderna!!

Ikväll var jag och köpte lite fler julklappar, shit vad denna månad blir dyr!! Felix´ och Henrys är nu klara. Egentligen skulle F inte ha fler eftersom Whitney Houston biljetterna är vår julklapp men han ska bl.a. få ett USB minne till datorn (8GB).
Henry ska få en jättestor radiostyrd bil, en Monsterjam bil och walkietalkies. Vi tar ju inte med julklapparna ner till Malmö, det vet barnen redan om. De ska få de på morgonen innan vi åker.
Men hur gör vi när tomten kommer i Malmö, tråkigt för barnen att inte få något...
Hmm kanske får köpa någon klapp till som är liten i storleken? Men vad för något och billigt ska det vara för dessa klappar kostade en del.

Kollade på Idol ikväll och det känns ok att Mariette åkte. Det lär ju bli Tove och Erik i final och Tove tror jag vinner allt.

Kollade på The Proposal igår och den var ganska bra. Sandra Bullock passar så bra i dessa roller!

Ikväll såg jag Brüno och shit vilken film. Helt otrolig på alla olika sätt men inte så bra tyvärr. Den han gjorde förut var bättre. Minns inte vad den förre hette, när han spelar en "rysk" turist i USA, så rolig!!

Imorgon ska vi baka pepparkakor, julpynta och åka till stan och kolla in NK´s årliga julskyltning.

Ha en trevlig helg, sängen kallar och familjen sover sedan några timmar tillbaka =)


Kommentarer
Postat av: p

2009-11-29 @ 00:22:48
Postat av: paula

du menar väl flourtabletter eller tuggumi? jag har aldrig sett fluortuggumi... jag äter själv det dagligen båda 2.skitsamma.

alicia och hendry får julklapp av mig.

det finns bionical för 40kr , till henry kolla reklamen du får det brukar finnas där. det finns mycket till alicia osså under 50 lappen. netto har mycket grejer. br har osså .

2009-11-29 @ 00:28:14
URL: http://paulasblogg
Postat av: Kerstin

Paula: ja, jag vet inte men jag fortsätter borsta som vanligt så löser det sig nog =)

Jo, det finns mycket små och billiga saker så jag får köpa med några sådana så de får något av tomten.

2009-11-29 @ 18:17:52
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0