En jobbig dag på många sätt och vis

Orkar inte gå in på detaljer men det har mycket med jobbet att göra, arbetskompisar och chefer...

Dessutom när jag lämnade Alicia på fritids imorse, tror ni att där var någon som välkomnade henne? Jag gick in och såg endast två små flickor i rummet. Jag frågade om det inte finns någon fröken här.
Då sade de jo därinne och pekade mot baksidan.
Jag fick gå in igenom en hall och till ett mindre rum och där satt fröken vid datorn.
Jag sade att jag ska lämna Alicia. Jasså haha ja, jag kollar bara mina mail.

Hon hade ingen koll på vem som kom och gick, hon var i ett helt annat rum än var fritidsrummet är och satt och kollade sina mail. Har ni hört något sådant förut?

Imorgon vi föräldrasamtal med hennes förskoleklassfröken och då ska hon får höra om både gårdagens hämtning och dagens lämning, det är skrämmande!!

Felix börjar bli lite bättre nu, har kunnat äta idag...

Har tvättat hela kvällen men hatar den ena maskinen. Den stannar ganska ofta innan själva sköljmedlet så tvätten är dyblöt. Det är en 10kg maskin men det verkar inte kunna ta 10 kg... Irriterande så nu hänger det blöt tvätt lite här och där.

Imorgon ska vi leta Halloween kläder åt Alicia som ska ha Halloweenfest på dagis på fredag, spooky. Hon vill vara vampyr men inte en sådan som suger och spyr sade hon haha
Ni vet vilken låt det är va? "jag är en vampyr, jag suger och spyr"

Måste berätta en rolig sak. Alicia pekade på en kille i sin klass och sade att han är min "gåkompis" och jag tyckte hon sade goa kompis. Så jag sade, vad roligt att ha en så bra och go kompis!
Som hon skrattade och sedan jag när hon förklarade att nej det är den kompis hon håller i handen när de är ute och går =)

Godnatt på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0