Sorry för dålig uppdatering

Har helt enkelt inte haft tid.

I lördagskväll såg vi filmen "Lesbian Vampire Killers" och det var en brittisk komedi, helt okej, ganska rolig =)

I söndags slappade vi och var på Emmas och Alicias dansuppvisning. Alicia var jätteduktig, hon stod längst fram i sin grupp, 5-6 åringar, och gav järnet. Hennes moves och miner var oslagbara och det säger jag inte bara för att hon är min dotter =) De dansade en spiondans och var klädda i svart och vitt och de dansade till låten Pokerface med Lady Gaga.
Emmas grupp, 13-åringar plus var också bra, de dansade tre olika danser.

Jag har redan anmält och betalat nästa kurs till våren. Hon gillar ju det och då kör vi vidare på det. En av mina hemliga (?) drömmar har alltid varit att bli dansare och det är kul att se att även hon gillar dans.

Igår var det "bara" jobb och sedan simskola för Alicia på kvällen. Det går sådär med simskolan, hon simmar fortfarande med armpuffar medan vissa barn redan simmar 25 meter utan skydd. Jaja, det får ta den tid det tar, får väl lita på simläraren (?)

Idag kom jag äntligen iväg till Blodgivningskliniken! Så nu är jag inskriven som blodgivare och de tog tre rör blod som de ska testa. Det enda jag är lite orolig över är mitt blodvärde, om det inte är minst 125 får jag inte lämna blod. Då får jag försäka få upp mitt blodvärde, funderar på att börja äta järntabletter ifall det är för lågt. Vill ju verkligen bli blodgivare nu!
Jag har O- och det blev sjuksköterskan glad över för det är just den blodgruppen är det ont om. Jag kan ge till alla och det är de blodpåsarna som används vid akuta fall.

Nu kollar jag på Desperate Housewifes, me like!

Imorgon är det jobb, kyrkan och simskola för Alicia, busy days...

Ha en skön onsdag


Kommentarer
Postat av: Ingela

Vad duktig du är som bidrar med behövligt blod! En dag ska jag också...

2009-11-18 @ 20:40:17
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: paula

jag har också velat bli blodgivare allt var klart och dom jagade mig stan för jag har osså en ovanlig blodgrupp A -. men jag vågade inte gå dit för va andra berättade och nålen är inte att leka med. ja en massa nnat osså orkar inte säga det nu. jag får ändå inte ge pga av mina mediciner

2009-11-19 @ 00:30:36
Postat av: Kerstin

Ingela: Har tänkt på det i 10 år så det var verkligen dags. Hoppas jag blir godkänd nu =)Paula: Ok, jovisst är nålen större men finslipad så det är nog inte så farligt som "folk" säger. Varför skulle isåfall blodgivare återkomma gång på gång.

Jag är inte rädd för nålar och har hög smärtgräns så det är nog lugnt =) (tror jag hehe)

2009-11-20 @ 14:54:13
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0