söndagkväll igen... ångest

Nej, inte riktigt men söndagkvällar är så jobbiga för då vet jag att vi har 5 dagar framför oss innan det är helg igen,,,

Nej, får försöka njut av vardagarna också i alla fall efter jobbet =)

Kom hem vid 16 idag efter ha varit iväg på en magnifik kryssning. Trodde inte de skulle ha något för barn men det var ju höstlov så de hade ett fullspäckat halloween program för barn.
Det var disco, bingo, teater, tävliingar m.m.
Det verkar som dessa barnprogram är på loven så det gäller att boka in sig på rätt dag om man vill åka med barnen.
Nästa resa blir väl under sportlovet eller påsklovet tror jag.

Alicia vann en danstävling som heter "dansstopp" och vinsten var en Ville Viking drink. Sedan vann Henry första pris på spökbingot och vinsten var en stor påse Ahlgrens bilar.
Alicia var även med i teckningstävlingen men det var en 12-årig kille som vann. De skulle rita ett fantasimonster och de visade upp Alicia teckning för alla i alla fall =)

De hade en jätterolig trollkarl som hette Henrik Rosenkvist och som faktiskt kom från Malmö. Han skojade och var riktigt rolig och bra på att trolla.

Vi åt frukostbuffé såklart, dyrt men en liten lyx man får kosta på sig ibland. Ser hur folk vräker i sig men då mår man ju bara dåligt och kan inte göra något resten av dagen. Själv har jag lärt mig av mina vräkarmisstag och äter nu bara lite av varje sak och bara av det jag verkligen gillar.

Ja, så såg våran helg ut! Ikväll blir det film när barnen somnat, "Dark country" tror jag den heter, en liten thriller.

Måste sätta igång och träna nästa vecka känner jag. Har gått upp några kilo igen tror jag. Så med träning och självdisciplin ska jag väl se ut som vanligt nästa sommar haha

Shit alltså redan 1/11 idag och känner att julen och Henrys födelsedag närmar sig med stormsteg... Dags för planeraren i mig att komma fram och planera så inte allt kommer i en klump alltså julklappar m.m.

Nej, nu måste barnen upp från badet och i sängen!

Nya krafter, ny vecka, nu kör vi. Kramar till er som behöver det och ok även till er andra =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0