Gott och blandat

Glömde berätta att jag hade utvecklingssamtal om Henry i måndags. Henry är en förändrad kille sedan ca en månad tillbaka. Han bråkar knappt, springer inte iväg, kastar inte saker, skriker nästan ingenting och lyder. Både dagis och vi har märkt en enorm förändring. Kul!!

Däremot har Alicia börjat trots igen speciellt vid hämtningarna... Hon vill inte ta på sig, inte gå hem, allt är tråkigt och vi är dumma, fröknarna är dumma osv.
Varför kan de inte vara utan trotsen samtidigt??

Nu när vi bestämt oss för att vaccineras då finns det inget vaccin. Alicias skola kör i alla fall igång nästa vecka så hon får sitt vaccin då men Henry ska ju få på vårdcentralen där de knappt fått in något. Endast 2000 personer har vaccinerats här i Hallunda/Norsborg änsålänge, det är ju ingenting!
Tror inte ens alla i riskgrupperna vaccinerats. Det enda vi får göra är att avvakta med Henry. Vi normala vuxna ska tydligen få vaccin i början av december men det är jag tveksam till om de kommer hinna..

Nu har vi köpt batteri till bilen för den startade inte igårmorse när F skulle till jobbet. Tack vare hjälp från en vän kunde han slutligen komma iväg, kom 15 minuter försent. Nu startar bilen med ett skönt ljud =)

F har fortfarande inte fått tillbaka en beviljad ansökan om föräldraledigheten fast han påminnt de flertalet ggr. Jaja, hur som helst så ska han vara ledig då vad de än säger. Men vi vill gärna ha det på papper såklart så vi vet om vi måste bråka vidare om ledigheten...

Såg "Public Enemies" igår med Johnny Depp. Jag gillade den, men alla filmer med Mr Depp är ju bra =) Handlar om bankrånare under 30-talet, sevärd är den i alla fall.
Ikväll ska jag se "The Horsemen" med Peter Stormare, det är en thriller.

Tänk, att om precis en månad fyller min lille kille hela 4 år, otroligt! Dags att planera kalas och så är det Lucia i samma veva, och så julbak, julklappar m.m. Känn ingen stress hehe

Imorgon är det fredag och det är så nice!! det blir mys och film såklart och Idol! Kanske inte hinner in här alls imorgon, vi får se

Ciao och ha en skön fredag

Kommentarer
Postat av: Ingela

Har ni verkligen inte fått en kallelse till Henry? Småbarnen är ju dem de vaccinerar först!

2009-11-13 @ 08:30:34
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Nej, dagisbarn ska man vaccinera på Vårdcentralen och man ska själv kontakta dem. Det är den infon vi fått av www.vardguiden.se

Och just nu är vaccinet slut...

2009-11-14 @ 16:04:47
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0