Dag nr 8 i sjuklandet

Och jag känner mig mycket bättre men inte 100% bra. Lär väl ta ett tag innan jag känner mig som människa igen.
Barnen är tillbaka på banan i alla fall. De längtar till de kan få träffa sina kompisar igen.
Felix är tyvärr fortfarande rätt risig och ska inte jobba imorgon utan gå till vårdecentralen, en annan vårdcentral än våran, tack för det Vårdval STHLM. Ta fler tester och kolla vad som kan vara fel med honom.

Sedan vill vi ropa GRATTIS åt barnens kusin Oliver som fyller hela 14 år idag! Hipp hipp hurra, vad stora släktens barn börjar bli...

Måste bara berätta att det är så dammigt och smutsigt härhemma, skäms men vi har inte orkat. Det var 2 veckor sedan vi städade sist... Det får bli nästa helg när vi återfått lite krafter.

Idag var det dans igen och det var skönt att komma hemifrån ett tag. Alicia har uppvisning 15/11 och det ska bli kul. De ska dansa sin spiondans och se ut som spioner.

Nu i veckan blir det till att uträtta alla ärenden m.m. som vi missat eller inte kunnat göra under denna sjukdomstid.

Shit vad fattiga vi kommer vara nästa månad, just den månad då julklappar m.m. ska fixas, så typiskt!! Men skit samma vi vet att allt ordnar sig/löser sig på något sätt.

Måste berätta om två filmer jag såg igår.
"The tournament", en actionthriller om 30 internationella mördare som är med i en dödsturnering i en stad i England, döda eller dödas. Faktiskt ganska cool!

Sedan såg jag "Rööperi" vilket är en finsk gangsterfilm typ med knark, alkohol, mord m.m. och faktiskt ganska bra om man gillar den sortens filmer.

Se den Tessan, den skulle nog M gilla =)

Ha det bra allihopa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0