Hur trött får man vara??

Är helt slut och lealös... Imorse gick jag och Henry till vårdcentralen för att vaccinera honom. Tog tempen igårkväll och imorse och han hade ingen feber.
Kom dit vid 8.45 och de skulle öppna 09.00, shit vilken megakö!! Ställde oss och efter 45 minuter var det typ 100 personer framför oss då kommer sjuksköterskor ut och ropar efter oss med barn. Så vi fick smita före in på BVC.
Ingen information någonstans om att vi inte behövde stå i kö utan kunde smita före. Tycker infon om hela svininfluensan och vaccinet har varit dåligt.

Så nu har han också fått sin första dos, ska återkomma om 3 veckor för dos nr2. Inga bieffekter ännu och Alicia har heller inte reagerat alls, skönt!

Det var så mycket folk även när vi var klara, undrar om alla verkligen blev vaccinerade... Det var 1000-2000 personer minst, folk från överallt tydligen. Ont om vaccin i söderförort som sagt.

Idag gick barnen och jag en skogspromenad, när vi var nere vi vattnet då ramlade såklart Henry i... Så han var helt blöt så Felix kom och hämtade oss med bil. Det är säkert 30 minuters gångväg och Henry hade väl bara blivit sjukare då.
Han är förresten nästan som vanligt igen, lite förkylning och hosta bara.

Nu ska jag kolla om jag kan fixa några nya filmer, har inte sett film på en vecka!!

Idag frågade Alicia om det fanns mikorvågsugnar när mormor var liten. Nej, sade jag och då sade hon hur värmde de maten då?? =)
Stora tankar från små barn haha

Ha en skön lördag gott folk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0