Här var det fullt upp med (svin)influensan...

Henry är i stort sett bra igen men han ligger och sover nu så vi får se hur han är när han vaknar. Är han ok så får han gå på dagis imorgon.
F är fortfarande väldigt dålig och har även idag legat i sängen hela dagen. Själv är jag också sjuk nu, började igårkväll ordentligt och idag har det bara eskalerat typ.

Ont i huvudet och alla muskler/ben i hela kroppen, förkyld och jobbig hosta. Feber vet jag inte om jag har men det kvittar för riktig influensa är det i alla fall. Frågan är om det är den beryktade svininfluensan??
Hur vet vi det? Vi behöver väl inte gå och testa oss om vi ändå klarar av det?

Alicia började precis klaga på att hon mår konstigt... Så vi får se om hon också blir sjuk nu då blir det väl vabb imorgon också?? Egentligen tänkte vi lämna båda barnen så vi kan vila upp oss ordentligt men är hon sjuk så får hon ju vara hemma.

Imorgon ska jag egentligen på föräldrasamtal på Alicias skola och föräldramöte på dagis men nu vet jag inte om jag orkar gå på dessa saker??!!

Hatar att vara sjuk, verkligen avskyr det!! Jag är rastlös och orkar inte ligga och vila hela dagen trots att jag borde.

Jaja, hoppas ni mår bättre än oss

Kommentarer
Postat av: Ingela

Fy farao! Jo, jag tycker definitivt att ni ska gå och testa er. De vill ha konstaterade fall så att man kan smittspåra hur sjukdomen sprider sig. Ring vårdcentralen imorgon och hör om de vill att ni testar er. Ett enkelt test.

2009-10-19 @ 21:22:46
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Imorgon ringer vi igen. De ville inte att vi skulle komma in utan tyckte vi skulle avvakta.

Halva dagisgruppen är hemma med influensa så det är verkligen något just nu.

2009-10-20 @ 19:44:30
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0